Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Darksun said:

sahaya yabancı madde atan çok olur artık, nasılsa ceza almayağız diye. Ligde bu kararı almak bayağı zor, puan silinir.

3 maç kapanmadı mı saha. Siz de illa cılkını çıkarıyorsunuz he sanki ortada ceza yokmuş gibi konuşarak.

kim takar 3 maç kıçı kırık kupada alınan seyircisiz cezayı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Phyx said:

şu karardan memnun olmama tripleriniz en yakın derbide sahaya yabancı madde atınca çok komik olacak, alıntılanır bol bol

gerçi kafa yarılmadı ki bizde kafa yarılmıştı falan dersiniz

e denilecek, fblilerde atacak karşılığında. böyle devam edecek. bunun böyle olmasını tff istedi ve olacak.

türk taraftarına kilit vuramazsın. ödüllendirdiler resmen yaptıkları karar ile.

şahsen olay çıkarsa ve gelip fbliler burada ağlarsa ben de böyle diyeceğim yalan yok. bugün olanları savunanların, bir ton saçma sapan laf eden kekoların hiçbir şey demeye yüzü bile olmaması gerek bunlar olacağı zaman.

kafa yarılıp yarılmamasına bakılmaksızın şu olay uygulansa 1,2 seneye tribünler kendine gelir
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

dreagloth said:

senko said:

8tas tirsmis, maca cikmayacaz diye aglamislar ahaha

futboldan zerre anlamayan bir insan olarak sen Selçuk, hayırdır 8taş falan, ban sebebi biliyon di mi?

şu 8taş falan ban sebebi de alt tarafı gerçekleşmiş bir fact ile dalga geçmek yani.
8taş'tan 10 kat falan daha rencide edici dümdüz hakaretler yazılıyor ama es geçiliyor.

yok benim için önemi aslında ama alınan karar böyle yönetimde, benim burada vurgulamak istediğim şey, futbol izlemeyen, takım tutmayan, bölüme mesajı bile olmayan birinin gelip burada ortamı çirkinleştirmesi ki yeterince çirkinimiz var, ayrıca o söylediğin sözleri de es geçmiyoruz da, es geçmeme - ceza sistemimiz baya yavaş, hatta yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaaaaa ulan fikret yine ali cengiz yaptı yalniz eyyamla pepeyi bizim maçta oynatıp gövde gösterisi yapıyor maça çıkmıyoruz diyerek, zaten kaybedilmiş vaka. Sark kurnazi Senorun yetolugunu iyi toparladi yine helal. Ancak Yaglamalar yalamalar 10a katlanır şimdi önümüzdeki günlerde eglenicez yine belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

goldbären said:

ben bu akrardan dönüleceğini ve büyük madara olacağımızı düşünüyorum ya hayırlısı. erken sıvıyorsunuz paçaları sanki sdf.

Yok artik buna ben bile ihtimal vermem o kadar büyük bir karaktersizligi kimse yapamaz

karaktersizlik konusunda bilgi olarak üstüme yok diyorsun yani
Sosyal ağlarda paylaş

Daha oynanmamış basket maçına "kesin olay çıkacak kanka, bizi dövecekler, zaten yenemeyiz orada" diye çıkamayıp oblige moblige duyar kasan GS'liler şu durumda (daha haklı olan) BJK ile dalga geçmeye kasıyor, TS sırf Şenol var diye BJK'nin yardımına koşuyor falan, çok eğlenceli olaylar ya.

Çıkıp ne gerekiyorsa yapıp yenmek çıkmamaktan çok daha sert bir duruş olurdu ayrıca ona katılıyorum, Pancu'nun kaleye geçtiği maçtan 50 yıl fazla geyiği dönerdi. Keşke yeseydi de öyle olsaydı, Aziz'in de ipini çekerdiniz ne güzel.

Bütün provokasyonu yaparken, rolleri keserken efendilik yoktu, şimdi yine kolpadan efendi olundu, "Seba'yı çok da abartmamak lazım" diye demeç veren Orman yine Seba'ya sarıldı falan. Çok leş oldu futbol ya. Bu yayın ve havuz sistemi gitmedikçe hep kötüye gidecek belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Su forumda en cok tartistigim Besiktaslilardir heralde ama bastan sona kendilerini hakli goruyorum bu olayda, zaten yazdim onceki sayfalarda. Genelde ne bulsam baskalari hakkinda onu yazsam da kendi takimima laf etmesem tarzli yazmamaya calisiyorum, tabii bu durumda GS'li olarak yazmak belki daha kolaydir.

Dark aslinda analizi iyi yapmis, sikinti hep Senol-Aykut denkleminden cikiyor maalesef ama iste orada durmak lazim. Sikintili ve gergin geciyor olmasi bir macin, yapilanlari mesru kilmiyor tabii ki. Benim kizdigim nokta su tahrik, provokasyon kisminin savunma amacli kullaniliyor olmasi. Yoksa daha once dedigim gibi Aziz zaten bunu yapar, Sekip yapar, Reis herseyde oldugu gibi bunda da bir yorum yapar filan. Bunlar zaten o kisilerden bekledigimiz seyler/yorumlar.

Ancak su macta Senol provoke etti, rol yapti filan demek, daha once bahsettigim sosyal hayat mevzusuna giriyor ki aynisini tekrarlamayacagim. Toplumumuzun her kesiminde ama provokasyon, ama tahrik ile siddet durmadan mesrulastiriliyor. Bu noktada ben "Ama o da..." ile baslayan cumle duymak yerine, akli basinda olan insanlarin cikip bu isin savunulacak yani yoktur demesini beklerim. En azindan bu forumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyirciyi bu hale getiren aykut - senol atışması değil ki, aykut tek başına yaptı. Şenol her maçtan sonra fener şöyle fener böyle demiyor. Bizim seyircide bu olaydan sonra bile gaza gelmemiştiki ne fenere ne aykuta ne aziz e küfür edildi. Fener seyircisi ise tam tersi, hadi diğer adamları sevmezsinizde sırf provoke etmek için sebaya küfür etmek alçalmanın daniskası.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Daha oynanmamış basket maçına "kesin olay çıkacak kanka, bizi dövecekler, zaten yenemeyiz orada" diye çıkamayıp oblige moblige duyar kasan GS'liler şu durumda (daha haklı olan) BJK ile dalga geçmeye kasıyor, TS sırf Şenol var diye BJK'nin yardımına koşuyor falan, çok eğlenceli olaylar ya.

Çıkıp ne gerekiyorsa yapıp yenmek çıkmamaktan çok daha sert bir duruş olurdu ayrıca ona katılıyorum, Pancu'nun kaleye geçtiği maçtan 50 yıl fazla geyiği dönerdi. Keşke yeseydi de öyle olsaydı, Aziz'in de ipini çekerdiniz ne güzel.

Bütün provokasyonu yaparken, rolleri keserken efendilik yoktu, şimdi yine kolpadan efendi olundu, "Seba'yı çok da abartmamak lazım" diye demeç veren Orman yine Seba'ya sarıldı falan. Çok leş oldu futbol ya. Bu yayın ve havuz sistemi gitmedikçe hep kötüye gidecek belli ki.

kendi barbar taraftarına tek kelime yok mesajda.. sağa sola saldır sanki Beşiktaş can sıkıntısından maça çıkmıyormuş gibi sdsfasfas

bu durum leşse

1-aziz
2-fb taraftarı

vicdanınızı rahatlatmak için olmayan tahrikleri falan uydurmayın 0-0 11-11 giden en ufak gerilim olmayan maçta taraftarınız olay çıkardı ama Beşiktaş tahrik etti öyle mi ya hadi abi hadi

edit: asıl komik olan da hayat görüşü bambaşka olmasına rağmen sırf bir futbol takımı yüzünden şiddeti destekleyen, bundan zevk alan insanların varlığı. bence olayın tek eğlenceli kısmı bu insanların düştüğü durumu görmek.

ortada adli bir karar var, "silahla kasten adam yaralama" suçundan 3 kişi içeri atılmış. hala yok söyle oldu, yok numara yaptı, yok tahrik etti bilmem ne..

sonra sosyal olaylar ile kıyaslayınca kızıyorsunuz ne alakası var diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...