bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Çok kötü düştü ya hala maliyetime gelmedi ama 400 e gelmeden satmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 bLackcha0s said: Çok kötü düştü ya hala maliyetime gelmedi ama 400 e gelmeden satmam 260'a yaklasinca sat. 200 civarindan ya da daha altindan toplarsin yine. YTD :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 https://about.me/vitalik_buterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 helal olsun adama ya pardon cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 bu çocuk veya dengi birinin ölüm haberi neden bu kadar dalgalanmaya sebep oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 ethereum'un daha katetmesi gereken cok yol var, suanda olurse yarim kalir proje. bitcoinde boyle bir olay yok cunku zaten stabil, yarin cok farkli bir bitcoin olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 hype zamanı ölse bi bok olmaz. balon oluşmuştu söndürüldü. altcoinlerin hepsi orta vadede bitcoini izliyor zaten bazı hareketlerde time lag olsa bile. eth/btc oranına baksanız daha doğru, özellikle eth'de overhype yapılmıştı iyice. 0.1 altına indi işte. şu coinler sağlam bi crashlasada ucuza bi ekran kartı alsak ya. amazonda gpu saleleri 30dk'da bitiyor lan. https://i.imgur.com/EXjGFT2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hay Kraken'a uyuz oldum. O kadar bekledik verify olması için hesabın. Euro gönderdim direkt. Ev arkım gönderiyor aynı bankadan ertesi gün kraken hesabına yansıyor. Benim 3 gün oldu hesaba yansımadı. O sırada ETH 180 eurodan 260 euroya çıktı. Alacaktım ne güzel 180 den ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hangi bankadan gönderdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 AIB :) irlandadayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 türkse bayram tatilinden falandır dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 http://i.imgur.com/DVQXvJN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ozel tasarim evde pencere yok lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 özel olduğu için yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 adam mutfaktan lavabo, çamaşır makinesi, buzdolabı çıkarıp yatak koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 çok pis çakılmış herşey, abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 silkeliyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Beklediğim gibi 200 altına attı da acaba alım yeri neresi olacak o önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 adam salonun ortasına tostçu getirmiş. özel kısmı bu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Evin ortasındaki ahşap yapı ne lan? Çao ocağı mı yapmış herif eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 alim noktasi ne olur sizce kizlar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Ben hesapladim 165$ gibi vol. limite gelecek o ara alin. Panic sell olur daha da düşebilir ama riske etmeden alim yeri 165 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 daha dumplar yeni başlıyor 165'ten girilmez bence. BTC 1600'lere gidiyor işte ona göre hesaplayın alım noktasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Ya elimde daha önce btc den değer kazanmış bir eth var yani unutmuştum bunu sonra baktım epey artmış 217 dolardan eth aldım Ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 %100 spekülasyon olan işin yatırım değeri kumarla aynı. Kaybetmenin koymayacağından fazlasıyla bu işe girmek akıl karı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar