KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Silphatos said: minocta doğmuş anasını babasını pklar kesmiş ahhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Geçenlerde bir dizi sitesinde adblocker uyarı vermişti bura arkada mining kasıyor, haberin olsun diye. Sonra da bi kaç yerde daha denk gelmiştim; https://arstechnica.com/information-technology/2017/11/drive-by-cryptomining-that-drains-cpus-picks-up-steam-with-aid-of-2500-sites/ Git gide yayılıyor zaten, reklamlar yetmez gibi bir de bunlardan para kazanıyor adamlar. Özellikle izlemeli sitelerde güzel de gelir kapısı oluyor sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Benim merak ettiğim ve araştırmaya üşendiğim şey Tamam gpu ve cpu işlem gücünü kullanarak para kazanıyosun. Ama bu işlem gücü ne için kullanılıyor esasında. Seti home gibi bir projemi var arkasında yani nereyi kazıyor işlemci. İşlemci gücünün kötü emellere alet edilmesi gibi bir olasılık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 basite indirgersek elle tutulur birşey için değil, boşa cpu / gpu cycle ve elektrik harcıyorsun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Değildir bence. Bu şekilde dahil olup işlemcini kullandırdığın organizasyonlar vardı. Seti home mesela yada ne biliyim dna çözümlemesi için yada atıyorum atom parçacığı analizi için. Kesin öyle bişey var bunun arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 tamam abi itiraf ediyorum, arkasında gizli güçler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mal said: Değildir bence. Bu şekilde dahil olup işlemcini kullandırdığın organizasyonlar vardı. Seti home mesela yada ne biliyim dna çözümlemesi için yada atıyorum atom parçacığı analizi için. Kesin öyle bişey var bunun arkasında. Abi soru soruyosunuz da hakkaten cevabini alinca bari muhalefet olmaya calismayin ya. Su adam yillardir bu isin icinde, teknik acidan hazreti blockchain oldu ugrasa ugrasa, hala muhalefet. Bezdirip kaciricaksiniz en sonunda o olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Dış mihraklar var arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Adama bişey demedimki. Btc nin sahibi somotho mokamato mu ne adamın kim olduğu bile bilinmiyormuş. Elon musk mı acaba diye dedikodular varmış. Yani uzmanı olabilir bombilo ama kimse bilmiyorki zaten işin kaynağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Gerçi mining için kullanılan programlar açık kaynak kodluymuş denilene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 bende aldim oyle bi duyum açık kaynakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mal said: Gerçi mining için kullanılan programlar açık kaynak kodluymuş denilene göre. bravo, 5 btc kazandiniz. Ödulu almak icin 1F1tAaz5x1HUXrCNLbtMDqcw6o5GNn4xqX adresine 0.5 btc gönderin pls sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Adam verilen cevabı beğenmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mal said: Değildir bence. Bu şekilde dahil olup işlemcini kullandırdığın organizasyonlar vardı. Seti home mesela yada ne biliyim dna çözümlemesi için yada atıyorum atom parçacığı analizi için. Kesin öyle bişey var bunun arkasında. Bence derken? Konu hakkinda zerre fikrin yok. Arastirmiyorsun. Ogrenmiyorsun. Soru sorup hazira konayim istiyorsun ama cevap alinca yine hic olmayan bilginle ve deneyiminle degildir bence mi diyosun? Nick’in hic bu kadar manidar olmamisti gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 aldığım cevap tatmin edici olmayınca kendi fikrimin ne olduğunu belirtmek için bence dedim tabiki. Clientlerin açık kaynak kodlu olduğunu belirtseydi cevapta tatmin olurdum, fikrimi belirtmeme gerek kalmazdı. Bişeyi çok iyi bilmekle onu iyi anlatabilmek farklı şeyler. Aynı şekkilde kodlamadan web teknolojilerinden iyi anlamakla iyi forum yönetmekte farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Acik kaynakla nasil tatmin oldun peki? Acip kodunu okuyup bi falso olmadigini mi gordun? Ya biz dahil tum dunya seni kandiriyosa? 😱 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mal said: aldığım cevap tatmin edici olmayınca kendi fikrimin ne olduğunu belirtmek için bence dedim tabiki. Clientlerin açık kaynak kodlu olduğunu belirtseydi cevapta tatmin olurdum, fikrimi belirtmeme gerek kalmazdı. Bişeyi çok iyi bilmekle onu iyi anlatabilmek farklı şeyler. Aynı şekkilde kodlamadan web teknolojilerinden iyi anlamakla iyi forum yönetmekte farklı şeyler. Su an wc deyim. Arkamda biraktigim iz dusumu son mesajlarindan daha anlamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 beyler adam öldu yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Normal öyle olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Tim said: 😱 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Korax said: beyler adam öldu yeter sdf Salak mısın niye öliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Kronik mallik var, herkes vuruyo ya o yuzden dedim vurmayin yeter öldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Haa şaşısın o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Asfdgasg edit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 daha fazla kasma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar