sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 https://i.hizliresim.com/1GL1LY.png 9 hafta 23 puan. Son xx yılın en iyi galatasarayı ama o istatistiği bulamadım. Franchise rekorunu zorluyor olabilir takım. Bu da mı TUDOR değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 bilmem kaç senedir ilk defa diye övülüyor da geçen sene 9. haftada 20 puanı varmış gs'nin mesela, önceki sezon 19. 4 ve 3 puan tabii güzel fark ama öyle ilahlaştırılacak ve farklı yere koyulacak bi fark değil. zaten hep dalgası geçilen sezonlar hariç genelde bu haftalarda hep bu civarlarda oluyormuş gs ben öğlen bakmıştım. yani derbi topiğinde dediğim gibi. erkenden yükselmeye başlanırsa, işler bi anda ters giderse eğer düşüşü herkes için daha da hızlı olur. Öyle ne Tudor için, ne de Gs için ekstrem konuşmak için erken, hatta herhangi bir takım için zaten devre bitmeden konuşmak için erken. GS'nin şuan tek artısı önceki 3-4 sezona göre hiç olmadığı kadar aç gözüküyor ve doğal olarak güven veriyor. Arkası mantıklı bakan için her şekilde boş ama :( doldurulmayacak boşluklar değil ama işte o açıdan avantajı halen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Acaba Feghouli mi bozdu bizim duzeni ya. Simdi Demirkol bahsetti de, cidden ilk haftalarda daha iceri dikine kat ediyordu bu takim kanada inebilen bir adam Rodriguez su an onu kaybettik, bugun sifirdi resmen araya girme araya top atma. Cunku Feghouli de Belhanda da ayagina top istiyor cekiyor filan ama bodozlama dalan Rodriguez in sanki katkisi daha fazlaydi.. Su an o sistem bozulmus olabilir, Tudor birseyler deniyor fakat o hucum gucunu de kaybettigimiz dogru gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 takımın zaten içe kateden gomisi rahatlatacak bir oyuncuya ihtiyacı var.tolga yaptı onu ama o adam tolga değil. hatta rodriges-gomis-feghouli şeklinde oynanabilir ama tolga beklenmedik bir şekilde başlayınca kesemedi onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 O da var ekstra arkadan gelecek golcuye ama Belhanda + Feghouli yerine sanki kanatta daha iceri gidebilen delici ozellikli adam daha mi iyi olurdu diyorum. Tolga attigi golleri hep kanattan gelinen ama arkada herkesin unuttugu zaman atti. Su an Feghouli'li sistem oturmus degil, Tolga-Rodriguez daha etkiliydi, hatta gelecek hafta Belhanda pozisyonunda bile deneyebilirim ben Feghouli'yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 @dark abi son 2 sezonda gelen her gelen top tehlike yaratıyordu, melo gittiğinden beri. tudor en azından savunmayı öğretmiş. tabi ndiaye-fernando müthiş katkı sağlıyor. feghouli 90dk çıkarıcak forma erişememiş hala. kaliteli ayak ama rodrigues bir kanatta kesinlikle oynamalı bence de. birde formda bir tolga'yı keseceğine belhanda'yı kesebilir bence. harbiden hayalet gibi, kötülükte fenerin ciluanosuyla yarışıyor. lato gs kalibresinde bi adam değil. rumen sabri'ydi bu maç. kesinlikle linnes oynamalı. hucümda iyi katkı sağlıyordu ters ayaklı olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Linnes yuzde yuz oynamali hic suphe yok. Belhanda kesilebilir. Feghouli den emin degilim acikcasi. Rodriguez'in performansi gayet iyiydi su ana kadar ama sakatti tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZGehCQabx3E bunak yine haklı çıktı. bizim taraftar niye böyle ya. tiyatroya sinemaya gelmiş gibi maç mı izlenir lan. eskiden özellikle maç başlangıçlarında ne gaz olurdu elmanderli sezonlarda en son. oyuncular ateşlemeye çalışıyor taraftarı şaka gibi. 2.yarı fener taraftarı falan daha çok duyuluyordu sanırım yuh lan. o ara yeni nesil instagram bebeleri hep bizi tutmaya falan başladı sanırım. ultraslan denen reisçi-sucukçu tayfadan da ilkokul koreografilerinden de hiç haz etmiyorum zaten, maça etkileri sıfır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 terim dönemi olsa o verilmeyen penaltıdan sonra tribün baya baskı yapardı. ben dedim ki şimdi ortalık karışır. bi bok olmadı. 10 kişi kaldık yine bir bok olmadı. herkes sustu sanki 10 kişi değil de 8 kişi kalmışız ve 2-0 gerideyiz gibi pıstı herkes. biraz gerilime ihtiyaç vardı. futbolcular da yapamadı onu. melo falan olaydı iyiydi. beraberliğe razı oldu taraftar da. oysa 10 kişi olmak bu kadar ezik oynamak anlamına gelmiyor. 10 kişi de maç kazanılır. fenerbahçe ortega kırmızı kart gördükten sonra 4 gol attı 6-0 yendi bizi. öbür konuda dedim, fener kadıköy'de derbi eziği bu takıma yine bi 6 atar. ha biz şampiyon oluruz sene sonu ama orda bi güzel eziliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 olm niye silivrispor'un kareografisini pankartını çalıyorsunuz? https://pbs.twimg.com/media/DMxzhhZWAAEihc8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 hırsızlık atasporu adamlarda sdsafasfas fakat şunu hatırlayan adam da net işsizmiş, ya da has sporsever bilemedim geçen hafta da bizim futbolcular için çıkarttığımız t-shirtleri çalmışlar "özel tasarım" adı altında satıyorlar lul dsafsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 iyide biz geçen yılda bu pankartı açmıştık silivrispor ne zaman açmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bu haftaki maçında açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 beylik lakırtıyı, x kliğe bağladınız ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 belki birinden görüp açmışlardır ama zaten gs tribününde hep görüyordum ben bu pankartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 YOKSA FETÖ MÜ AÇTIRDI BU PANKARTLARI TOPLU OLARAK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 mokoko said: bu haftaki maçında açtı foto çok 90'lar gibi duruyor ya sdsaf tartan pist, 1.90-2m arası yükseklikte teller falan. baya eski olduğunu düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bir silivri'li olarak silivrisporuma yapılan bu saldırıyı kınıyorum. ne demek 90'lar kokuyor. güzel silivrimin stadyumu da son teknoloji ile donatılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 elmada hemen atlamış aslkfnalsf silivrispor diyince de eski çalıştığım yerdeki amatör hakem geliyor aklıma.çok pis dövmüşlerdi garibimi orada sajfnasfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Şu diz çöktüğün için rerörw lafı bi aydır falan facebook giderli siyasi mesaj paylaşımlarında çok popüler. Oradan gören yazmış işte, sahibini aramaya gerek yok. "Susuyorsam asaletimdendir, ben bi lafa bakarım..." yazmadıklarına dua etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 "Susuyorsam asaletimdenridir" o cüneyt efendinin sözü veya Belhanda :) https://lh3.googleusercontent.com/O4CdtwsYbwTElI1_xmsWwIOf5-bydm9zfXF_n2tSAJmBgfvnl_TQwMVGrgJCLUhI0sbl0A=s152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 valla popüler mi ne bilmem ben başka hiçbir yerde görmedim açıkçası. ayrıca ligde açık ara önde olan gs neden diz çöküyor ona da anlam veremedim. hadi geçen sene olsa neyse. fetö yeni operasyonlara başlıyor işte normal hayatın her anını kullanıyor herifler bu işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 temsili apple https://www.youtube.com/watch?v=j_dHh6pBjdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 adamlar önce yapmış işte alla alla sdsafa belki gs tribününden bir adam pankart yapılırken gidip silivri tribününde beze yazıp açmıştır ama olayın komikliğini değiştirmiyor valla sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 abi işte o 1 yıldır var gs tribününde geçen yılda vardı asıyorlardı bi köşeye. geçen yıl bir anlamı vardı ama bu sene neden böyle bir şey açmışlar anlamadım asfhalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar