Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Valla açıkcası ben Cemaat ile alakasını hala çözemedim, çözenlerin de yakınlarına sabır diliyorum. Örnek ev hali; Hanım bugün mercimek yapmışsın ne o tüpçüye mi verdin? (Seviyeyi ayarladım sdfgsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Remus said: Valla açıkcası ben Cemaat ile alakasını hala çözemedim, Dün mü geldin buralara? Pide sipariş ettiği pideci Fetöcü yakını diye 9 aydır içeride olan adam var yahu bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Onu diyorum bende... Alakası yok dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DM_LuArX0AUhGbG.jpg igor belhanda'nın kulağını çekmiş bu arada. valbuena'nın yüzünü ittiği pozisyonu da kaçırmış hakem. harbiden adam dk 1'den itibaren gergindi. gomis bile sakinleştiremedi adamı. tolga-feghouli-rodrigues olacak herhalde gomis'in arkasındaki üçlü. iyi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 oh iyi olmus ben de o yuzunu ittigi pozisyonu goz ucuyla gordum, herhalde yanlis gordum dedim ne olay oldu ne de sonrasinda tartisildi.. buarada ongormustum ben. Gomis'i 11 kisi ugrassa kizdiramaz, Belhanda zaten kendisine kizgin oldugu icin gergin. Belhanda kirmizi yer'e kac veriyordu acaba siteler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ahahah bu nedir ya? https://pbs.twimg.com/media/DM_MPLLWAAEnDSO.jpg Kral da sakat. Kimdi TS'nin 3. forveti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 n'doye 41 tsl maçı 5 gol 2'si bize dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 rodallega'ya ırkçılık yapmış çorumlu. çorumlu da ingilizce bilmiyem diye savunmuş kendini. maymun falan dedi büyük ihtimal anlamaz diye ama adam senelerdir tr'de, anlayıp daldı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 N’doye da sakatlanmış durumu zor maç için diyor NTV. Adamların 3 forveti de sakat & cezalı. Tam pis mağlubiyet ortamı oluştu GS için sdfg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Kesin kazanamıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kazara kazanırız diye rıza sakatlamıştır damdoy reisi asdadadad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 abi rıza antalyanın başındayken net as yi gs den iyi oynattı, aynısını yapacaktır ve bu kez daha yetenekli adamlar var ve maçı ölüm kalım maçı görmekteler. İnş. kavga dövüş çıkmaz maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 yalnız o maçta gs sıcaktan oynayamadı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 mazeret g.t gibidir herkeste bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 eren'i verelim ts forvet oynatsin xd zor mac olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 gs nedense ilk haftalardaki egzantrik futbolunu bir kenara bıraktı. gs şu an iyi ve oturmuş bir takım değil ki neden havaya girdi anlamadım. fm'de gung ho taktiği gibi bir şeyle oynarken takım birden durağan bir taktikte şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 İlk puan kaybı gelince ortada süper ileri çıkışlar yapan Badou'yu daha geriye çekti Tudor. Üstüne 3'lü defans taktiğini sadece ofansta değil totalde kullanmaya çalışınca takım teklemeye başladı. Yeni taktikte Feghouli ve Belhanda yerlerini şaşırdılar. Böyle olunca son birkaç hafta göz korkutarak kazandı, Fener maçında da güvensiz oynayıp puan bıraktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Bence sikinti biraz Feghouli pozisyonunda. Rodriguez'in her ne kadar bitiriciligi kotu de olsa delici ozelligi su an kimsede yok. Bu takim rakibi bir sekil delebilen ve orada baski yapabilen bir takimdi ilk haftalarda. Bunu geri kazanmazsak siradanlasiyoruz dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Zaten bana kalsa iki kanat feghouli - rodri olmalı, 4'lü defans önünde tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 enrique said: yalnız o maçta gs sıcaktan oynayamadı diye biliyorum ben. Bizimki performans takimi, 37 derecede de o verimi veremediler dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 applev0dka said: konya 3 fener en az 1 ts 0 (ersun'un ölüm kalım maçı olur) gençler 3 güzel tahmin (tu) ersun hariç, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Apple'ın tahmini CUK diye oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 belhanda kötü falan diyorduk da, baya aradık bence. xelçuk yine hayalet aynı sol bacağı etmez belhanda'nın. tolga'nın ne idüğü belirsiz oyunuyla ilk 11 başlamaması lazım artık. orta kesemeyen, çizgiye inemeyen yavaş bir adam winger oynuyor. rodrigues ve linnes net ilk 11 başlamalı. rodrigues, gomis ikilisini ayıralı beri pres gücümüz düştü zaten. feghouli pres yapmıyor hiç. haftaya da feghouli, n'diaye yok gerçi. hakem doğramasıyla puan kaybetmemiz yetmiyormuş gibi birde oyuncu kaybediyoruz. gençler maçında xelçuk, tolginho oynayacak şimdi mecbur. gerçi tolga yerine yasin'i bile tercih ederim ben. birde denayer sevdası bize pahalıya patlıyor, serdar 5.haftaya girerken ne güzel form tutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Biyik said: applev0dka said: konya 3 fener en az 1 ts 0 (ersun'un ölüm kalım maçı olur) gençler 3 güzel tahmin (tu) ersun hariç, sdf. ts'li oyuncuların şike yapacaklarını hesaba katmamıştım sadsafas çok barizdi ama ya şu tablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar