Biyik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 FT de zaten değişik bir olgunluk var ya bastırıyor ya da son kebapçı olayından sonra buse bunu psikoloğa falan götürdü sakinleştirici falan kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 kebapçı selahattin reis egosunu fena indirmiş belli dayağı yiyince pasifleşmiş bayağı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Döve döve yonttular terimi sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Takibi bırakmıştım forumda görünce bakayım dedim. Yenilmişiz sevindim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 terim doğru anı kolluyordur kesin, geri zekalı mı zaten çomarların kapıştığı karambol ortamına girsin. şuan kazanacağı hiçbir şey olmaz ki şu kavgalara girerek? terim akıllı adamdır, bilir o dahil olacağı yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Rewendor said: Maçtan önce "FB BJK berabere kaldı, kesin yeniliriz" diyen kimdi? biri bendim fd CthuLhu said: hazır fener de beşiktaş da bir puan almışken biz yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Gs nin bu maçla birlikte şampiyonluk stresini kaldıramayacağı ortaya çıktı. Sadece FT nin bunu kaldırabilecek yapısı olduğu belli. Oyunculara ağır geliyor. Özellikle daha 15dk gibi yeterli süre varken şişirme toplar tercih edilmesi bile bunun göstergesi. Gerçi basın toplantısında ft de söyledi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Sivas zor deplasman, BJK ve Başakşehir de çıkamadı buradan. Sene başı seni upgrade eden orta sahalarından biri satıldı diğeri sakat. En azından takımın 2-0'dan sonra reaksiyon göstermesi ve skoru dengeleme şanslarını bulması da pozitif bir yan. Tudor zamanı deplasmanda geriye düştüysek feci bir kabullenme ile al gülüm-ver gülüm bitiriyorduk maçları. İşin kötüsü mevcut kadrodaki Donk-Tolga-Selçuk üçlüsü toplasan bir Fernando yapmaz. Belhanda'yı çok kritik bir şekilde kullanması lazım, dün son 20 dakikada da gördü bunu FT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tolgayı geri kanada çeksin, yasinden kötü oynamaz zaten, tudor güzel bug bulduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tolgayi mi tolgayi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tolgayı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 transferler, içeriden bilgiler vs konusunda kendisine güvendiğim, iddiaları doğru çıkan bir arkadaşın dediğine göre seneye avrupadan men cezası gelecekmiş. kaynak ve neden belirtemiyorum şimdilik ama gerçek çıkarsa "demiştim" diyebilmek için paylaşıyorum. burada dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Gecenin haberi; Gs FFP kurallarından dolayı Avrupa'ya gelecek yıl gidemiyor. Allah Gs taraftarına sabır versin! Demiş mechul haberci isimli anonim bir yonetime yakin Besiktas hesabi. Dogrusu yanlışı kokusu cikar yakinda. Gorunce bir yazayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 hacı abi benim postu hiç mi okumuyon ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ahahah pardon abi cidden direkt girip yazdim. Konu geride kalmis diye eski yazılanları okumadim. Twit de 2 saat once atılmış "bunlari gormek isteyebilirsiniz" dalgasında cikti.. Ulan gitti ben demistim deme sansi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gerçek çıkarsa dursuna yıkarlar zaten sıkıntı yok, koca kulüp toplarlar elbet de, bize yarar gibi duruyor (yazarken utandım ama işte ne yaparsın sfdgsdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Cidden Avrupa kupalarina katilan cogu takimin bilancosunu merak ediyorum. Tek zarar eden biz degilizdir ama cezalar hep TR'ye kesiliyor nedense sacma sapan bir durum varmis gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ceza kesiliyor, her yıl çok rahat 15 civarında kulübe ceza kesiliyor. ama onlar ciddiye alıp bütçeleri dengelemeye çalıştığı için para cezaları, kadro sınırlaması ile falan yırtıyorlar. bizimkiler inadına gidip halen transfer yapmaya devam ettikleri ve bütçede genel tabloda iyileşme olmadığı için direkt en ağır cezaları alıyor. GS'nin o kadar borcu var gidip kaç tane transfere kaç milyon euro para harcadı. Siz adam olmazsınız diyor işte FFP karar kurulu mu diyeyim ne diyeyim direkt hammer'ı indiriyor. Romen, Bulgar kulüpleri de bizim gibi oluyor mesela, aynı tier insanlar ve aynı yönetim şekilleri işte. Yoksa mesela bu sezon FFP'den İtalya'da 5 kulüp var ceza almış, Fiorentina falan. Hatta Roma'da almak üzereydi yırttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Almis da men cezasi? Kac klup var men yiyen onu merak ettim. Hiic sanmiyorum ki Italya'da hele klupler artida olsun bilancoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 zaten bu ceza beklendiği için o kadar kontrat yapılmamış mıydı sene başında? iyi taktikti yönetim adına ama ndiaye satmadan maaş ödeyemeyecek kadar da içeri girmek saçmaydı. şimdi bonservis denkliği gelmeden elden çıkarmak durumunda kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 her gun dursun bakkal ın falsolarına yenisi ekleniyor. sneijderin babasına falan para odenmis anlasmaya yardımcı oldu diye. hakkaten bir kulup ne kadar kotu yonetilebilirin kanıtı ya herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Ama iyi oldu sneijderi paketlediginiz. Belhanda kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Bari şampiyon olaydıkta Avrupada ceza çekerken teselli olurdu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Bi ara İnter CL kadrosunu 21 kişiyle mi ne sınırlamak zorundaydı cezalı olduğu için yanlış hatırlamıyorsam. Komple men olmasa da kalanı gençlerden doldur demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 o ceza değil, anlaşma koşulu sanki. bizde de vardı aynı madde, belirli sayıda oyuncu yazıyordun eğer uyuyorsan FFP'ye her sene +1 ekleniyordu kapasiteye. ama bu ceza diyor, direkt ueyfa tokadı gelirse ortalık şenlenir. Balon haber de olabilir tabi belli olmaz ama son yaşananlar göz önüne alındığında cezaya en yakın ekip gs süper ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar