Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Waves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bende zaten bu durumu onun sorgulaması için yazdım. 18500 den stop verirsek limitinizi en az 100 dolar alta koymanızı öneririm. ani bir crash durumunda fiyat çok hızlı düşerse stop çalıştıktan sonra sistem limit order ınızı submit edene kadar fiyat limitinizin altına düşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003486931 tron niye hala artıyor belli oldu. maserati veriyorlarmış :P VEN hareketlenmeye başladı. BTC'nin bottomı belli olmaya başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Şurda 6:30 dan sonra anlatıyor http://m.youtube.com/watch?v=cvPUX_K2NTs Başını dinlemeyin boş boş konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Rotweiler said: Waves pahalı değil mi abi waves? treni yavaştan kalkmış gibi geldi. STRAT var. net ucuz ve riski daha az bence. trendide iyi henüz büyük patlama yapmadı. bu hafta 16-18$'a gelir diye bekliyorum. hedefim de 130-140k satoshi. https://www.tradingview.com/chart/STRATUSD/j2f4dmBb-STRAT-buy-opportunity/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ay sonuna kadar büyük yatırım alması bekleniyor. 22sinde de yeni algoritma geliyor. Evet coin fiyatı yüksek ama doygunlukta değil. Dünden bugüne 10k arttı. 80-85k arası girebilirseniz tren hızlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 31ine kadar kısa vadede %20 vurup çıkılabilir. BTC bugün tokatlarken direnen coinlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 mining kısmı tamam ama altcoinlerde al-sat kısmını bir türlü doğru şekilde oturtamadım kafada. tr'den alsan baya bi pahalı satıyor adamlar, swift desen ayrı dünya. millet trden alıp sonra binance falan gönderip oynuyormuş ama bu komisyonların en düşük şekilde tutup en mantıklı yol nedir? bir aydınlatın beni pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yurtdışında oturan arkadaş en mantıklısı :) Hazır noel dönemi, millet tatile Türkiye'ye de döndü, geldiğinde eline sıkıştırıyosun parayı, o gönderiyor evine dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Dün gece/bu sabah ne olduysa hepsi artmış galiba. Eth, Ltc, Xrp hepsi iyi yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bu siacoinle ilgili detaylı ve doğru bilgi var mı? çok bahsi geçiyor, çok da ümitli bir güruh var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 VEN alıp kenara atayım dursun diyorum nereyi tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 capul said: edit: Bu arada ICX binance e girdi bayaa bir dalgalandı, sabaha patlayabilir diyolla... Yeterince almamışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 vebitcoin.com nasıldır? Alıp direk binance'ye atayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://www.worldtimezone.com/markets24.php Bu market saatlerinin Bitcoin borsaları ile bağlantısı yok değil mi ? Mesela Kore-Çin hareketlerini saat kaçta başlar diye beklemek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yok mu şu sıralar doğru düzgün çalışan bi türk borsası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 yurtdisindan alim satim icin kim iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://www.binance.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 satis yapinca parayi bankaya yatiriyor degil mi? ya da nasil isliyor surec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://seyler.eksisozluk.com/onemli-bir-kripto-para-borsasi-olan-binance-nasil-kullanilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 paribu yerine ne kullanabiliyorum peki? euro giris, euro cikis olacak yani. turk bankasi yok arada hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Rotweiler said: Ay sonuna kadar büyük yatırım alması bekleniyor. 22sinde de yeni algoritma geliyor. Evet coin fiyatı yüksek ama doygunlukta değil. Dünden bugüne 10k arttı. 80-85k arası girebilirseniz tren hızlanacak. 91k oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 logtrig said: cindicator (cnd) takip eden var mı? app'i indiriyorsunuz telefonunuza, finansal piyasalardan size seçme sorular soruyorlar, mesela şu an NXT fiyatı 5 dolarken, 1 ocak 2018'de 6 dolara çıkmasını 1-100 arası ihtimallendirmenizi istiyor. 1 ocak geldiğinde ne kadar tutturmuşsanız o kadar puan alıyorsunuz. bir süre sonra da bu puanlar karşılığı hesabınıza CND veriliyor. kullanıcıların bu oyları, analizleri de şirketler tarafından firmaya para ödenerek satın alınıyor. iş modeli böyle. Bugün 0.00000102 civarıydı şimdi 137 oldu. takibe değer. dikkate alsaydınız paranızı 2 günde 4 e katlayacaktınız. 465 sats şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 :( kaçmış valla baya ii artmış harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 gerçi ben de 290'da çıkmıştım daha artmaz diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar