Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onu diyorum zaten ben de. Eline para gecti, yanlis sekilde harciyor adam, gelecegini falan umursamiyor kulubun. Direk Unal Aysala ozenmis bakkal. Bu oyuncular diger sacma sapan adamlar yuzunden basarisiz olursa da herkesin bahanesi hazir.

ORTA MI ACIYORLAR GOMISE ABI KANAT YOK NAPSIN GOMIS
Mesaj tarihi:
Büyük takım olmanın baskısı başlı başına yeterli bir sebep.

Üstelik gs o dediğine benzer dönemler yaşadı parasızlık dolayısı ile ismi cismi duyulmamış kıytırık adamlarla geçirdik bir dönem.
Mesaj tarihi:
Ucuz adam kiytirik olacak diye bir zorunluluk yok. Bak Misal Besiktas 2012-2013 sezonu transfer toplami 4 milyon Euro

Gelen oyunculardan bazilari: Oguzhan, Olcay, Gokhan Suzen, Escude, Mcgregor (bu adami bir de sattik sanirim kar ettik olaydan :D). 3-5 tane daha adam var ama hicbir halta yaramamislar direk.

Sonraki sezona geciyorsun:
14 milyon Euro bu sefer, elindeki imkanlar da genislemis. Gelen oyuncular:

Frei, Tolga, Omer Sismanoglu, Pedro Franco, Gokhan Tore, Atiba, Motta, Serdar Kurtulus. Gene ise yaramayan tipler de var arada, kurtulus gibi az yarayanlar da var ama adim adim iste.

Bu senenin sonlarina dogru bir iskelet olusmaya basladi iste ancak. Sonraki sezonlarda ancak Demba Ba, Gomez falan geldi. Gomez mesela 2012-2013de gelse ne olacakti sampiyon mu olacaktik? Dogru teknik direktorle, dogru takim ile oynayinca boyle adamlar is yapiyor. 2-3 tane kaliteli oyuncuyu sahaya atip dogru duzgun teknik direktor de olmadan hadi aslanlarim diyince takimdan da bir halt olmuyor haliyle.
Mesaj tarihi:
Bu transferleri yapıp avrupada oynatamıyacak olduğunuzda ne diyeceksiniz merak ediyorum açıkçası.

Tek tek bakıldığında hakaten iyi transferler türkiye ligi için (finansal kısımdan bahsetmiyorum) , özellikle gomis sağlıklı kalırsa fark yaratır. Amma finansal durumları nasıl halledecek yönetim, halledemezse sonuçlarına taraftar nasıl tepki göstericek onu kestiremiyorum
Mesaj tarihi:
Cidden bu ulkede spor namina umut yok.

Gerek ben gerek Dark DEFALARCA durumu aciklayan wotlar dosedik. Birini bile okumadan lambur lumbur yorumlar yapiliyor.

Sorsan paticik okuyan kitle.
Mesaj tarihi:
WoTlarimda elimden geldigince dogrulugundan emin oldugum seylere degindim. Daha onemlisi hep kaynak gosterdim. Kaynak olarak da Fotomac falan kullanmadim. Elimden geldigince resmi kaynagi kullanmaya calistim.

Bu ulkeden umut okumaya deger verilmedigi icin gitti. Hadi yalansa yalan de:)
Mesaj tarihi:
Umut Bulut kime atmıştı gol juventus mu, böle yanlışlıkla yere çarptırarak kalecinin üstünden atmıştı. Bazıları vay ne klas bilerek yere çarptırdı falan diye övmüştü ahahaha.

3 büyüklerden birinde oynamış Tarihin en kötü forveti heralde
Mesaj tarihi:
Doğruysa çok kötü oldu bu ya.

Tamam çok yüksek para alıyordu da, adam şu rezil takımda beraber oynayacağı aynı kalibrede 2 adam yokken bile sezonu lig genelinde asist kralı, kilit pas ikincisi falan tamamladı.

Yeri kolay dolacak adam değil.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Umut Bulut kime atmıştı gol juventus mu, böle yanlışlıkla yere çarptırarak kalecinin üstünden atmıştı. Bazıları vay ne klas bilerek yere çarptırdı falan diye övmüştü ahahaha.

yerli olarak umut olabilir ama ondan da kötüsü "OHEN" vardı beşiktaşta, tek geçerim kötü forvet konusunda daha kötüsü gelmemiştir 3 büyüklere
Mesaj tarihi:
GS'nin aldığı Lukunku da rezalet ötesiydi. Hayatımda bu kadar ağır adam görmedim ben. Bildiğin olduğu yerde patinaj çekiyordu. Bi pozisyonu hala gözümün önünde, adam sahada koşuyo ama hareket edemiyordu olduğu yerde, 5 metre arkasındaki defans koşup onu geçip 3 metre fark atıp topu taca atmıştı adam ivme kazanana kadar.
Mesaj tarihi:
Lukunku dedigin adam Fener macinda kale cizgisinde topu kaleye paralel vurmustu be dsfs.

Christian vardi bir de. Bir tek gumus formayla hatirliyorum sfs. Bunlar hep Terim kazigi tabii
Mesaj tarihi:
terim'in ben odunu bile oynatırım egosunun hasarıydı işte. ondan sonra 4 senede anca toparlandık.

https://pbs.twimg.com/media/DDmly-EXoAU5nzz.jpg:large

konoplyanka menejeri dönüş yapmış şu mesaja.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

sdfhjshf umut için erasmus programıyla türkiye'ye gelen fransız bir çocukla muhabbet etmiştik. o gün hatta türkiye'nin 2013 yılında eleme oynadığı gündü. herif dönüp bana "lan türkiye'nin forveti nasıl umut bulut olabilir bu herife inanamıyorum nasıl olabilir?" diye sormuştu.

umut bulut işte adam. kayseriyle sözleşme yenilemiş.

ulan hakkında tek hatırlayacağım şey sivas'ta kulağının soğuktan donup çatlamasıdır dsfjhksdhg. başka da bir şey yok. umut yani adam.

ha bir de wot döşeyip türkiye futbolunu kurtardığını iddia eden tipler türemiş burada. hadi birini biliyoruz uzun zamandır ne alaka anlamadığımız menajerlerle (kendi deyimiyle menejer) olan gereksiz muhabbetleri yüzünden boş boş transfer hikayeleri yazıyor da, sen nereden türedin be arkadaş?

türkiye futbolunda gerçekten hiçbir ışık yok çünkü sizin gibi bol keseden atıp tutan, üç beş gençle türk futbolunun geleceğinin kurtulacağını zanneden insanlarla doldu bu ülke.

maalesef dediğiniz gibi yürümüyor işler güzel kardeşlerim. hayal başka bir şey yani bir de gerçekler var.

dipnot: sabonis lafım sana değil, seni alıntılayınca sana gibi olmuş da üzerine alınma abi.

dipnot 2: ohen yanlış hatırlamıyorsam kalp hastasıydı zaten. sdfhjg amokachi 2 diye almıştık patates çıkmıştı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...