Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 madcow said: Elmander'le melo adam, Arda'ya "gibi" demek istemisler sanırım. Biraz garip olmus ama once ben de bi arda ile elmander aynı karede ne alaka dedim dedim. Şu karikatüre gönderme: https://pbs.twimg.com/media/A1zfq07CcAIgieN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ya Dursun'un secilmedigi her aklıma geldiginde bir gulme geliyor. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 mayısda daha güçlü geliyormuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 melo spekulatif..kimlik kargasasi var bir kere.. hos bunu firsat bilenler de az degil sanirim.. nsfw.. hos normal insan gelmiyor ki takima sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 gol sevinci yanıltmasın gomis baya aklı başında bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 http://www.superfb.com/img/3/2012/mehmettopuz_1806487.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 o 'melo temsili' temsilisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 laf dalaşına girmek gibi amacım yok ama melo yılboyu pitbull taklidi yapıyordu, arena'daki süper final maçını fener 1-2 kazanınca topuz pitbulu görüyorum ve artırıyorum diyerek işeyen kangal yaptı. kadıköy'de de kupa gelince melo öyle işenmez böyle işenir diye yaptı onu. kronolojik olarak olay budur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 aha gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 rodriguez ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Kac metre ofsayt o ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 En az yarım metre vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 1-1.5 metre vardır rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 pattisliborek said: laf dalaşına girmek gibi amacım yok ama melo yılboyu pitbull taklidi yapıyordu, arena'daki süper final maçını fener 1-2 kazanınca topuz pitbulu görüyorum ve artırıyorum diyerek işeyen kangal yaptı. kadıköy'de de kupa gelince melo öyle işenmez böyle işenir diye yaptı onu. kronolojik olarak olay budur sdf. Boyle anlatinca cok mantikli geldi hepsi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Baya net ofsayt. Ayrıca Eren hakkında sahip olduğum düşünceler değişmeye başladı. Positioning 16 falan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bu sefer ofsayt yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Guzel gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Neyse ki Beşiktaş kollaniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 ilk gol ofsayt 2. gol güzel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 gs net sekilde daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ndiaye bazen hakkaten kendini kaybediyor diye dusunuyorum. Dumduz adamı ittikten sonra elini kafasına goturmesi falan sdf. Fernando'nun yoklugu cok belli oluyor. 4v1 topu alamıyoruz falan. 2 cam adamı barajda yanyana koymak asdf.. Vaaay hayatlarında hic bir pozisyona faul var yok diye yorum yapmayan yorumcular bizim macta faul falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 sarı kart var mı sen onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Kayseri cirkeflik kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Denayer umut pozisyonu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Gomis'in yatmayan parasi baska hesaba yatmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar