applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 maç varken alışkınız da bari maç yokken ağlamasaydın :( :(
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Bu arada her canı isteyen kendine çArşı diyor. Malum süreçte ÇARŞI şeklinde yazılan çakma pankartlar ile tayyip mitingine katılanlar olmuştu. olaya pek dikkatli bakmadım, ama ne Ayhan orda, ne Şevşek Ali orda, beyaz uzun saçlı bir dayı vardı o falan da yok.. kim bunlar ? bilmiyorum yapılır bir açıklama merak ediyorum ben de
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mete Kalkavan da yetmeyince puan kayıplarını bi üst merciye taşımışlar diyecem, apple yine ciddiye alacak söyledğimi :( Geyik bir yana işin aslını da araştırmak lazım, kimmiş bunlar, gerçek Çarşı mı, konu neymiş diye.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 1453 kartalları 1453 çarşısı olmuştur işte.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Rewendor said: Mete Kalkavan da yetmeyince puan kayıplarını bi üst merciye taşımışlar diyecem, apple yine ciddiye alacak söyledğimi :( Geyik bir yana işin aslını da araştırmak lazım, kimmiş bunlar, gerçek Çarşı mı, konu neymiş diye. ahahahah rew ya şimdi böyle diyerek gözyaşlarını saklamaya çalışma :P sdafa şaka şaka ya dediğim gibi çArşı olarak bilinen simalardan kimseyi göremedim ben, isteyen kendine çArşı diyip istediği yerde istediği organizasyonu yapabileceği için aslını bilmek gerek. ama uzunca süredir yönetim elinde olan gezi'de en önden yürümüş Ayhan Güner ve tayfasının işi olmadığını düşünüyorum. Onlar ise direkt dağıtsınlar zaten yıllar önce yaptıkları gibi
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ya abi hangi aklı başında insan şu olayı yapar ki? bu adamların arasında mamalanmayı bekleyenlerden başka kimse yoktur orada eminim ki. hakemi tartışırız, birbirimize laf ederiz falan okeyde hiçbir aklı başında taraftarın gidipte sedat peker'den destek alacağını yada sedat peker'e destek vereceğini falan sanmıyorum. ben futbolcu olsam o imzalı formayı toplayan adamı afaroz ettiririm kulupte biliyorlarsa kim olduğunu. bu işin beşiktaşlılığı, fenerbahçeliliği falan yok. o kadarda değil.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Peregrin said: Çarşı her şeye o kadar da karşı değilmiş. çakma muhalifler sizi. belliydi ne mal oldukları passolig olaylarında sonra ama kimse kondurmuyordu. Dün de karşı çıkan 1-2 tweet atıp sonra silmişler korkudan. artık adlarını çaRşı yaparlar :D http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/838193/Sedat_Peker_Carsi_nin_davetinde.html https://i.imgur.com/Zob7dN9.jpg Büyük yazılan r harfini bende çok yakıştırdım beşiktaşa.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 "ya abi hangi aklı başında insan şu olayı yapar ki?" ülkede aklı başında ne kadar adam var ki ? sdsafa bu adamın tayfasında olmak yaşam amacı olan tipler vardır eminim ya. semtle ilgili olabilir falan diyen vardı, haraç toplamaya mı gelmiş nolmuş acaba ? lul bir ihtimal gazete/haber sitelerinin her Beşiktaş taraftarını çArşı sanıyor olması da olabilir
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 aklı başında olmayan, sedat peker'in bile yanında durup beşiktaş bayrağı tutan adamla işimiz yok abi. onlar zaten ayrıştırılmış durumda. yani şu olay üzerinden herhangi bir takıma yada taraftarına laf atılacak bir şey yok demeye getiriyorum. bu adamların beşiktaşlı olmadığı kesin. çarşılı yada başkabişili olabilirler ama bu adamlar bir futbol takımı taraftarı dğeil. onu demeye çalışıyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 yok ben senin dediğini anladım zaten. hani sana bana göre bu adamla yan yana olmak ne kadar utanç ise ordaki mallar için o kadar gurur olabilir yani onu demek istedim. ya takımdan tabi ki bağımsız bir şey ama geziye önderlik eden, bildiğimiz çArşı işin içindeyse herkesin söyleyecek bir çift sözü olur, o zaman üstüne konuşacak bir çok şey olur bence. Onun dışında boş konu
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 işin kötüsü o lafları söyleyecek adamları gayet rahat sindirebilirler arkalarına sedat peker'i alanlar. sonuçta işin ucunda ciddi ciddi canı, hayatı var adamın. twitter'daki açıklamada bunu gösteriyor. önce adamlar bu nası rezillik diye açıklama yapıyor sonra onu silip toparlamaya çalışıyorlar. biri diyor ki abi yapma bak öyle olur böyle olur. bu tehdittir demiyorum ama sonuçta adam neden riske atsın kendisini.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 sedat pekerin yeğenleri tarafından organize edilmiş bi olay belli ki.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Ben de tanıdık bi sima göremedim ama. Gazi mahallesi büyükleri falan diyo?? gazi mahallesi dhkpc sempatizanı falan diye bilinirken zaten sedat peker i çağırmaları yemek yemeleri falan esas absürd kısım değil mi?
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 caRsi atar yapip twitter'dan bi araba laf edip sonra tivitleri silmesiyle konunun gercekligi anlasilmistir diye dusunuyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Peregrin said: caRsi atar yapip twitter'dan bi araba laf edip sonra tivitleri silmesiyle konunun gercekligi anlasilmistir diye dusunuyorum. tek başına mı düşündün ?
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 aktiftablet said: kaç kişiyi tanıyosun çarşıdan? altı
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 çarşıya laf söylemek için tuzla koşmuş adamlar ahaha
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 hıyarlık yapmasalardı tuzla koşmak zorunda kalmazdık.
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Fistan said: sedat pekerin yeğeniyim Kuzen?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 FuCKiR said: çarşıya laf söylemek için tuzla koşmuş adamlar ahaha Yok ya adam Seviyesiz trol. Önce herkesle kavga etmesini bekleyecekler, sonra mod gelip Beşiktaş'ın çocuğu mete yazacak, sonra banlayacaklar.
Öne çıkan mesajlar