Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Arada webte gezinirken olsun, oyun oynarken olsun bi pencere açılır gibi yapıyor, saniyenin 10da 3 ünde kayboluyor. Oyundayken windows ekranına dönüyor normalde sadece silüeti görünüp kayboluyor. Bunu ne yapıyor olabilir? Nasıl öğrenebilirim? Fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 aynısı bende de oluyor, task man.dan falan arkada çalışanlara baktım bulamadım, virüs vs. varsa diye taratmıştım bir şey çıkmamıştı. cmd ekranı gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 aynı başlığı açacaktım sdfs. virüs girdi sandım ben. creators update çıkıyor win10 devamlı. onla alakalı mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bende de oluyor, ya ama güncelleme yapınca çıkmadı bir daha. pusuya yatıp ss alacaktım ama üşendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bende de son 1 haftadır falan oluyor, çok sorun olan bişey değil. Günde toplasan 3-4 kere oluyodur ama oyundayken falan can sıkıyor :) Bende de virüs taramasında falan bişey bulamıyor. Ayrıca bende ki cmd ekranı değil sanırım. Siyahlık görmüyorum çünkü. Edit: Güncellemeler de kurulu hepsiciği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 aynısı bende de var.. cmd ekranı gibi ben de işkillenip virüs taraması vesonrasında 23 mayısta kurduğum geri yükleme noktasına dndürdüm makinayı bir daha çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Microsoft > Office > Right click "OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration" > Disable""> "SOLUTION: go to Task Scheduler > Microsoft > Office > Right click "OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration" > Disable" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 yaptım bakalım inşallah çözülür teşekkürler şimdiden :) bende reddite bakıyodum orada da öyle çözüm bulanlar olmuş ama biri de; It isn't for me, I have Office 365 personal and it started happening since the last update, around.. a week ago. demiş. https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_officeinsider-mso_win10/officebackgroundtaskhandlerregistration-flashes-a/2600497e-78e4-41a1-9040-461cd2c3ea13?tab=question&status=AllReplies#tabs https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/6ddsxt/random_window_opening_and_then_closing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 overwatch'un kendi kendine alt-tab yapılmış gibi tepki verip sonradan "ha tamam yapılmamış" deyip oyuna geri dönmesinin (ve o sırada doğal olarak pwn'lanmamızın) sebebi budur probabs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 çözüldü sanki bende, teşekkürler tekrardan bright :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Win update i kapatmak en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 en güzeli windows 8-10 kullanmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 8.1 gercekten guzeldi , bildigin hizlanmisti pc 7'den 8.1'e gectifimde ama win10'u bi toparlayamadilar. Klasik microsoft iste 1,2 guzel bir sey yapinca 3.'de mutlaka batiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 10 iyi abi asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 10'un oto updateleri bezdiriyor ya, kapatmak iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Windows 7 candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 o updateler kapanıyor mu ki zorunlu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 kapanıyor neden kapanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 home da kapanmıyordu ama tarifeli bağlantı diyip falan çözülüyodu sanki. Vardır başka yöntemi de muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 wifida tarifeli yapıyorduk ama ethernette öyle bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yeni win10 update'i bilgisayarın anasını.. performans yerlerde. alet zor açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Servislerden kapayın veya 3rd app kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Bright said: Microsoft > Office > Right click "OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration" > Disable""> "SOLUTION: go to Task Scheduler > Microsoft > Office > Right click "OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration" > Disable" said: Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Update kapamak yerine 8.1'e donun. Update kapamak kadar kotu bir fikir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 abi win10 baya başarılı, 2011 model diüstünde olsun bu mevcut dizüstümde olsun performans konusunda hiç sıkıntım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar