Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayip araba anahtari (yedeksiz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
araban calındı ve yedegi yoksa zaten gg kasko karşılamaz o yüzden direk değiştir. Heralde servis cagırıcaksın veya çekici ile servise cektireceksin bilemedim. O yüzden isabet olmuş 2. anahtarı kaybetmen :)

Kotu yani bir kaç hafta sürebilir yenisini takmaları.
Mesaj tarihi:
yetkili servisi ara konuyu çözerler yeni anahtar falan geliyor şasi numarasından vs ama bir iki hafta sürebiliyor.

bir arkadaşın başına geldi. borusan baya bir süre bekletti ciddi de para aldı orjinal anahtar ayağına. ya da gözü karartıp sanayiden abilere soracaksın muhtemelen bir çözümü vardır.
Mesaj tarihi:
avm otoparkı falandır o. -5 demiş.

sonra sahilde deniz kenarında kızla şakalaştı kikir kikir oynaştı. bak işte seni böyle seviyom şöyle seviyom, atim mi gız anahtari, at de atayim. falan derken attı galiba.
Mesaj tarihi:
kapıyı kastırıp üstten ütü anteni ile açarsın kapıyı
bi de usta çağır, bi şekilde halledersiniz

ütü anteni

http://www.sanayiutusu.com/upload/editor/data/utu-yedekparcalari/M%C4%B0N%C4%B0_%C3%9CT%C3%9C_ANTEN%C4%B0.jpg

yedek anahtar torpidoda değil dimi?

denedim, açıyor

dayımlardan ödünç aldığımız golfün anahtarını arabanın içinde bırakıp kapıyı içten kilitleyip kapamıştım, sonra böyle açmıştık.
yedek anahtar torpidodaydı

Mesaj tarihi:
imamizer said:

avm otoparkı falandır o. -5 demiş.

sonra sahilde deniz kenarında kızla şakalaştı kikir kikir oynaştı. bak işte seni böyle seviyom şöyle seviyom, atim mi gız anahtari, at de atayim. falan derken attı galiba.

of imam deliğine sokmuş galiba tahmini
Mesaj tarihi:
bence adamı denize iteklediler bir yerde. anahtar elinde falandı ya da cebindeydi düşürdü.

şakayı kimin yaptığı önemli. ona ödetmek lazım.
  • Yeni Oluştur...