Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 capul said: 1 aydır ufaktan oynuyorum altlar ile.. BTC 16k iken çok ufak girmiştim sonra az az arttırdım.. Şu an ilk yatırdığım , BTC üzerinden 2 katına çıktı (dolar bazını karıştırmayın :P) Geçen baktım en baştan trade geçmişime.. neler kaçmış neler... Bugün 5-10 katına çıkmış coinleri %10-20 kar ile satmışım.. Başarısız yatırım sadece İOTA.. bir de çıkmakta iyi ettiklerim LTC ve ETH. Sabit kalmışlar. Geri kalan Coinler katlanmış..İlk aldığım herşeyi elimde tutsam bugün sanırsam daha çok param vardı.. Biraz bakış açım değişti bu değerlendirmeden sonra. Birkaç bilgi sahibi olup gelecek gördüğüm Altcoini uzun vade tutacağım. Verdiği güvene göre orantılı, portfolyoyu paylaştırıyorum Dip görenlerde oynamak için %20 lik bir pay bırakıyorum sıkılmamak için sadece. Uzun oldu biraz..inşallah okuyup fayda gören olur... Yanlis olani yaptığını dusunurken dogru olani yaptin. Her zaman %20-%30vurup cikacaksin belirsiz coinlerde. Bugunku degeri %600 olmus cok coin var, bu düşünceyle gidilmez. Better Safe than sorry. Ayrica grafik olayini soranlar, baska kaynaklardan okumanizi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 xrp beni çok üzdü ya çok minik bir miktar artmıştım paramın çoğunuda iota ya atmıştım.xrp 2 katına çıktı iota yerinde sayıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 GNT'e dikkat https://coinmarketcap.com/currencies/golem-network-tokens/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 2-3 gündür potansyelli alt göremiyorum ben, ya da Ripple gözümü kör etti sırf ona odaklandım heralde. Var mı gören? Sadece iniş çıkışa bakmıyorum ama, projesine, amacına, yönelimine falan da bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 GNT, ADX, GVT, UBQ, PAY potansiyelli. ETH, NEO bunlar baskılandı baya. bence pump sıraları geldi. VTC-POT dipte diye aldım. ENJ de hypelanıyor diye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 verge den ne zaman çıkmalı acaba. bu aksam duyuru varmış 2k+ üstüne çıkar mı yoksa sınırda satıp cıkmalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Wraith ertelenmez ise 2kyı geçer diye düşnüyorum.. yine ertelenebilir de tabii... sabah 7-8 gibi belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Saniyeler içinde 1700 den 1100 e indi. Ne eridi be verge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Rewendor said: 2-3 gündür potansyelli alt göremiyorum ben, ya da Ripple gözümü kör etti sırf ona odaklandım heralde. Var mı gören? Sadece iniş çıkışa bakmıyorum ama, projesine, amacına, yönelimine falan da bakıyorum. 0x, REQ, RDN, son bi kac gündür çok da iyi kazandırdılar. proje olarak da gayer iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Raiblocks 0.0017 btc oldu, top 20'ye girdi coinmarketcap'te. Binance oylamasında da en çok oy onda, hala bu seviyelerden alınabilir oylama bitene kadar. IOTA'yı 1 aydır tutuyorum, %23 zarardayım. GVT, Waves ve biraz da Enjin var elimde. Waves yerinde sayıyor, patlayamadı. GVT güzel arttı, mart-nisan'a kadar tutacağım elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Tron sonunda patlamasını yapacak gibi. Verge’den kaçanlar buna gelirse baya yukselir bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 sipeyskeyk said: 0x leri sattım 0.74 den ada aldım. Düşerse yakana yapışırım, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR yazmamışsın.. beynimi s... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 ahmedinejad said: Tron sonunda patlamasını yapacak gibi. Verge’den kaçanlar buna gelirse baya yukselir bugün. Neden boyle dusunuyorsun? 0.00000347 btc suan sence kaca cikar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 TRON bana en çok kazandıran 2. coin... Ne yapacağı az çok belli oluyor.. 300 altına düşeceğini sanmıyorum, kaynak kodu güzel çıktı, 2 haftadır pozitif gelişmeler var... Güzel bir haber ile rahat 400+ görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: 0x leri sattım 0.74 den ada aldım. Düşerse yakana yapışırım, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR yazmamışsın.. beynimi s... :)) Erken mi sattin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Xenus said: GNT, ADX, GVT, UBQ, PAY potansiyelli. ETH, NEO bunlar baskılandı baya. bence pump sıraları geldi. VTC-POT dipte diye aldım. ENJ de hypelanıyor diye aldım. dün pot aldım da elimde patladı. artar mı bu ya? hodl mu yoksa kaderimizi kabullenip yolumuza mı bakıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 POT'u sağlam dumpladılar. dipte yakaladım girdim ama bence potansiyeli var. marijuana california'da legal olmuş bugün, pump ondan geldi galiba. https://www.tradingview.com/chart/POTBTC/28jMvdQz-POT-in-the-CUP/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 POT'la CANN'ın pump'ları california mevzusundan dolayı ama pumpları dünden önceki gün oldu. hele cann feci coşmuş. ben de dün dedim bi pump daha yapar daha yasa çıkmadı çünkü diye ama iş işten geçmiş meğer :/ twitterda bi meksikada da bişeyler olucak hodl falan yazmışlar az biraz içim rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=btc-vtc VTC atağa kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 tron 45 dktır falan 389 395 arasında gidip geliyor ne direndi be. dayanamadım sattım umarım 400u geçmeden alım fırsatı verir https://i.hizliresim.com/d76GNZ.png aha kırdı 400 u sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 birileri neo pumpluyor. bakalım nereye kadar gidicek 6400de durdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 trondan yüzümüz güldü sonunda da al sat fırsatı mi tutsak mi şimdi asıl dert bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 alım fırsatı bekliyoruz gencler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 445 olmuş vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 :) tesekkurler Trx Eth oynuyordum ikiside sahlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar