HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xHht8480cEo 27 Ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 oo çok iyi haber birinciyi bi oturuşta oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Cikinca oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 DAMMNNN, SON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Hala su yuz mimiklerini oturtamadi bazi firmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Bazı motorlar izin vermiyor o tür yüz animasyonları yapacak bisi yok pek. Gelsede oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 önceki güzeldi ama bu ayrı güzel olacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yüz animasyonları başka yazılımlarda yapılmıyor mu blender vs gibi oyun motoru ile nasıl bir direkt ilişkisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 vay babayın colossus u, 266TL steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Aral 499 dan mi satcak bunu o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Babamın oyunu olsa 250 lira vermem kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 konsolcu muyuz oyunlara yetim hakkı verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 abi 120den 180e, 180den 260a ne zaman geçtik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Yeni internetten alma vergisi geliyor bunun yanına. O zaman keyfi çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bu arada videoda 5:50: https://www.youtube.com/watch?v=iEfRA-IU5yA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Cuce said: Bazı motorlar izin vermiyor o tür yüz animasyonları yapacak bisi yok pek. Gelsede oynasak 266 liraya adamin gotunun ceperini bile cizmesi lazim o oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 cdkeys'de preorder 40 dolar olur iste elalemin cakma fiyatlandirmasina ne bakiyorsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Feamer said: vay babayın colossus u, 266TL steam oha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 266₺ new steam order olmuş resmen lol. trailer'ı canlı izledim sabah, fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ilkinden çok daha iyi olur. yani efsane bi oyun olur. ben developerı çok beğendim bi öncekinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 İnat edip VPN'le baktım, ÇAKTIĞIMIN OYUNU Norveç'te daha ucuz Türkiye'den. Norveç Steam'den alınca 240 liraya geliyor, bizim refah seviyesi müthiş yüksek ülkemizde 266 lira. Her şeyinden nefret ediyorum şu ülkenin ya keşke dönmeseydim de dönerci olup kalsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Muslumanin eglencesi ibadettir, git namaz kil. Ondan para istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ahaha dogru ama ulkemizde oyun oynamak luksun luksu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yalnız ilk oyunun populer olmıyan routeunda jimi hendrixı harcayınca bunada naapsınlar miles davis koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bliksem said: İnat edip VPN'le baktım, ÇAKTIĞIMIN OYUNU Norveç'te daha ucuz Türkiye'den. Norveç Steam'den alınca 240 liraya geliyor, bizim refah seviyesi müthiş yüksek ülkemizde 266 lira. Her şeyinden nefret ediyorum şu ülkenin ya keşke dönmeseydim de dönerci olup kalsaydım Norveçte ilaçlısını indirince kan alırlar panpa, burda sadece ibadet de değil, istediğin oyun beleş. yani normal bir fiyat yapsalar para kazanacaklar ama illa pharmaceutical industry kazansın diyorlar, onlar biliğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar