DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 selfKEY bugün kucoin e giriyor, girer girmez genelde x2 liyorlar, deneyeceğim şansımı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 tron'a pump mı baslıyor sanki? derken normale döndü başlamış da olabilir ama dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ben soyleyeyim 50% sansla baslamistir said: Have been reading Empires of Light (about Edison, Tesla and Westinghouse). Hadn’t realized that electricity, just as so many inventions after it, was ridiculed as a “toy for the rich” that would never benefit lower classes. Sounds familiar? 😅 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 evet 200 yil oncesiyle gunumuzu kiyasmak... zeplinle dunya hegamonyasi fikri de vardi ondan bahseden yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Balinalar bi daldı ortalığa parayı topladı çıktı Tron'da. Adamlar 500'den 700'e çektiler seviyeyi, şimdi iniyor geri aşağı. VEN'i arka sokağa çektiler pıçaklıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tyrion said: yahu adam uzaya kargo firması kurdu, yakında pikniğe düğüne bile roket kiralayacak, tesla sı HyperLood u falan derken, solid şirket 21milyar dolar değerinde, bu lavukda daha ortada app. yok 15milyar $ değer mi olur. Aynı cümleyi bu aralar çok sık kafamda kuruyorum ve içimi çok kuvvetli bir her şeyi satıp usd'e dönme isteği sarıyor. Tron'dan gol yemedim ha. 1 ay önce yaptığım portfolyo 4x şu anda. Jackpot beklentisiyle kalmak da biraz salakça gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Binance crypto'nun tarlabaşı resmen, götünden donunu alıyorlar 2dk.da, he sen de alabiliyorsun tabi :) Geçen ARN aldım 5900 sats,aynı gecesi 9k oldu, btc yukarı kafa kaldırdı dedim "al kârını çık sonra girersin yine" sabah kalktım, her cryptocunun sabah yataktan kalkar kalkmaz yaptığı gibi Blockfolio güncelledim, 48k görmüş :/ Ama her şekilde crypto best ya, başka hangi borsada 100$ entry ile Lambo hayali kurabilirsin ki sfdfggh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bet365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 id**a oyna abi ustuste 3 kere 1'e 10luk tuttursan 1000'e katliyorsun. ki ben 1'e 24 tutturmustum, imkansiz degil haha bunu saatler once yazmistim simdi gondere tikladim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 McAfee başkan verdi xlm’ye gazi. Bugun ona girmiştim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ripple 1.66 $ almayanı kovaliyolar.. Hadi alın verin.. Ripple'a can verin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Houston we have a problem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 tüm coinler düşüyor çünkü bitcoin çöküyor. alım fırsatı aslında. etherium da çok düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Lan iyice Titaniğe bağladı durum. Bişe yok bişe yok olur böyle şeyler derken adım adım batışa doğru gidiyor fssfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Kevin knc dedi knc çöktü sanırım 800 dolar boşa gitti yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Piyasaya adim atmamla yikilmasi bir oldu. Bismillah demeden girmistim ondan mi acaba hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Fena gezdiriyorlar içimizde sdfgh. Biraz altlardan satıp BTC'ye döndüm. BTC ETH ve GVT var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 daha iyi iste, all-in yapmamissindir zaten bu senin icin firsat, al pisman olmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 2 ay sonra gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 binance coin 10 dolara düştü. o coin daha çok değerlenebilir iki üçe falan katlanabilir. binance 250m dolar kar etmiş son çeyrekte sanırım. coin de yaktılar geçen. dönüşü acayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 piyasadan para çekilmiş iyice. alt coinlerin toplam piyasa değeri evvelsi hafta 900 m$ görürken bu hafta 545m$ gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 tam herşey bu kadar düşmüşken her coinden 10 ar tane alacaksın illaki btc gibi eth gibi ilerde en az 1500 doları görür zengin olursun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 almak icin iyi zaman sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ulan bi korede yasaklandı diyemi şimdi bunlar askfhaslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar