Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

4 sene bizde bide... deli etti dün. negredoya sevindim güzel attı golü ama mahalle maçı gibi hemen panik yapıyorlar. golden sonra gol gelince bir süre anlarım moralsiz olmayıda sonrasında özellikle 2. yarı çok kamilce oynadık bu yaştaki bu kadar para kazanan adamların daha ciddi olmasını bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar ciddi oynasa ne olur hocanın taktiği, senden istediği var? orta kestirdi dün yine sürekli.

10 kişisin, rakip 9 kişi. oyuna oğuzhan alıyorsun diyorsun ki göbekten defansı yaracak hamleler yapacak. oyunu dikine hızlı çevirecek.

sen gidip 7 kişi kapanmış savunmaya orta kestirtmeye devam ediyorsun.

takımdakilerin günahı yok oynanan oyunda şenor yine o oyunun sorumlusu.

ama işte maymun olayına yavaş yavaş geçti harbi. 3 maçtır en azından oyuncu değişiklikleri mantıklı. gelişme var.

şimdi quaresma bi 6-7 maç olmasında belki oyun sistemide değişir. öyle sürekli kazandığımız görünce orta açmayınca belki kalıcı olur.

gerçi maymun daha çabuk kavrar 10-15 haftada maks değiştirirdi sistemi bu maymundan da beter bi adam harbi.
Sosyal ağlarda paylaş

lens'in de oynamaya oynamaya öz güveni falan bitmiş, zaten kafaca bitirdi mi daha da umrunda olmaz.

belki düzenli forma giyerse ister biraz oynamak, bir şeyler göstermek de fayda alırız. yoksa love kanattan başka mantıklı çözüm yok kadroda.

var aslında da.

caner sol bek, gg sağ, adriano sol açık ya da sağ açık karşısında babel.

bunu yapmaz ama tahminen adriano onun için sadece bek olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bunu yapmaz ama tahminen adriano onun için sadece bek olduğundan.

Fazla acımasız vuruyosun. Adriano bekte çok iyi. Defansif pozisyon alışı, rakibini hep sırtı dönük top almaya zorlaması, uyanıklıgıyla rakibin çalımını önceden anlayıp çalım yememesi vs vs. Takım set halinde hücum ederen içe girip oyun kurulumuna verdigi ek katkı da pastanın üstündeki krema.
Adri'yi açıga koyunca takımın kaybı büyük oluyor defansif anlamda. Bu yüzden Adriano bek, Caner açık oynuyo.

Bu gibi durumlarda takımın en iyi adamlarını kendi pozisyonunda oynamasınan yanayım.
Sag açıkta en iyi oynayabilecek kim ise mevcut kadroda o yazılacak bence dogrusu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

lens kredisini kesin kez bitirdi. peki senol'un gozunde bitirdi mi?
quaresma'nin ne kadar ceza alacagi da bir faktor.

adriano'yu sag acikta kullanmak kagit uzerinde optimal duruyor. en azindan denenmesi gerekilen bir cozum. en az odun o diziliste veriyorsun. cift ayakli ve belki de takimdaki futbol zekasi en yuksek isim.

caner'e sorsan babel sagda oynasin, ben acik oynayayim der. caner'e sormayalim, babel'e yazik olmasin.

quaresma'nin yoklugu ile oynatilmamasi ayni sey degil. herkes icin ders iceren haftalar olacagi kesin. :D
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sezon şg adri geride-caner önde denedi, onun gibi inatçı kibirli adam bile vazgeçti 3 maç sonra. kaliteli rotasyonu caner geride ileride adri ile bulmuştu ama caner sakatlandı sonra.

caner'in defansif zaafları var ama en etkili hali geriden bindirip geldiği zamanlar. açıkta olunca onu yapamıyor. o kanat ölüyor.

ama orta kestirmek için koyar. başka taktik bilmiyor en nihayetinde takım kendi kendine bir şeyler yapmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

championship'ten almak zor, yani UK ağırlıklı oyuncu orada çok ve adamlar genelde o toprakları bırakmıyorlar. Onun dışında maddi olarak da mantıklı değil. İstikrarsız adam çok, alt lig olmanın verdiği sirkülasyon orada da var vs... free alınabilir ama çoğu isim sözleşme bitmeye yakın vs...

Monchi'nin sistemini uygulamak gerek mantıklı bir transfer yolu izlenecekse. Monchi'ye bütçenin sınırlı kullanımı ile üst seviyeyi hedefleyen her kulüp Fransa 1. ligini taramalı. Gerçi bunu 3 yıl önce uyguluyordu kendisi de nitekim orası da pahalılaştı ama halen mantıklı.

Fransa 1. ligi oyuncu çeşitliliği olarak dünyanın en iyi liglerinden biri. çok fazla kaliteli alt yapı takımı var ve futbolcular, futbolu bilerek profesyonel hayatlarına başlıyorlar. ve yine fizik seviyesi üst düzey bir lig olduğundan zor liglere adapte olmaları kısa sürüyor.

sevilla'da çalışırken transferlerinin hemen hemen 2/3'sini oradan yapardı ve ortalama 7-8 milyon euro bonservis harcardı. sevilla'da yaptıkları ortada.

şimdi kalmadı işte gerçi, monchi'den sonra herkes oraya yüklenince orada da paralar arttı ama halen güzel fırsatlar var.

atıyorum rashid ghazzal mesela bu sezon free'den monaco'ya imza attı. tr'de bi takım çok rahat kapabilirdi parasını verip. geçen sezon lyon maçlarından sonra atıyorum vida'ya 3.5, lens'e totalde o kadar para bağlayacağına ghazzal'ı ikna edip buraya getirtebilirdin.

ahmet bulut'un adamı olsaydı gelirdi diyeyim ama. bizim pazar yine portekiz - ispanya olacak yazında başka yer olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ghazzal mesela şimdi kontrol ettim; 2.1 milyon euro garanti ücret ve 3 milyon euro imza parasına Monaco ile anlaşmış. Şu paranın aynısına BJK direkt alırdı.

Mesela ben yönetici olsam TR kulüplerinden birinde açık açık gidip Fransa başta olmak üzere Müslüman yetenekleri bulup buraya getirtirdim. Müslüman elemanlar için TR'de hedefi olan takımlar ilgi çekici olabiliyor.

Sow'un Fener'e gelmesindeki en büyük etkenlerden biri Müslüman bir ülke olmasıydı. Dinimi rahat yaşayacağım falan diyordu. Bunu çok rahat kullanabilirler ama yok işte yapan yok. O yüzden böyle başka şeyler beklemeyin.

TR'de transfer, menajerin sana getirdiği adamlardan ibaret. Bunu yapmayan 2-3 sene BJK oldu başarı nasıl geldi düşük bütçe ile. Şimdi menajere yine domalıyorlar Fiko'lar bizden de bir bok olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

pepe gidince işler iyice sıcıs oldu. Fener havlu atmak üzere bizde su 3 haftadan cıkamazsak gs ile basak kapısır gs son haftaları sıkıntılı ordan basak 2 hafta kala garantiler.

Sezona dönüp bakınca Pepe çok bile maç oynadı aslnda. Adam süt kupası hariç her maçı oynadı neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...