Goering Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 arabamin anahtarini bir essek sakasi sonucu kaybettim ve ulasabilecegim bir yerde degil + yedegi yok. nasil hallediyoruz, immobilizer mi degisiyor? araba: 2001 golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 birisi gelip yardım edene kadar bize eşşek şakasından bahsetsene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 araban calındı ve yedegi yoksa zaten gg kasko karşılamaz o yüzden direk değiştir. Heralde servis cagırıcaksın veya çekici ile servise cektireceksin bilemedim. O yüzden isabet olmuş 2. anahtarı kaybetmen :) Kotu yani bir kaç hafta sürebilir yenisini takmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 araba evimin kapali garajinda kilitli, anahtar bogazda denizin dibinde (cekici cekemez arabayi, -5. katta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 http://es.web.img3.acsta.net/r_640_600/b_1_d6d6d6/medias/nmedia/00/02/12/73/ph.jpg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yetkili servisi ara konuyu çözerler yeni anahtar falan geliyor şasi numarasından vs ama bir iki hafta sürebiliyor. bir arkadaşın başına geldi. borusan baya bir süre bekletti ciddi de para aldı orjinal anahtar ayağına. ya da gözü karartıp sanayiden abilere soracaksın muhtemelen bir çözümü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 yetkili servise param yetmeyebilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sanayiye git sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sanayideki kilitçileri ara, arabanı çekiciyle çekip hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 2001 golfte immobilizer mi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Ulan kimse de geçmiş olsun dememiş. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 eviin kapalı garajında kilitli arabanın anahtarı boğazın dibinde nasıl paran yetmez orjinale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 orayi dusunuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 normal kapalı garaj değil yalnız -5 residans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 avm otoparkı falandır o. -5 demiş. sonra sahilde deniz kenarında kızla şakalaştı kikir kikir oynaştı. bak işte seni böyle seviyom şöyle seviyom, atim mi gız anahtari, at de atayim. falan derken attı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 asıl arabaya geçer zaten golf'ü hibe etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Anahtar parasi da 1 aylik aidat parasından azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 public otopark ise birde otopark parasi cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 kapıyı kastırıp üstten ütü anteni ile açarsın kapıyı bi de usta çağır, bi şekilde halledersiniz ütü anteni http://www.sanayiutusu.com/upload/editor/data/utu-yedekparcalari/M%C4%B0N%C4%B0_%C3%9CT%C3%9C_ANTEN%C4%B0.jpg yedek anahtar torpidoda değil dimi? denedim, açıyor dayımlardan ödünç aldığımız golfün anahtarını arabanın içinde bırakıp kapıyı içten kilitleyip kapamıştım, sonra böyle açmıştık. yedek anahtar torpidodaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 imamizer said: avm otoparkı falandır o. -5 demiş. sonra sahilde deniz kenarında kızla şakalaştı kikir kikir oynaştı. bak işte seni böyle seviyom şöyle seviyom, atim mi gız anahtari, at de atayim. falan derken attı galiba. of imam deliğine sokmuş galiba tahmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bence adamı denize iteklediler bir yerde. anahtar elinde falandı ya da cebindeydi düşürdü. şakayı kimin yaptığı önemli. ona ödetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 anlatsna lan şakayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 atana birsey diyemedigine gore ya yenge yada manita filan..kanka olsaydi coktan ufalamisti.. ya da atarli giderli mode de kendi savurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar