Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

https://pbs.twimg.com/media/DM_LuArX0AUhGbG.jpg

igor belhanda'nın kulağını çekmiş bu arada. valbuena'nın yüzünü ittiği pozisyonu da kaçırmış hakem. harbiden adam dk 1'den itibaren gergindi. gomis bile sakinleştiremedi adamı. tolga-feghouli-rodrigues olacak herhalde gomis'in arkasındaki üçlü. iyi de olur.
Sosyal ağlarda paylaş

oh iyi olmus

ben de o yuzunu ittigi pozisyonu goz ucuyla gordum, herhalde yanlis gordum dedim ne olay oldu ne de sonrasinda tartisildi..

buarada ongormustum ben. Gomis'i 11 kisi ugrassa kizdiramaz, Belhanda zaten kendisine kizgin oldugu icin gergin. Belhanda kirmizi yer'e kac veriyordu acaba siteler :D
Sosyal ağlarda paylaş

İlk puan kaybı gelince ortada süper ileri çıkışlar yapan Badou'yu daha geriye çekti Tudor. Üstüne 3'lü defans taktiğini sadece ofansta değil totalde kullanmaya çalışınca takım teklemeye başladı. Yeni taktikte Feghouli ve Belhanda yerlerini şaşırdılar.

Böyle olunca son birkaç hafta göz korkutarak kazandı, Fener maçında da güvensiz oynayıp puan bıraktı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sikinti biraz Feghouli pozisyonunda. Rodriguez'in her ne kadar bitiriciligi kotu de olsa delici ozelligi su an kimsede yok. Bu takim rakibi bir sekil delebilen ve orada baski yapabilen bir takimdi ilk haftalarda. Bunu geri kazanmazsak siradanlasiyoruz dogru.
Sosyal ağlarda paylaş

belhanda kötü falan diyorduk da, baya aradık bence. xelçuk yine hayalet aynı sol bacağı etmez belhanda'nın. tolga'nın ne idüğü belirsiz oyunuyla ilk 11 başlamaması lazım artık. orta kesemeyen, çizgiye inemeyen yavaş bir adam winger oynuyor. rodrigues ve linnes net ilk 11 başlamalı. rodrigues, gomis ikilisini ayıralı beri pres gücümüz düştü zaten. feghouli pres yapmıyor hiç.

haftaya da feghouli, n'diaye yok gerçi. hakem doğramasıyla puan kaybetmemiz yetmiyormuş gibi birde oyuncu kaybediyoruz. gençler maçında xelçuk, tolginho oynayacak şimdi mecbur. gerçi tolga yerine yasin'i bile tercih ederim ben. birde denayer sevdası bize pahalıya patlıyor, serdar 5.haftaya girerken ne güzel form tutmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...