Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 notebook karşılaştırması

BonePART

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

ildeniz ram cok sıkıntı değil
ekran kafamı karıstırıyor
17 inc tatlı olabilir diye dusunmekteyim
ama 17 inc le dusuk ekran kartı yerine kucuk ekranla iyi ekran kartı mı arasındayım

küçük ekranla daha iyi ekran kartı.

17 ben kullandım bir süre sonra iğreniyorsun çok hantal.

15 yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

MSI web sitesinde soyle tanımlanmıs

15.6" Full HD (1920x1080), 120 Hz Refresh Rate and 3ms response time panel (Optional)
15.6" Full HD (1920x1080), IPS level panel (Optional)
15.6" UHD (3840x2160), IPS level panel (Optional)

aslında mantıken alta indikçe iyileşiyo gibi adhasuhdas
IPS en usttekinden iyi sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Benim de kafamda MSI Apache vs Stealth pro vardı. Dün geceyarısı Vatan indirimi görüp alelacele Dell Inspiron aldım.

i7 7700HQ
16 GB Ram
GTX 1050 Ti
256 GB SSD + 1 TB 5400 HDD
15.6" ekran

Şu özelliklerle 4500 TL gibi rakiplerinin çok altına geldi indirimde. Şu anki fiyatı 5200 TL, yine iyi.

Bugün geldi alet, ilk izlenimim (tip olarak önden görüntü tam bana hitap etmese de) genel itibariyle gayet iyi. Bir tek touchpad'i çok beğenmedim, ama önemli bir sorun değil, hem zaten mouse kullanacam. bir de klavye dizilimli ok tuşlarının küçüklüğü falan biraz meh.

Hazırda zaten desktop var, ancak işteki yeni görevim gereği önümdeki 1,5-2 seneyi sürekli seyahatte geçireceğimden ve iş laptopunda program falan yüklenmediğinden laptop da gerekti.
Sosyal ağlarda paylaş

https://forum.paticik.com/read.php?7,8699244

1200 dolara kapına 1060lı acer helios isteyebilirsin. boşuna 7.5k verme abi 1060lı makineye.

bir de hardcore competitive oynamıyorsan 1060 ile 120hz saçma biraz, grafik kısman lazım 120 fps alabilmek için.

bir de bu makineler çok ısınıyor ge ve gs serisi. ge72 ile wasd bölgesi baya sıcak oluyor elin terliyor full performansta, gs daha da kötü aklında olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...