Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Ghazzal mesela şimdi kontrol ettim; 2.1 milyon euro garanti ücret ve 3 milyon euro imza parasına Monaco ile anlaşmış. Şu paranın aynısına BJK direkt alırdı.

Mesela ben yönetici olsam TR kulüplerinden birinde açık açık gidip Fransa başta olmak üzere Müslüman yetenekleri bulup buraya getirtirdim. Müslüman elemanlar için TR'de hedefi olan takımlar ilgi çekici olabiliyor.

Sow'un Fener'e gelmesindeki en büyük etkenlerden biri Müslüman bir ülke olmasıydı. Dinimi rahat yaşayacağım falan diyordu. Bunu çok rahat kullanabilirler ama yok işte yapan yok. O yüzden böyle başka şeyler beklemeyin.

TR'de transfer, menajerin sana getirdiği adamlardan ibaret. Bunu yapmayan 2-3 sene BJK oldu başarı nasıl geldi düşük bütçe ile. Şimdi menajere yine domalıyorlar Fiko'lar bizden de bir bok olmaz.



o kadar haklısın ki..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ts maçlara çok hızlı ve baskılı başlayıp hep duruluyor. ilk 20-30 dakika gol yemezsek kontrol bjk'ye geçer. 23479384723 tane orta kessek bile maçı alma ihtimali yüksek olur.

ilk dakikaları iyi atlatmak gerek.

tabii karşı pres ile başlayıp onları yıldıracağımızı düşünmüyorum. şenor böyle şeyler düşünmez, planlamaz deplasmanlarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...