Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Holy said:

rakip takım seyircisini kışkırtmaya yönelik hareket var. .

tek soru yiit, geçtiğimiz maçta, Beşiktaşlı hangi oyuncu ne hareket yaptı da tribünlerden yağmur gibi madde yağdı?
Benim yazdığım mesajda bununla alakalı bir şey yok ki?

Madde yağmasının sebebi tribünün hıyarlığı, tahrik unsuruna gerek yok zaten. Ha tahrik unsuru hep var, hep de olacak. Çünkü futbolcuların hepsine mütemadiyen küfür ediliyor, çelik gibi sinire sahip olmayanlar da bir arkasını dönüp baksa bile tahrik adlediliyor.

Benim savunduğum şey, futbol gözlüklerinizden bağımsız olarak oyuncunun tribune yaptığı tahrik ile, mini etek olayının aynı kefeye koyulmaması gerektiği. Yoksa stad komple yansın içindekilerle, banane.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine ayni seye geliyoruz hep: Futbolcu bir kusurda bulunmussa bunun cezasini kesmesi gereken taraftar degildir. Bizim ulkemizde boyle sacma sapan bir algi var maalesef - her tribunde tabii ki.

Ama biz hep taraftari hakli, hep kiskirtilan taraf, hep tahrik edilen taraf olarak buldugumuz surece siddeti durmadan mesru kiliyoruz, bunu sosyal hayatta da yaptigimiz icin bu durumdayiz zaten.

Alkol aldi tahrik oldum, mini etek giydi tahrik oldum, ramazanda yemek yedi tahrik oldum bunlar hep sosyal olarak bilincaltinda bulunan savunma sekli.

Bir gun yoneticiler cikip orada bulunan taraftarimiz cok hatali davranmistir, ozur dileriz ve geregini yapacagiz dedigi zaman bu is biter. Yoksa olay senin stadinda bu oldu benim stadimda bu oldu degil.

Yonetici bagirmak bahane bulmak zorunda cunku taraftar bunu istiyor. Cumhurbaskani bahane bulmak zorunda cunku halk bunu istiyor. Bu, toplumun her kesiminde ayni. Sucu baskalarina atma, yapilani mesru kilma, ozur dilememe, hatayi kabullenmeme, hep baskasini haksiz kendini hakli gosterme bizim dna'miza islemiz artik.

Futbol, ulkenin genelinin sadece bir yansimasi yoksa. O yuzden bu forumdakiler icin konusuyorum. Sosyal hayatta rahatsizlik duyacaginiz davranislari, normalde yanyana gelmeyeceginiz adamlari sirf sizin tuttugunuz takimi tutuyorlar diye savunmayin. Yarin obur gun sosyal hayatta bu adamlar baska seyden tahrik olup size de aynisini yapacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerci aziz ile sekip'in laflarini ciddeye almamak lazim tanidigim cogu fenerli bile oyle yapiyor. Fenerin basina da su Ali koc falan gelse büyükler bir araya gelip bu olaylari cözmesi 1-2 aylarini maksimum. Suan gs yonetimi bayaa ilimli fikret ormanda fenerbahce yonetimi degisirse beraber adim atabilirler ama aziz ile boyle bisey imkansiz.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

bu arada futbol konusmak isteyen elit taraftarlari buraya alalim

https://forum.paticik.com/read.php?29,8691855

futbol konuşurken valeq

valequenta said:

Sark kurnazı senorun hastane raporları var, bjkali paylaşımı çok sever arkadaşlar paylassinlar.

valequenta said:

Adamlar peruk atıldı diye sahadan kacmis,devamı olsa yine çıkmazlar şaka misiniz

valequenta said:

Peruk muhteşem ya adamın niyeti nasil belli ahahsgh

valequenta said:

Galatasaray elenince final oynamak icin cirkeflesen senor

valequenta said:

Kafası yarık hastanede hayata döndürülen senor hepimize geçmiş olsun durum kontrol altinda.

valequenta said:

Sark kurnazı senolll

valequenta said:

Hep aynı hikaye. Mağduru oynar şimdi efendi besiktas,bjkayi üzmeyin, cumhurbaşkanımız. Geçicen bunlari

valequenta said:

Bjk 3-0 önde olsaydı o baş yarilmazdi kurnaz şenol

valequenta said:

Maçı izleyemedim ancak belli ki bjka yetememiş yine lel
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="
applev0dka said:
valequenta said:
bu arada futbol konusmak isteyen elit taraftarlari buraya alalim https://forum.paticik.com/read.php?29,8691855
futbol konuşurken valeq
valequenta said:
Sark kurnazı senorun hastane raporları var, bjkali paylaşımı çok sever arkadaşlar paylassinlar.
valequenta said:
Adamlar peruk atıldı diye sahadan kacmis,devamı olsa yine çıkmazlar şaka misiniz
valequenta said:
Peruk muhteşem ya adamın niyeti nasil belli ahahsgh
valequenta said:
Galatasaray elenince final oynamak icin cirkeflesen senor
valequenta said:
Kafası yarık hastanede hayata döndürülen senor hepimize geçmiş olsun durum kontrol altinda.
valequenta said:
Sark kurnazı senolll
valequenta said:
Hep aynı hikaye. Mağduru oynar şimdi efendi besiktas,bjkayi üzmeyin, cumhurbaşkanımız. Geçicen bunlari
valequenta said:
Bjk 3-0 önde olsaydı o baş yarilmazdi kurnaz şenol
valequenta said:
Maçı izleyemedim ancak belli ki bjka yetememiş yine lel
"]

olm ahahha . basliga gore muamele bizde sorry.

yalniz harbiden iki mesaj arasi 6 dakika var bunlari nasil topladin yigidim seni tanimak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Yine ayni seye geliyoruz hep: Futbolcu bir kusurda bulunmussa bunun cezasini kesmesi gereken taraftar degildir. Bizim ulkemizde boyle sacma sapan bir algi var maalesef - her tribunde tabii ki.

Ama biz hep taraftari hakli, hep kiskirtilan taraf, hep tahrik edilen taraf olarak buldugumuz surece siddeti durmadan mesru kiliyoruz, bunu sosyal hayatta da yaptigimiz icin bu durumdayiz zaten.

Alkol aldi tahrik oldum, mini etek giydi tahrik oldum, ramazanda yemek yedi tahrik oldum bunlar hep sosyal olarak bilincaltinda bulunan meze halindeki savunma sekli.

Bir gun yoneticiler cikip orada bulunan taraftarimiz cok hatali davranmistir, ozur dileriz ve geregini yapacagiz dedigi zaman bu is biter. Yoksa olay senin stadinda bu oldu benim stadimda bu oldu degil.

Yonetici bagirmak bahane bulmak zorunda cunku taraftar bunu istiyor. Cumhurbaskani bahane bulmak zorunda cunku halk bunu istiyor. Bu, toplumun her kesiminde ayni. Sucu baskalarina atma, yapilani mesru kilma, ozur dilememe, hatayi kabullenmeme, hep baskasini haksiz kendini hakli gosterme bizim dna'miza islemiz artik. Neymis operasyonmus. Sunun cidden feto edebiyatindan farki yok ya.

Futbol, ulkenin genelinin sadece bir yansimasi yoksa. O yuzden bu forumdakiler icin konusuyorum. Sosyal hayatta rahatsizlik duyacaginiz davranislari, normalde yanyana gelmeyeceginiz adamlari sirf sizin tuttugunuz takimi tutuyorlar diye savunmayin. Yarin obur gun sosyal hayatta bu adamlar baska seyden tahrik olup size de aynisini yapacaktir.

+1

ama söylediklerin hayal gibi bir şey malesef işte, çünkü hangi yönetim o davranışı yaparsa, ilk kendi taraftarı linç edecek hakkımızı savunmuyorsunuz diye.

çünkü kazananın değil, doğrunun arkasında durmak zayıflık görülüyor ülkede lul

bir de futbolda adalet bekleyen insanlara "ağlak" şeklinde yaklaşıp.
sonra sosyal hayatta hak, hukuk adalet bekliyoruz (hepmiz yapıyoruz bunu takımdan bağımsız)

yani futbolda kendi lehine yanlış bir hakem kararından zevk alan insan, yarın yanlış bir mahkeme kararından ağlayacak. bir öyle bir böyle olmak yorar insanı. insanların bir duruşu olmalı, spora, siyasete, x'e y'ye göre değişmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Sotto +1.

Ek olarak, burada bile aynısı gerçekleşiyor işte. Aziz'i savunan bir tane adam yokken, Aziz'in açıklamaları üzerinden buradaki Fenerbahçe taraftarına yükleniyor herkes.

onun sebebi için bazı fenerli arkadaşların maç gününden bu yana yazdıklarına bakabilirsin.

o akşam "oh olsun hak etmişlerdi" yazandan

sürekli olayları hafifletmeye çalışanlara, mini aziz gibi fikirler belirtip dalga geçen fenerliler üstlerine alınabilir.

yoksa zaten aziz'den rahatsız olan fb taraftarının büyük kısmı bu açıklamalardan da rahatsızdır.
tersi de var tabi, azizden rahatsız olup, şenol nefretinden aziz'in bu açıklamalarından zevk alanlar da var.

karışık denklem sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Eger takımı cekerse, seneye besiktas kupadan men ediliyor. Yanlıs hatırlamıyorsam kural boyle olmalı. Ama besiktas turkiye kupasından tamamen cıkıcaz derse o zaman sıkıntı cıkartırlar. Buyuk takımların tamamı kupadan cıkmaya calısır mac yukunu azaltmak icin. O zaman cezası ne olur bilmiyorum ama lige etki edecek biseyler cıkartırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bi orta yol bulunmuştur, ben sanmıyorum fikoların karakter göstereceğini aksi karar çıksa da.

seçim öncesi de fener'i yakmazlar. maç kaldığı yerden devam eder işte taraftarlar kapışır yine unutulur gider.

ortamı daha da beter hale getirir zaten şu ama umurlarında olmaz. ülkede her şey günü kurtarmak adına yapıldığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...