bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ne kadar kazanıyoru bilmek için kaç watt harcadığını ve kw/h maliyeti bilmeniz gerek. https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/eth?HashingPower=24&HashingUnit=MH%2Fs&PowerConsumption=200&CostPerkWh=0.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 8 küsur dolar falan kazıyo işte günde 1080, elektrik parasıda çok bişi değil 200w mı ne harcıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 6x 1070 için trde kolay bulunan bir anakart önerin bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 mining icin nvidia alinmaz abi. parayi cope atmak direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 araştırdığım kadarıyla çöpe atmak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Yeni nesil kartlarda degilmis hakkatten. Bir de overclock ile cok deli sonuclar aldigini iddia ediyor millet. Kasayi acip 1080'i yanan kadar OC yapasim gelmedi degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 eth ne tatlı kazandırıyormuş lan öyle , sazan avi değilse eğer sdfdsf. Mini atx kasa toplayıp şirkette çalıştırayım 7/24 kimsenin de ruhu duymaz negzel dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Ne oldu birden bitcoin kaynağı mı çıktı falan diye sormaya geldim. Yeni currency kazıyormuş millet. Bu işle uzaktan yakından alakası olmayan adam 20 tane Rx480 arıyorum yazınca şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 anakart olarak evdeki pcdeki Msi z170a pro carbonu kullanmaya karar verdim, 7 gpu destekliyormuş. ama ağustosa kadar dönemeyeceğim eve, ethereum 1 dolares olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Ethereum proof of stake'e gecmeden once minelamaya baslarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 pratikte küçük miner a ne etkisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 proof of stake, proof of work mining gibi degil. cpu/gpu ile mine edemezsin. yavas yavas belli oranda kendi kendine mintler. (elinde ne kadar coksa, o kadar fazla sansla). bunun da poollari var, insanlar bi araya getirip tutuyorlar coinleri daha fazla mintlesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 nvidia lar gayet verimsiz bir tercih imis bu is icin: http://wccftech.com/ethereum-mining-gpu-performance-roundup/ bir yorumdan: The moment you wipe the dream of easy money from your brain, you focus on the fact that the difficulty of mining Ethereum (or any popular cryptocurrency) increases every moment. -Last year you could earn 1-2 Ether a day with one GPU. -Currently it takes 5 weeks to earn 1 Ether with one GPU. -By the end of June it will take 8 weeks to earn 1 Ether with one GPU. -By the end of 2017 it will probably take 6 months to earn 1 Ether with one GPU. So this game is over unless you are already rich and can invest stupid amounts of money...or mine another currency until luck runs out on that one too. It's like the wild west again. People scrambling over each other like a pack of animals. In the end when the dust settles only 2-3 currencies will become the Google and Microsoft of the digital currency future. Some will be like Corel, Lotus, Macromedia. Most of these coins are vapourware, a scam to take money from greedy fools. Every day 10 more currencies are being shoved in our faces by people who just take open source blockchain code and stick a new fancy name on it. Tomorrow someone will come out with Punanicoin for the sex industry. Aside from eager greedy twits scrambling for a chance at easy money, the other annoying feature is this idea you are going to be liberated from some kind of banker tyranny. You're not. Many banks, authoritarian regimes and crime syndicates are heavily invested in cryptocurrency you shouldn't think that you are being given a tool to liberate you. Blockchain can also be used to catalogue and oppress every person on earth. It's a ledger, which have been used for rounding people up for murder and stealth many times. Notice how all the so-called 'libertarian' public figures are not so libertarian anymore and happy to cozy up to murderous authorities and money launderers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 öyle yada böyle bu işin sonu gelmicek mi, bana mı öyle geliyo transaction yapılabilmesi için sürekli bi algoritma çözümü gerekiyo, algoritmalar çözüldükçe zorluk artıyo ve süreler uzuyo, bu süre zarfında ekran kartları ömürlerini bitiriyo ya sürekli x zorluğa gelince herkes topluca başka coin'e geçicek, veya bi süre sonra kazma işinin getirisi götürüden fazla olucağı için insanlar bırakıcak yada çok büyük ağır toplar(ms google apple etc.) işi devralıp kendi süper bilgisayarlarında sürdürücek yada benim kafam bu kadar basıyo, ama aslında bu olay böyle değil başka bi trick var, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 1070 özellikle belli seri oc la günde ethe kazılırsa günde 5 dolar Equihash kazılırsa 7 dolar kazanıyor. Fakat yeni gireceklere bu hafta mining kartlar tanıtıldı asus ve msi tanıtı onları tavsiye edirim. Bu kartlarda sanırım vgs cıkısı yok oyun için değil yalnız mining için 200 dolardan satılacaklar ve power conse çok dusuk. Bunları takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Pordakal said: öyle yada böyle bu işin sonu gelmicek mi, bana mı öyle geliyo transaction yapılabilmesi için sürekli bi algoritma çözümü gerekiyo, algoritmalar çözüldükçe zorluk artıyo ve süreler uzuyo, bu süre zarfında ekran kartları ömürlerini bitiriyo ya sürekli x zorluğa gelince herkes topluca başka coin'e geçicek, veya bi süre sonra kazma işinin getirisi götürüden fazla olucağı için insanlar bırakıcak yada çok büyük ağır toplar(ms google apple etc.) işi devralıp kendi süper bilgisayarlarında sürdürücek yada benim kafam bu kadar basıyo, ama aslında bu olay böyle değil başka bi trick var, bilemedim. cozumu proof-of-stake coin'ler iste, ethereum'da gececek bi iki seneye. mintlemek ve tx tasimak icin elektrik yakmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Mining kartlarin nvidia versiyonu olan 1060 icin arka planda siparişler alındı bile. Ancak fiyatlar su an piyasadaki 1060lar ile ayni. Hali ile 1060la mining düşünen varsa ve bulabiliyorsa alsın 1000-1100luk 1060lari. Çünkü şu an onlar da karaborsa olma yolunda ilerliyor. Üreticiden alınan ancak resmî olmayan bilgi performans olarak normal 1060lardan cok farklı olmayacağı. Denildiği gibi üzerinde herhangi bir görüntü çıkışı yok. Soğutması daha iyidir diye düşünüyorum. Bayramdan önce ilk parti bazı arkadaşların eline ulaşacak deneyince belki ben de ikinci partiye katılırım. Amd tarafında hala ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 az ceryan yaksın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 http://i.imgur.com/hRd9rRx.png http://i.imgur.com/bwN8xpK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 gtx 970'im ile ethereum minelarken 16-20 mh arasında giderken birdenbire 0-4 arasına düştü neden olabilir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 driver güncelleyip düzeltenler olmus diye okumustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ustun turk zekam su kasanin en az 9-10k oldugunu soyluyor, bu parayi kac yilda cikartiyo bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 2-3 ay arası şu anki şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 O kasa karaborsa fiyatları ile en az 12k dır. O parayı verip GPU ile mininig yapacam diye kasılmaz ya, Onun yerine Doğan görünümlü Şahin al. Daha karlı olursun. Hem ayağın yerden kesilir. Zorluk arttıkça çıkartmaz o parayı 2-3 ayda. Ki herkes abanmış vaziyette GPU mining yapacam diye. AMD ekran kartların fiyatlarını uçurdular 2 nci elde. Kısa yoldan zengin olma hayalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 photographer said: gtx 970'im ile ethereum minelarken 16-20 mh arasında giderken birdenbire 0-4 arasına düştü neden olabilir bilgisi olan var mı? Nazar degmistir bir hocaya okut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar