Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

smyrnas said:

applev0dka said:

Yarin gazetelerdeki terim övgülerini gorur gibiyim :)

Şenol güneşi mi övsünler?

Terimlik bir sey yok

Alabildiği tum savunmacilari aldi zaten. Sinan'in pozisyonu disinda cok net ezildi 2. Yari ilahlar korudu neler kacti yani.

Cok net hakem hediyesi puan. Terim ovgusu isime yarar benim eksiklerin görülmemesi konusunda

hakem hediyesi fdsvıuj

maçın 25dksı iyi oynadı adamlar, maç 90 dakika.

ulan bu ilahların eli ayağı yok mu sinan malının şutlarını da 2cm sağa çeksin.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Sotto said:

Ok. 1-3.
Ezildik.

Engin futbol bilginle sunu yorumlasana skor uzmani

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/round=2000347/match=2009541/postmatch/statistics/index.html

ne anlatmaya çalışıyorsun acaba? %27-73 ile 53-47'yi mi kıyaslıyorsun? 11 şut çeken takım nasıl ezilmiş oluyor? neyin kompleksindesin anlayamıyorum 3 sezondur. şampiyon olup gelip galatasaray topiğine yazan adamdın, 4.lüğe gerileyince iyice saçmalamaya başladın.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe önemli tabi en basta ordan başlamak gerek.

Cok basit bisey dedim. "Ikinci yari ezdi kayseri"

Ikinci yari.. ikinci...

Bunu anlamayan adam gelip ilk yarida attigi 2 golu katarak ezilip 3 gol atmışız dedi..

Ikinci yaridaki oyun hakkında tespit yaparken ilk yariyla cevap veriyor bilmem anlatabiliyor muyum suana kadar ? Guzel

Sonra yok efendim ezildiysek istatistik soyle pozisyon boyle tehlikeli atak bilmem ne..

30dk oyunu yigdi adamlar gs kalesine 45dknin 30u bak 90dk degil. Neden degil? Cunku ilk mesajda ikinci yarı diyorum okey ?

80de pili bitene kadar hapsetti kayseri çıkarmadı gsyi adamlar yorulunca savunma arkasi 2 top atti gs ve pozisyon buldu. Kendi sahasindan attigi bir uzun topla adamlarin koca devre kurduğu baskiyi es tutacak kadar futboldan uzak olabilirsiniz ama en azindan okuduğunuzu anlayacak kadar türkçe bilin bana o da yeter..

70 kere bilale anlatir gibi yazıyorum sonra
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

applev0dka said:

Sotto said:

Ok. 1-3.
Ezildik.

Engin futbol bilginle sunu yorumlasana skor uzmani

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/round=2000347/match=2009541/postmatch/statistics/index.html

ne anlatmaya çalışıyorsun acaba? %27-73 ile 53-47'yi mi kıyaslıyorsun? 11 şut çeken takım nasıl ezilmiş oluyor? neyin kompleksindesin anlayamıyorum 3 sezondur. şampiyon olup gelip galatasaray topiğine yazan adamdın, 4.lüğe gerileyince iyice saçmalamaya başladın.

Şurada ne anlattığımı anlamayacak kadar yetersiz degilsin abi.

Adam 3-1 skor ezilmek mi bu diyor.. ki bunu derken 28473737 kere 2. Yaridan bahsettigimi soylemisim ama anlamamis hala 90dk değerlendiriyor ve skor ustunden yapıyor bunu.

Ben de skorsa al skor diyorum. Cidden anlamadin mi ? Üzüldüm
Sosyal ağlarda paylaş

Suan izlediğim swansea lpool maci mesela net ezdi liverpool ikinci yari ama 1-0 iste kaybediyor.. oha ne kacti

Hoyor boz oyo oynodok tomom mo diye ortaya bisey koymadan gelirseniz komik oluyor. Zaten kayseri tek kale oynarken arkada bıraktığı boşluklarda bulmaniz gereken pozisyonları buldunuz diye kafa kafaya bir ikinci yari oynamadiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Leipzig de Besiktasi ezmisti ikinci yari. Ee birseyi degistirmiyor Besiktas cikti gruptan Leipzig evine dondu..

Kimse Kayseri'nin iyi oyununa laf etmedi. Ama gereken 3 puandi alindi bitti. Eksikler o bu..

En zor deplasmanlardan birinden gule oynaya su kadroyla kazanmayi kimse beklemiyordu zaten, ne ispatlamaya calisiyorsun anlamadim ama deplasmanlarda Tudorla oldugu gibi kaybetmezse bu takim isi goturur onun farkindaligi sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz leipzig'e ezilince boz ozolmoduk oyo oynsdik demiyoruz öyle bir fark var..

Biseyi kanıtlama cabam yok. Kabak gibi ortada olan bir durum tespitini kaldiramayip fanatikce savunmaya gectigin icin uzadi konu o kadar.

Gs ikinci yari sagli sollu saldirdi.
Kayseri basinca cok iyi paslarla cikti. Oyunu iyi acti demedigim icin özür dilerim..

Istatistik diye koyduğun kayseri 10 kisiyle yüklenirken arkaya atilan topu kayserinin hucum pressi rebound kovalamasi hava topları etkinliği, oyunu kanatlara iyi acmasi ile bir tutmamak benim hatam pardon anlamiyorum futboldan
Sosyal ağlarda paylaş

Butun mesajlarim 45-65 arasi degisiklikler olana kadar zaten ezildigimiz yonundeydi. Degisikliklerden sonra maca denge geldi.
Seninse savundugun bizim sansa/hakem ile kazandigimiz.
Macin genelinde cok iyiydik cok iyi oynadik diye yazilan bir mesaj yok zaten.

2-2 olabilirdi zaten mac icide yazdik geliyordu gol. Hamlelerden sonra dengelendi oyun TD etkisi bu oluyor zaten. Yine berabere bitebilirdi, 1-4 de bitebilirdi. Futbol zaten boyle bir oyun ama abartilacak bir durum yok skorda acikcasi. O yuzden koydugun Celtic macinin bir anlami yok. Cunku o ekstrem bir skor o maca gore.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Gomis'in yatmayan parasi baska hesaba yatmis :)

applev0dka said:

Neyse ki Beşiktaş kollaniyor :)

applev0dka said:

Yetis cucu mac gidiyor

applev0dka said:

Üst üste 2 faul yapti donk kart yok sdfs

applev0dka said:

Terimlik bir sey yok

Alabildiği tum savunmacilari aldi zaten. Sinan'in pozisyonu disinda cok net ezildi 2. Yari ilahlar korudu neler kacti yani.

Cok net hakem hediyesi puan. Terim ovgusu isime yarar benim eksiklerin görülmemesi konusunda

http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/10/cartman-licking-tears-gif-9.gif
Sosyal ağlarda paylaş

e biz başka bişey mi dedik?

ikinci yarı 45dk.

ft bile demiş hayvan gibi baskı yedik kariyerimde ilk kez 10dkda üç oyuncu değiştirdim diye. ama bu değişiklikler sonuç verdi ve dengelendi maç. ikinci yarı ezen olmadı. maç boyunca ezen de olmadı. erken bulunan gollerin avantajını mis gibi kullandı takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...