Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 kendim için bir klasör hazırladım. bilgilendirici olduğunu düşündüğüm resimlerden oluşan ve ara sıra bakıp faydalandığım şeyler. meme, infographic, tablo vs gibi şeylerden oluşuyor, ama öncelikli bilgi amaçlı olmasına dikkat ettim. belki burada ilgisini çekecek veya işine yarayabilecek kişiler olur diye paylaşmak istedim: https://drive.google.com/drive/folders/0B7XbjFERYFj1Yko0aVlRVU5ZMWs - "liste çok eksik, şu eksik, bu eksik, her şey eksik": buldukça veya eskilerden hatırladıkça ekliyorum. önereceğiniz olursa ekleriz onu da. - "resimler hiç bilgilendirici değil, bok gibi olmuş": eh, elimden geldiği anca bu kadar demek ki. - "ne amaçsız şeylerle uğraşıyorsun, ": her şeyin üstün bir amaca hizmet etmesi gerekmiyor, bunlar işime yarıyor, o zaman no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 güncelledim, bir ton yeni şey ekledim. 4chan takip eden kişileri bekliyorum. onların arşivinden faydalı şeyler çıkabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Güzelmiş ya eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 ilginç + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Çok iyimiş, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 meslek ne bone ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bone, science klasöründen bir dosya alıp, psikoloji ile alakalı şeyleri paylaştığım sayfama post ettim, teşekkür ederim. Ara ara böyle bilgilendirici şeyler gördükçe, vaktim varsa türkçeye çeviriyorum, yoksa direkt ingiliççe atıyorum (Görsel ya da yazı). İlgini çekerse sayfa şöyle bir şey şimdilik https://www.facebook.com/leklakpsychology/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 naysü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Güzel şeyler var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 oo görsel bilgi, alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 teşekkürler bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 sanssizsansli said: meslek ne bone ? grandmaster işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 eline sağlık, süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Fin said: grandmaster işsiz. kendinle karıştırdın herhalde... işsizlik kafana vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 olumlu yorumlar için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Meslek ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bone said: Fin said: grandmaster işsiz. kendinle karıştırdın herhalde... işsizlik kafana vurmuş. abi sallama böyle figürleri, az veya çok emek verdiğin bir şeyi değersizleştirmeye çalışan tipler oluyor hep. kendi yapmıyor, başkası da yapmayınca kendini çevresine daha fit hissediyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 guzel olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 sanssizsansli said: Meslek ne abi? information technology / software engineering. Topladığım bilgilerin çoğu onla alakalı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 ha anladım meslekle alakalı olması güzel. ben daha grafik işleriyle uğraşırken yaptığım işleri bile toplamayan biriyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Tatre_ said: Bone, science klasöründen bir dosya alıp, psikoloji ile alakalı şeyleri paylaştığım sayfama post ettim, teşekkür ederim. Ara ara böyle bilgilendirici şeyler gördükçe, vaktim varsa türkçeye çeviriyorum, yoksa direkt ingiliççe atıyorum (Görsel ya da yazı). İlgini çekerse sayfa şöyle bir şey şimdilik https://www.facebook.com/leklakpsychology/ biraz baktım sayfaya. duygusal şiddeti okudum. ben çok sevdiğim birine yıllarca duygusal şiddet uygulamışım. 5 yıl geçti de affedemedim kendimi. bana napmak lazım doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6-fQ4XHMev8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar