Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Tam bir skandal , 26-27 yasinda adama o paralari nasil verirsin. Hayir stoke city'nin elindrn kaptik diye seviniyorlardi sene basinda. O kadar parayi verip risk almamis adamlar risk'i biz almisiz + sezon arasinda begendigi gibi ciktigi adami 4m kar ile satiyoruz. Kimse sezon arasi bel bağladıgı adamı satmaz ama gs farki burada... PARASIZLIKTAN adam satiyoruz ama 12m vericek kadar da paramiz varmis.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl zorlayacaksın abi elinde koz yok ki ekonomik olarak.

+

oyuncu da gitmek istiyor.

sosa'da bjk hem kontratından hem de maddi durumdan avantajlıydı, zamanda vardı kullandı onu keriz kepti. n'diaye için zamanda yok, lükste yok.

bence gs'nin içinde bulunduğu durumda en iyi miktara gidiyor. 6-7 ayda oynadığı ay sayısı kadar milyon euro kazandırıyor daha ne? gs tarihinde bu kadar karlı başka transfer yok mesela süre bazında.

arda'yı saymayın tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Belhanda + Ndiaye ikisi birden satilsa cok iyi olur aslinda hem paralar odenir hem transfer de yapilirdi da niye hersey son ana kadar bekleniyor bilmiyorum. Madem para lazim, satilmasi lazim sat gitsin iste dusunup tasinacak birsey yok ortada.

kimi alcaksın mesela? en acili sol bek

ndiaye yeri dolduracak adam alamazsın 3e 5e zaten belhanda olmasa da olur zaten katkısı yok pek

dursun bakkal zarar etmeden satılabilcek adamları almış en azından
buna da şükür
Sosyal ağlarda paylaş

Nagamoto gelmis sol bek olarak. Tavares falan gibi bi oyuncu olsa daha guzel olurdu ama para meselesi gercekten sıkıntı. Tabi sol kanatta sag ayaklı oyuncu oynatmak istemiyorum diyen FT'nin Nagamoto'yu oklaması da biraz komik olmus. Neyse sol ayagını da fena kullanmıyordu.

Bu arada dusundukce sinirleniyorum. Bir baskan dusunun futbolcuların alacaklarını 4 ay odemiyor. Baskın secime gidip "Beni baskan secerseniz odeyecegim" diyor. Secilmeyince bir anda odenmeyen paralar birilerinin baldırlarına sıkısıyor diye haberler cıkıyor. Yeni gelen yonetim para bulmak icin sampiyonluk yarısında en ihtiyac duyulacak oyunculardan birini satmak zorunda kalıyor. Hatta ve hatta ordan 7.5 a aldık 18 e satıyoruz diye sevinirken aslıdna transferin 12e geldigi gercegi ortaya cıkıyor. Ustune gidip "kasa kolaylıgı" icin kendi tercihi ile verdigi parası icin takımın 20m euroluk hissesine bloke koyuyor. Baskan degil dusman resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...