Ek olarak, burada bile aynısı gerçekleşiyor işte. Aziz'i savunan bir tane adam yokken, Aziz'in açıklamaları üzerinden buradaki Fenerbahçe taraftarına yükleniyor herkes.
Yine ayni seye geliyoruz hep: Futbolcu bir kusurda bulunmussa bunun cezasini kesmesi gereken taraftar degildir. Bizim ulkemizde boyle sacma sapan bir algi var maalesef - her tribunde tabii ki.
Ama biz hep taraftari hakli, hep kiskirtilan taraf, hep tahrik edilen taraf olarak buldugumuz surece siddeti durmadan mesru kiliyoruz, bunu sosyal hayatta da yaptigimiz icin bu durumdayiz zaten.
Alkol aldi tahrik oldum, mini etek giydi tahrik oldum, ramazanda yemek yedi tahrik oldum bunlar hep sosyal olarak bilincaltinda bulunan meze halindeki savunma sekli.
Bir gun yoneticiler cikip orada bulunan taraftarimiz cok hatali davranmistir, ozur dileriz ve geregini yapacagiz dedigi zaman bu is biter. Yoksa olay senin stadinda bu oldu benim stadimda bu oldu degil.
Yonetici bagirmak bahane bulmak zorunda cunku taraftar bunu istiyor. Cumhurbaskani bahane bulmak zorunda cunku halk bunu istiyor. Bu, toplumun her kesiminde ayni. Sucu baskalarina atma, yapilani mesru kilma, ozur dilememe, hatayi kabullenmeme, hep baskasini haksiz kendini hakli gosterme bizim dna'miza islemiz artik. Neymis operasyonmus. Sunun cidden feto edebiyatindan farki yok ya.
Futbol, ulkenin genelinin sadece bir yansimasi yoksa. O yuzden bu forumdakiler icin konusuyorum. Sosyal hayatta rahatsizlik duyacaginiz davranislari, normalde yanyana gelmeyeceginiz adamlari sirf sizin tuttugunuz takimi tutuyorlar diye savunmayin. Yarin obur gun sosyal hayatta bu adamlar baska seyden tahrik olup size de aynisini yapacaktir.
+1
ama söylediklerin hayal gibi bir şey malesef işte, çünkü hangi yönetim o davranışı yaparsa, ilk kendi taraftarı linç edecek hakkımızı savunmuyorsunuz diye.
çünkü kazananın değil, doğrunun arkasında durmak zayıflık görülüyor ülkede lul
bir de futbolda adalet bekleyen insanlara "ağlak" şeklinde yaklaşıp.
sonra sosyal hayatta hak, hukuk adalet bekliyoruz (hepmiz yapıyoruz bunu takımdan bağımsız)
yani futbolda kendi lehine yanlış bir hakem kararından zevk alan insan, yarın yanlış bir mahkeme kararından ağlayacak. bir öyle bir böyle olmak yorar insanı. insanların bir duruşu olmalı, spora, siyasete, x'e y'ye göre değişmemeli.
Ek olarak, burada bile aynısı gerçekleşiyor işte. Aziz'i savunan bir tane adam yokken, Aziz'in açıklamaları üzerinden buradaki Fenerbahçe taraftarına yükleniyor herkes.
onun sebebi için bazı fenerli arkadaşların maç gününden bu yana yazdıklarına bakabilirsin.
o akşam "oh olsun hak etmişlerdi" yazandan
sürekli olayları hafifletmeye çalışanlara, mini aziz gibi fikirler belirtip dalga geçen fenerliler üstlerine alınabilir.
yoksa zaten aziz'den rahatsız olan fb taraftarının büyük kısmı bu açıklamalardan da rahatsızdır.
tersi de var tabi, azizden rahatsız olup, şenol nefretinden aziz'in bu açıklamalarından zevk alanlar da var.
Bizimki her ihtimale karşı perşembe divan ı topluyor, maç kaldığı yerden derlerse çıkmama yetkisi alacak. Ha , reis çıkacaksın derse yer mi çıkmıyorum demek onu bilemem hueha.
Bizimki her ihtimale karşı perşembe divan ı topluyor, maç kaldığı yerden derlerse çıkmama yetkisi alacak. Ha , reis çıkacaksın derse yer mi çıkmıyorum demek onu bilemem hueha.
Çıkmazsa ne ceza gelir bilmiyorum ama benim duydugum bundan sonra katılmamak için yetki isteyecek.
Eger takımı cekerse, seneye besiktas kupadan men ediliyor. Yanlıs hatırlamıyorsam kural boyle olmalı. Ama besiktas turkiye kupasından tamamen cıkıcaz derse o zaman sıkıntı cıkartırlar. Buyuk takımların tamamı kupadan cıkmaya calısır mac yukunu azaltmak icin. O zaman cezası ne olur bilmiyorum ama lige etki edecek biseyler cıkartırlar.
ahahah bahçeli'ye talimat gelmiş o da saçmalamış bir şeyler
kesin devam ettirecekler kaldığı yerden bu çapsızlar, onun karşılığında da pepe'nin cezasını 1 maça indirirler bu sefer gs'liler tavır alır haklı olarak, tam bir orta doğu rezilliği
Öne çıkan mesajlar
Darksun
Kumpas, devam ediyor. FETÖ, 24 Haziran seçimlerinden dolayı her statta yeni olaylar yapabilir.
:D
Sosyal ağlarda paylaş
Peregrin
Sosyal ağlarda paylaş
oldun
Sosyal ağlarda paylaş
applev0dka
+1
ama söylediklerin hayal gibi bir şey malesef işte, çünkü hangi yönetim o davranışı yaparsa, ilk kendi taraftarı linç edecek hakkımızı savunmuyorsunuz diye.
çünkü kazananın değil, doğrunun arkasında durmak zayıflık görülüyor ülkede lul
bir de futbolda adalet bekleyen insanlara "ağlak" şeklinde yaklaşıp.
sonra sosyal hayatta hak, hukuk adalet bekliyoruz (hepmiz yapıyoruz bunu takımdan bağımsız)
yani futbolda kendi lehine yanlış bir hakem kararından zevk alan insan, yarın yanlış bir mahkeme kararından ağlayacak. bir öyle bir böyle olmak yorar insanı. insanların bir duruşu olmalı, spora, siyasete, x'e y'ye göre değişmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş
Peregrin
reis komple kuruldu demese aziz ne diyecekti acaba ya :D
Sosyal ağlarda paylaş
applev0dka
onun sebebi için bazı fenerli arkadaşların maç gününden bu yana yazdıklarına bakabilirsin.
o akşam "oh olsun hak etmişlerdi" yazandan
sürekli olayları hafifletmeye çalışanlara, mini aziz gibi fikirler belirtip dalga geçen fenerliler üstlerine alınabilir.
yoksa zaten aziz'den rahatsız olan fb taraftarının büyük kısmı bu açıklamalardan da rahatsızdır.
tersi de var tabi, azizden rahatsız olup, şenol nefretinden aziz'in bu açıklamalarından zevk alanlar da var.
karışık denklem sdfs
Sosyal ağlarda paylaş
Darksun
Sosyal ağlarda paylaş
Peregrin
Sosyal ağlarda paylaş
aktiftablet
Çıkmazsa ne ceza gelir bilmiyorum ama benim duydugum bundan sonra katılmamak için yetki isteyecek.
Sosyal ağlarda paylaş
madcow
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
seçim öncesi de fener'i yakmazlar. maç kaldığı yerden devam eder işte taraftarlar kapışır yine unutulur gider.
ortamı daha da beter hale getirir zaten şu ama umurlarında olmaz. ülkede her şey günü kurtarmak adına yapıldığı için.
Sosyal ağlarda paylaş
Bonjo
Maç kaldığı yerden oynanır fikoda oturup seyreder.
Sosyal ağlarda paylaş
Stringray
kesin devam ettirecekler kaldığı yerden bu çapsızlar, onun karşılığında da pepe'nin cezasını 1 maça indirirler bu sefer gs'liler tavır alır haklı olarak, tam bir orta doğu rezilliği
Sosyal ağlarda paylaş
pattisliborek
Sosyal ağlarda paylaş