dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 az baktim da videolara daha cok tutkulu ebeveynlermis gibi geldi..atak ve kivrak baba ..biryerlerde buyuksehirde tanisma gunu vs duzenlemeler..ha o milyonluk rakamlari da birkac 100 dolarla sisirtmis bile olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 abi cocugu balonun icine soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 17m olmasini pedofiliden baska sekilde aciklayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 2 milyar kez izlenmiş lan kız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 abi şu havuz videosunun altındaki yorumlara baktımda bunlar ne abi uzun ss https://i.imgur.com/6O5FJHb.jpg düzelttim linki ama imgur oldu. imgur'a yükleyince sorun yok ama hizliresim sanırım küçültüp upload yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 hic okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Video yu link'leseydin okurduk altından, niye böyle ettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 az yukarıda var video, çoluk çocuk tek tuşa basmış işte yorum atmış ne bekliyonuz abi fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 baya net view satın almış bence. 17.5 milyon view'a, 21k like 10k dislike ne? normalde %1 falan like olsa baya başarısız diye görülüyor videolar. bunlarınki 1000'de 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 ben hayatımda youtube'da müzik dışında bir şeye like attığımı hatırlamıyorum. onu da hatırlamazsam beğendiklerim kısmından bulup açayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 sanssizsansli said: yav he he medeniyet onu gerektiricek. sertifikadan önce medeniyette güç kalsın. bu kafayla kaç bin yıl daha yaşayabileceğimizi düşünüyosun. bi de bana atarlı diyorlar. öylesine yazdığım füçüristik senaryoya açılan rage'e bak sdfg özür dilerim kardeşim gelecek sefer daha enine konuna düşünüp postlarımı öyle atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 http://www.cengage.com/milady/blog/wp-content/uploads/2016/07/7.8.16_Educator-Tip_Think-Before-You-Post_Image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 abi asıl problem benim orada atarlı olmam değil. senin atarlı olmandan o postu atarlı sanman lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 pek öyle görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 şanssızatarlı gereksiz atar yapmış katılıyorum. bilekası yedirtmem. ıstırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 atarsızatarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 sanssizsansli said: abi asıl problem benim orada atarlı olmam değil. senin atarlı olmandan o postu atarlı sanman lel "yav he he" ile başlamışsın posta? ha "o laf ayağa düştü, artık mrb slm nbr yerine bile kullanılıyor" diyorsan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 basbaya bilenmiş gelmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 neyi tartisiyosunuz anlamiyorum ha onu izlemissiniz ha onu her turlu youtube disardan bakinca icerden de HAYAL ET DAHA İYİ madem herkes her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 haiku mu yazıon napıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 **yurdumun şairleri** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 haiku ne demek bilmiyodum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 bana bi tane kanal linki veirn sub basayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar