Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

yok fotograflari , olmayan kesiye atilan stapleri , olamayan kani goremedigimizde, atlayaziplaya kosakosa bagira cagira iceri giren shenolun sedyeyle ameliattan cikmis versiyonda olmek uzereymis gibi hastaneye nakledilisini bagdastiramayinca inaniyoruz..acikcasi kotu niyete inaniyoruz..saklabanliga inaniyoruz..bunlara hala canak tutmaya calisan omo attular sohoyo cokmoyocogoz diyen gazmancilara inanmiyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

1 numaralı fener holiganı barış ertül radyo'da hala insanları gaza getiriyor...

soyunma odasına giderken sanki sadece gögüsne madde gelmiş gibi, kafasına bir şey gelmemiş gibi anlatıyor. sonra bunları dinleyen fenerliler buna inanıyor gelip burada tiyatro diyor ya sdfsafsa

sabah bende dinledim hala fener hükmen yenilmesi gerekirdi diyemiyor
tamam karar çıkmış bunun üstünden konuşalım diyor a b takımı fark etmez artık diyor
sonra ben tarafsızım diyor birde takmış pepeye : ))

3 senedir ne çılgına döndürmüşüz milleti ya

yüz yılın golunu attık hala çıkarmaya çalışıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

aynen aynen ligler 3 senedir var zaten, tek düşmanımız beşiktaş. başarınız olmadan nasıl böyle şeyler hakkında atıp tutuyorsunuz aklım almıyor ya, sonra insanlar gelip tinerci diyolar, derler tabi. biraz durun düşünün ya; hocanızın yalanını kulübünüzün iki yüzlülüğünü düşünün. burada moderatörler beşiktaşlı, 8-9 tane beşiktaşlı sürekli flood yapıyor diye haklı falan da olmuyorsunuz.

ne bizim ne galatasaray'ın düşmanı falan değilsiniz abi aklınıza sokun şunu artık. 3. büyük olarak trabzonla mücadele vereceksiniz sürekli, realite bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir de objektif olduğunu iddia edip çarşaf çarşaf videolar varken soyunma odasına giderken de sadece gögüsüne su geliyor, kafasına içerde bir şey olmuş demek en hafif tabirle utanmazlıktır ya..

ben böyle okumuş, elit, muhalif geçinen insanların işine gelince eğilip bükülmesinden inanılmaz keyif alıyorum, içlerindeki akboy dışarı çıkıyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın futbola bakışına baksana düşman olmak, sonra tabiki rakibin kafasının yarılmasından madde atılmasından, küfür edilmesinden zevk alır..

tüm Beşiktaşlıları bilmem ama benim kimseyle düşman olma niyetim yok, açıkcası şeyimde de değil yani kim bizi ciddiye alıyor kim almıyor..

ama "böz sözö cöddöyö almöyöröz" "bözöm rököbözöz dögölsönöz" diye gezip sonra beşiktaş beşiktaş diye ağlamayın o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

yeni akit operasyona başlamış direkt sdsafas haber falan yapmışlar.

şu alttakine benzer rte'nin tüpçücn olduğu formalı fotayı, perşembe bunlarla oynarsınız artık fenerbahçe diye paylaşan kongre üyesini c.başkanına hakaret etmekten suçlamış, hedef göstermiş lol

taraftar biraz daha kenetlendi sosyal medyada

applev0dka said:

perşembe günü fenerin rakibi

Sosyal ağlarda paylaş

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeli birisine, hatalı olduğunu anlatmayı yaklaşık 35 yıl önce bıraktım. Sizde öğreneceksiniz ama :D... çok yorulacaksınız :D, bence hehe demeyi ne kadar çabuk öğrenirseniz sizin için o kadar iyi.

Ne bekleniyor onu da anlamıyorum, Fenerbahçe hep haklıdır...
Kendi Kaptanlarını döverken de, kaptanları adam döverken de, polis arabası benzinci yakarken de, kendi statlarını yakarken de, ırkçılık yaparken de...

Şike savasında olduğu gibi AKP hükumeti kendi çıkarları için FB yi aklamıştır. Ve maalesef haklı bir duruş sergileyen BJK yönetimini suçlu çıkaracaktır... Umarım BJK yönetimi dik duruşunu sonuna kadar sürdürür...
Sosyal ağlarda paylaş

muhalif bir fb'liyim, bjk'nin maça çıkıp çıkmaması zkimde değil. kaldı ki kırmızı karttan sonra maçı oynamaya niyetleri olmadığını düşünüyordum. burada kendiniz çalıp kendiniz oynuyosunuz herkesi kafanızdaki basmakalıp düşüncelere uydurmaya çalışmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

muhalif bir fb'liyim, bjk'nin maça çıkıp çıkmaması zkimde değil. kaldı ki kırmızı karttan sonra maçı oynamaya niyetleri olmadığını düşünüyordum. burada kendiniz çalıp kendiniz oynuyosunuz herkesi kafanızdaki basmakalıp düşüncelere uydurmaya çalışmayın.

özetlemişsin zaten.

Beşiktaş ilk defa bir derbide 10 kişi kalıyormuş gibi.
Beşiktaş kalecisiz devam eden maçta feneri yenmemiş gibi.. (9 kişimiydi 10 mu unuttum)

bir fenerli de çıkıp, atmasaymışız da maçı kazansaymışız demiyor ya çok hoşuma gidiyor sdsfa

hem "kasten silahla adam yaralamak" suçundan tutuklamalar olsun. hem de rakibi kaçmakla suçla.. yüzsüzlüğün de böylesi arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...