Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Aradım bir turlu bulamadım. Belki oynamış olan vardır. 20 sene falan onceye ait olmalı. Oyun genel kultur soruları iceren quizlerden olusuyordu. Ana menude masanın ustunde harita, iş cantası falan vardı tıklanabilen bir frame. Haritaya tıklar, ulke secerdin. Ekrana pasaport gelirdi arka planda airport ambiyans sesi ve check in sesi gelirdi sonra pasaporta muhru vurma animasyonu oynar ve quizler açılırdı. Yerel yiyecekler meyveler vs soruluyordu. Mesela görsel veriyordu pazar alanına ait, bunlardan hangisi avakado diye sorardı. Tıklardın gorselin ustune. Feedback verirdi. Belli bir score un oldu. Populer mimariler soruyordu opera house vs. Quiz sonlarında candy crush gibi mini game cikardi. Yukarıdan asagi meyveler duser, onları mousela tutup ait oldugu sepete koyardın. Cok ufaktım zar zor anlıyordum oyundan ama acayip seferdim. Hatırlayana dürüm+bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 around the world in 80 days? https://www.youtube.com/watch?v=B-hPa3twZNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yok abi bu degil maalesef. Benim oyunda zaten karakter vs herhangi bir konusma falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi aynı oyunsa orijinal cdsi vardı bende, 2 tane mi cd vardı, böyle 3 sayfası vardı kabın. anaa adı gelmiyo ama aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bavul mu vardı bişi vardı, sticker falan hatırlıyorum lan ne gerek vardı şimdi buna kafayı yicem dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Backpacker ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 benim dediğim o değil ama belki op onu demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 @sabonis baktım o degil Laraken said: bavul mu vardı bişi vardı, sticker falan hatırlıyorum lan ne gerek vardı şimdi buna kafayı yicem dfsdf. evet abi bu sanırım stickerlar gibi seyler vardı bavulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 educational old pc games 90s diye googlea aratacak hale geldim ya. bok var giriyorum topiğe, kedi gibiyim amarakı hemen merak hemen merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi benim dediğim şu ya galiba: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 degil ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Dürümle bira mı olur. Bu yüzden sorunu cevaplamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 siyah beyaz gta gibiydi, sovyet mi nazi mi propaganda dünya savaşı döneminde falan open world, şehirde geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 The Saboteur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Level Dergisi'nin promosyon CD'sinden çıkan flash oyunlardan biriydi. Siyah beyaz, belli bir ritmde giden müziği vardı. Sanırım kuzey işiydi böyle "Frylbsaeegrgn" gibi bir ismi vardı. Detektiflik oyunuydu, ok tuşlarıyla adım adım ilerletiyordun. Bir akıl hastanesinde işlenen cinayet araştırılıyordu, her konuştuğun kişi (çoğu deli) sana bir şey söylüyordu ve bu belli bir imgeyle anlatılıyordu. Hafıza depon gibi bir şey vardı, 6 odacıklı ve aldığın o imgeyi daha sonra başka biriyle konuşurken kullanıyordun. Hatırlayan var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Laraken said: abi benim dediğim şu ya galiba: oha bu bende de vardı, dediğin gibi orjinali. Ama türkçeydi yanlış hatırlamıyorsam? Türkçesi neydi bu şeyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 vay ne zamandir aklimda bu, bi turlu hatirlayamiyodum ismini :D nerden indirriz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Laraken said: abi benim dediğim şu ya galiba: abovvv nerelere gittim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IabqTpgTHjY şunu oynuyodum amcamın laptopunda. bi de ugh diye bi oyun vardı. vay ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Benim de uzun zamandır aradığım bir oyun vardı belki bilen vardır. 2000'li yıllarda oynamıştım. Bir adamı yönetiyorduk, oyunun başında sinematikte ejderha yumurtası kırılıyor falan sonra biz bir alanda başlıyoruz biraz ilerleyince uyuyan bir dragonu görüyoruz. Oyunun hatırlayabildiğim kadarı bu kadar. Google'a 2000's dragon games vs ne yazdıysam bulamadım. Belki burada oynamış biri vardır. Bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Artık o dragonu uyandırmaya hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 bu threadin eski versiyonuna vaktinde yazmisimdir muhtemelen. bir oyun var 93-94 civari, arayip bulamiyorum senelerdir. win 3.1 degil de 3.11 gibi ekstra oyunla falan gelen versiyonlari vardi hani. bu oyun onlardan biriyle bundle geliyordu. oyunun adini veya exe'sini hatirliyorum, mole.exe. oyunda da oyle bir kostebegiz. asagi yukari asansorler yan yana dizilmis. onlardan atlayarak en sondaki objective'e ulasmaya calisiyoruz. asansorler uzerinde iyi/kotu itemlar var ama ne islevleri vardi hatirlamiyorum. bir kismi olduruyordu galiba. asansor dedigim de oyle kapali asansor degil ______ seklinde cizgi sdfg. boyle basit bir oyundu. bilimum abandonware, windows oyunlari, windows ile gelen oyunlar vesaire arsivlerine baktim bu arada ama belki gozumden kacmistir. umuyorum buradan hatirlayan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 bu mu ? https://www.youtube.com/watch?v=kqUDLuLB9pQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 evet! cok sag ol! hah iste tuvalete gitmeye calisiyordu. iskeletler falan varmis ahah. en son ilkokulda oynadim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 yloibx said: Benim de uzun zamandır aradığım bir oyun vardı belki bilen vardır. 2000'li yıllarda oynamıştım. Bir adamı yönetiyorduk, oyunun başında sinematikte ejderha yumurtası kırılıyor falan sonra biz bir alanda başlıyoruz biraz ilerleyince uyuyan bir dragonu görüyoruz. Oyunun hatırlayabildiğim kadarı bu kadar. Google'a 2000's dragon games vs ne yazdıysam bulamadım. Belki burada oynamış biri vardır. Bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Artık o dragonu uyandırmaya hazırım. cinematic dedin diye dragon's lair dicem de her şey çıkabilir. oyunun türü falan oynanışı nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 crystal skull mu https://static.giantbomb.com/uploads/square_medium/8/81005/2421974-crystal_790screen004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar