Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ripple

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://prescio.com/wp-content/uploads/2015/02/Ripple.png

buralar çok değerlenecek.

akbank duyurusu

http://www.akbank.com/tr-tr/Yatirimci-iliskileri/Sayfalar/Bizden-Haberler.aspx?accCombo=2017&accId=7288102
Mesaj tarihi:
Türkiyede akbank ilk ama dünyada baya bir banka bu sistemi kullanıyor.

Bunların blockchaini çok kıymetli kabul, muhteşem bir sistem oturtmuşlar kabul fakat coinin kendisi neden para ediyor belli değil, blockchain para ediyor coin değil. XRP alınır gerçi, alıp kenara atmalık kıvamı geçti biraz ama olsun hala alınabilir, tam "emekli olurken satmalık" dediğimiz coinlerden.

Her ay 100$ eşit olarak btc-eth-ltc-xrp alsanız (25er olur 100er olur) 60 yaşına gelince kesin "babam emekliliğini erdekte geçirdi, ben hawaii yapiim diyorum" kıvamına gelinir.

Bu kadar kafa açıyorum, yarın öbür gün bişi beklemeyin diye, xrp kesinlikle 30 yıllık falan bir sistem, uzun vadeli olarak çok iyi, 1 sene sonra %100 yaptı diye satarsanız sonra pişman olursunuz, "la daha fazla param olacakta nolacak kaç yaşına geldim satiim çatır çatır yiyiim artık" kıvamına gelene kadar tutmalı.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

ben kraken üzerinden işlem yapıyorum adamların arayüzü falan hoşuma gidiyor ama komisyonlar ıvır zıvırlar falan hakkında hiç umursamadığımdan dolayı bilgim yok.

beni kac gundur verify edecekler.. etseler de alsam biraz ripple
Mesaj tarihi:
Mithat said:

En mantıklısı poloniex?

Aslında baya volume var, koinime falan türk sitelerde satsa artık.

Poloniex iyi fakat adamlar altyapiyi iyilestirmeleri gerekiyo hacimleri cok buyuk.
Mesaj tarihi:
Ne kadar çok konu ve yazı olmuş buralarda ya. Herkes coinci mı oldu şimdi ? :)

Bu Ripple BTC falan almanın en güvenilir ve makul yolu neresidir şimdi ? Nereden alışverişimizi yapalım ? USD ve TRY ile.
Mesaj tarihi:
Aynen aynen, bakıyorum bir yandan da. Bitstamp'ta hesap açtım, bilgileri verify ediyorlar bakalım.

Aylık 1 K USD alayım bir süre çeşitli coin ler saklayayım diyorum.

Re-seller olma, mining çiftliği kurma v.b. her türlü işe funding sağlarım.
  • Yeni Oluştur...