ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 büyüklük üzerine; bangkoktayım, dün akşam bi elemanla muhabbet ediyorum, endonezyalı. adama beşiktaş leipzig maçından bahsedeyim dedim, pek bir şey demedi. galatasaray da yok bu sene avrupada dedim, "oo yes yes i know galatasaray" diye atladı. bu da böyle bir anımdır.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ginaly said: büyüklük üzerine; bangkoktayım, dün akşam bi elemanla muhabbet ediyorum, endonezyalı. adama beşiktaş leipzig maçından bahsedeyim dedim, pek bir şey demedi. galatasaray da yok bu sene avrupada dedim, "oo yes yes i know galatasaray" diye atladı. bu da böyle bir anımdır. paticik'teki o kadar grafikli, analitik postlardan sonra bu basit saha araştırması hiç yakışmamış valla sdfds ha olay "geçen gün yine bagkok'tayım" ise bir nebze affedilebilir tabi bu durum
enrique Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 adamlar yabancı arkadaşlarına bile önce beşiktaş'tan bahsediyor. baya baya olmuş ya bu kulüp.
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ginaly said: büyüklük üzerine; bangkoktayım buradan sonrasini okumadim abi sdfsdf
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Bilinilinirlik zamanla olan birsey 2-3 macla olmaz tabii. Besiktas 3-4 sene arka arkaya basarili olsun bilir insanlar. GS'nin Avrupa da represantasyonu cok uzun surdu yillar boyu tek takimdi GS Avrupada. Gayet normal daha yuksek bilinilirligi olmasi.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ginaly said: büyüklük üzerine; bangkoktayım, dün akşam bi elemanla muhabbet ediyorum, endonezyalı. adama beşiktaş leipzig maçından bahsedeyim dedim, pek bir şey demedi. galatasaray da yok bu sene avrupada dedim, "oo yes yes i know galatasaray" diye atladı. bu da böyle bir anımdır. bangkok'ta feto okulu vardı dimi ? (:D
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Baitledim lan atlamayin. En buyuk besiktas (hanim disi kartal nabak)
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 feto okulu olmayan yer yok uzakdoguda
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 serin hikaye, bi de fenerbahceyi anlatmaya calisirken "galatasaray'da mi oynuyor?" sorusuna maruz kalanlar var
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 abi hasta mısınız yabancı gördüğünüz an neden futbol konuşuyorsunuz
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 daha dün ekşide, "deplasmanda büyük takım yenmek" diye başlık vardı, siz paticiğe şükredin...
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Stringray said: abi hasta mısınız yabancı gördüğünüz an neden futbol konuşuyorsunuz Futbol birbirini tanımayan, kültürleri arasında da benzerlik olmayan iki insan için oldukça iyi bir katalizör. Ginaly'nin örneğini ele alalım. Bangkok nireee, Türkiye nire? Eğer konuştuğu kişiyle daha önceden gelen bir tanışıklığı yoksa (aile, iş vs.) ve aynı ortamdaysalar ne konuşacaklar? Adam cumbabamızı tanımaz. Tanısa da sınırlıdır. Ben mesela Endonezya başbakanı/başkanı her kimse tanımıyorum. Ama Türkiye'deki futbolu bilmese de en azından "Messi mi Ronaldo mu?" geyiğini yapabilirim. Katalizörlük konusunda futbol bir, Hollywood filmleri iki.
manve Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ginaly said: büyüklük üzerine; bangkoktayım, dün akşam bi elemanla muhabbet ediyorum, endonezyalı. adama beşiktaş leipzig maçından bahsedeyim dedim, pek bir şey demedi. galatasaray da yok bu sene avrupada dedim, "oo yes yes i know galatasaray" diye atladı. bu da böyle bir anımdır. O zaman, Gecen gun mac yapiyoruz, sahada 3 tane besiktas formasi var, biri benim ve tek turk de benim digerleri Kolombiyali ve Arjantinli
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Fenerbahçenin büyüklüğü: https://twitter.com/cemgonc/status/913062639701504000
enrique Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 mavi ekran sdasfdsgd https://youtu.be/Z2DdFrc3sfk?t=589
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 sdfasdf yalan dolanla kurtarmaya çalışmış sonra
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 tetikçilik nedir nasıl yapılır, algı nasıl yönetilir, başkasının paralı kalemi(köpeği) olmak nedir, ders gibi adam serdar ali çelikler lan adam BAU iletişim fakültesinde ders veriyormuş sanırım ahahaha Tetikçilik 101 Nasıl başkasının adamı olunur 305 Bitirme projesi = Kalemini satma yolları
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 serdar ali çeliker mi başkasının kalemi?
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 değil mi ? zaten medyada başkasının kalemi olmayan 3-5 adam var, benim gözümde onlardan birisi değil. asla bir uğur meleke, mehmet demirkol değil olamayacak da.. yanındaki mehmet ayan zaten şenol hocaya sallayamadıkça kuruyor, radyosunda falan "beşiktaş iyi hoş ama şenol hoca da neden bordo mavi giyiyor arkadaşşşşş" diyor her gün sdafa
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ayan eyyamcı da, çeliker gayet giydiriyor herkese, ben giydirmediği herhangi bir insana rastlamadım, kimin kalemiymiş?
Öne çıkan mesajlar