pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Semih - Prag Bonservis 2,7m€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 iyi guzel de alt yapıdan 4 oyuncu nası yazıcaz kadroya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 GS bu sene 5 ile 8. sıra arasında bitirir. Daha iyisi sürpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 sffsgsgdggd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 aspor sneijder ayrıldı demiş. hagi'nin formasını revivo'ya verme gibi bişi oldu şu ya resmen yazık. "Ayrıca, Sampdoria da Sneijder'e 1.5 milyon euro maaş teklif etti." said: sallama gibi geldi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Böyle giderse GS 6-7 seneye tekrar batar zaten. Bir ihtimal araya bir şampiyonluk sıkışabilir, ama zor ihtimal. Liselilerin elinde oyuncak oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 semih transferi müthiş ya. cenk transferinden daha iyi. bi de selçuk'u sattık mı akarız. ondan sonra sneijder'i göndermelerinde sakınca bulmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ujfalusi'ye danışmışlar, olumlu rapor vermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Adam Semih'in 3-4 sene önceki halini biliyor tabii, gözüne kömür kaçırıp kör kaldığından haberi yok. Olan Ujfa reisin kredibilitesine oldu. Sözlükte "Ujfalusi GS defansını toparlamaya devam ediyor" yazmışlar, hah işte ondan aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Kithnos said: GS bu sene 5 ile 8. sıra arasında bitirir. Daha iyisi sürpriz olur. Kithnos said: Böyle giderse GS 6-7 seneye tekrar batar zaten. Bir ihtimal araya bir şampiyonluk sıkışabilir, ama zor ihtimal. Liselilerin elinde oyuncak oldular. https://www.youtube.com/watch?v=-xRmOhav_Eg Son 5 yılda 2 Son 10 yılda 4 şampiyonluk kazandı bu takım. RVP geldiği yaz da şampiyon belli havasında girmişti bu forumlar. gene aynen böyle GS başlığı altında konuşuluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Kithnos said: Böyle giderse GS 6-7 seneye tekrar batar zaten. Bir ihtimal araya bir şampiyonluk sıkışabilir, ama zor ihtimal. Liselilerin elinde oyuncak oldular. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 diyor ki; 6-7 sene boyunca galatasaray bir kere şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 böyle giderse diyor bi de, yani galatasaray 2 sene daha şampiyon olamasın, bu yönetim devam eder ve toplam 7 seneyi bulur bu diyor. olm kafanız çok güzel versenize bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 gs'de hiçbir şey genelde tam olmuyor. baya iyi kadro kursak bile bence tudor'dan patlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Bruma, Poldi, Sneijder'i gönderip Belhanda ve Gomis'i neredeyse onlar kadar maliyetlere alan yönetim tekrar GS'yi batırır. Şampiyon falan da yapamaz. Bir GS'li olarak böyle düşünüyorum. GS liselilerin elinde oyuncak olmaktan kurtulursa, tekrar Avrupa'da alışık olduğumuz şekilde düzenli oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 sen git yedek bekleyen serdar ve ahmet'e dunyanın parasını bas. Altyapıdan yetiştirdiğin oyuncuyu sat. Resimleri görüyordum gençlere iyi bir abi oluyordu semih. Adam GS'in tayyip'i oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 emre Çolak da mesela böyle yollandı şimdi alıcam desen paran yetmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Her sene en az 5 tane fiyaskoları var, 2 de devre arasında yapıyorlar. Böyle bir yönetimle Real Madrid, Barça olsan yine 10 seneye dibi görürsün. Fanatiklik yapmaya gerek yok. GS'nin kurtulması, TR'nin medenileşme ihtimali kadar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Sinan da gidiyor Benficaya 4 milyon Euro bonservis. Hayrullah da gelmiş 2. kaleci olarak. Şöyle birşey dolaşıyor; Bu temizlik harekatını + transferleri FT yaptırıyor. Operasyon bitince açıklanacak Tudor kovulup. Mantıklı Bir teori yani gelir gelmez bu operasyona girişse kendi yükün altına girecekti + Hayrullah'ın gelişi ve Sneijderin gidişi ki kendi döneminde bile nerede oynatacağım diyordu aba altından. Kısaca geçmiş olsun :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 ft gelmez ya..o kadar parayi birakip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 parayla alakası yok, ft zeki adam. orayı bırakıp gelirse artık türk futbol dünyasından silinir bunun farkında. arda gibi aptal değil, her adımı planlı adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 FT orada teknik direktör değil yanlız dikkatinizi çekerim adam futbol direktörü, istediğini yaptırabiliyor aynı zamanda çok daha rahat. Onu bunu bırakıp bütçe sorunları çeken takıma niye gelsin yahu sırf gs li olduğu için mi. Aysal zamanında geldi de elindeki kadroya bir daha dönüp bakın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 FT egonun tavan yaptığı bir adam. Şu andaki görevi "basit" bir teknik direktörlük değil. Adam Türkiye Futbol Direktörü. Görev tanımı o kaddddddar geniş ki. TÜRKİYE FUTBOL DİREKTÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMI Türkiye Futbol Direktörlüğü, Türk futbolunun gelecek tasarımında, ilgili kurum ve kuruluşlarla istişare ederek plan, proje ve programlar oluşturan ve bunları hayata geçirerek kısa, orta ve uzun vadeli sonuçlar almayı hedefleyen bir yapıdır. Doğrudan TFF’ye bağlı, dolaylı olarak ise akademik dünya, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla dirsek teması içerisinde bulunan bir oluşumdur. Altyapısından milli maçlarına, ülke ve bölge örgütlenmesinden, modern futbol anlayışının yerleşmesine kadar geniş bir yelpazede çalışan bir organizasyondur. 2014 yılında bu misyon ve vizyon ile oluşturulan Türkiye Futbol Direktörlüğü, Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü olmak üzere iki temel yapıdan oluşmaktadır Türkiye Futbol Direktörlüğü faaliyet raporundan aldım. Adam milli takımdaki kadrodan bizim mahalledeki direklere kadar her konuda söz sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 mascio said: ha bir de wot döşeyip türkiye futbolunu kurtardığını iddia eden tipler türemiş burada. hadi birini biliyoruz uzun zamandır ne alaka anlamadığımız menajerlerle (kendi deyimiyle menejer) olan gereksiz muhabbetleri yüzünden boş boş transfer hikayeleri yazıyor da, sen nereden türedin be arkadaş? türkiye futbolunda gerçekten hiçbir ışık yok çünkü sizin gibi bol keseden atıp tutan, üç beş gençle türk futbolunun geleceğinin kurtulacağını zanneden insanlarla doldu bu ülke. maalesef dediğiniz gibi yürümüyor işler güzel kardeşlerim. hayal başka bir şey yani bir de gerçekler var. dipnot: sabonis lafım sana değil, seni alıntılayınca sana gibi olmuş da üzerine alınma abi. dipnot 2: ohen yanlış hatırlamıyorsam kalp hastasıydı zaten. sdfhjg amokachi 2 diye almıştık patates çıkmıştı. Şunu da yeni gördüm. Ben buraya wot yazarak türk futbolunu kurtaracak falan değilim. Benim menajer arkadaşım da yok. Spor basınında çalışan bir kaç meslektaşım var hepsi bu. Burada e=mc2'nin gerçek olmadığını kanıtlasam dahi hiç bir şeyi değiştiremeyeceğimi biliyorum. İşsizim. Sözlük anlamıyla işsiz. İşsizliğimi evde sürekli bir şeylere bakarak ya da malum oyun oynayarak geçiriyorum. O baktığım bir şeyleri de kaynak göstererek anlatmaya çalışıyorum. Çünkü bir kaç abuk zubuk fantezi takılan haricinde nispeten düzgün bir şekilde spor konuşma şansım oluyor. WoT yazdığımda okuyan okur. Okumayan okumaz. Ama bu wotları işkembeden yazdığım söylenince de acayip tav oluyorum. Bol keseden atıp tutmakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar