Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 bombilo said: "şaşırmamak lazım" anlamını çıkaramıyorsan ne diyeyim. abi şimdi biri "ya yutubda böyle salaklar varmış yeni gördüm" diyince buna cevap olarak "HAYIRDIR HOCAM YOK MU SANIYORDUN" gibisinden bir cevabı hangi motivasyonla verdiğini anlayamadım. koğuş nöbeti falan mı yazdılar üst üste 2-4? ne gerek var yani?
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Black-ice said: bi dakika kim kime giriyor bone sana birşey demedim şaka mı yapıyosun hakikaten mi üstüne alındın alınırsın çünkü bilirim dalga geçiyorum la :D bilsen bilirdin. bilen bilir. anlayan anlar. felan.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 csgo'da yine maç kaybettim. kavga varsa söyle geleyim, arada sis bombası felan atarım ben de.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 ben de owde comp verdim demin aşırı canım sıkkın şuan
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 black-ice tarafındayım. onu döven karşısında beni bulur. bilenler bilir aynı anda 10-15 kişiyi dövmüşlüğüm vardır.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Black-ice said: bombilo said: "şaşırmamak lazım" anlamını çıkaramıyorsan ne diyeyim. abi şimdi biri "ya yutubda böyle salaklar varmış yeni gördüm" diyince buna cevap olarak "HAYIRDIR HOCAM YOK MU SANIYORDUN" gibisinden bir cevabı hangi motivasyonla verdiğini anlayamadım. koğuş nöbeti falan mı yazdılar üst üste 2-4? ne gerek var yani? iyide güzel abim o sana değil bone'un şu yazdığınaydı. said: gerçi recep ivedik'in "en iyi film" sayıldığı bir dönemdeki bir ülkede yaşıyoruz. çok da şaşırmamak lazım. çık biraz dışarı dolan nefes al, bunalmışsın belli.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 farketmez abi biri "ya ben youtube'da liseliler mükemmel ve orjinal işler çıkarıyor sanıyordum" demediği sürece onu demen abes.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 eh muayyen günündeki hatunlara bağladın uğraşamıcam.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 hem cinsiyetçisin hem de ayrılmaması gereken ki'yi ayırdın.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 eyvallah da cinsiyetçiliği de düzeltseydin be güzel kardeşim. (kavgada gelen ani kibarlık)
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Bone said: olacak o kadar, bir demet tiyatro, halit kıvanç, arena, sezen cumhur önal, bob ross, süper baba, ferhan şensoy, zafer kiraz ile haberler, pop saati... bence farklıydı. of listeye bak içim karardı, bob başkan hariç
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 nasıl ya bir demet tiyatro falan var orda bu topic yüzünden sinir hastası olucam
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Abi adam geçmişte yaşıyo her postunda ve 90lar falan öff üstümü başımı yırtıcam
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bir demet tiyatro baya nefretlik idi ya
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 black-ice renderın kafası gelmiş az ara ver.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 zamanında çok güzel şeylerdi onlar abi.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 gece gece oturdum okudum sdf. 7 yil oldu mu ya harbiden adam ban yiyeli? yaslanmisiz anasini satim. goruyodum arada forumda yazdiklarini falan bi aralar. arada arkadaslar link atiyo bakiyorum ama genel olarak bana hitap etmeyen bir yayinci. fakat cok iyi anlayabiliyorum neden boyle yaptigini, ben de bir donem yayin yapmistim boyle seviyeli, her sorana oyunu anlatarak vs., max concurrent viewer 100 falan olmustu. hele prime timeda comarlar yayini bi aciyodu direk bende cekirdek 5 kisi kaliyodu. bi kac genc var, aradan yillar gecmis hala arada "abi yayin acmiyo musun? ozledik" falan diyolar asdsa. baya ilginc turkiyede piyasa.
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Esh said: oha thumbnailleri de göstermiyor artık komple silmişler siteyi
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=j60xXsZIb5I& fsadfsadf bu komik olmuş nsfw
µh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 oha oyun worms armageddon sanırım yalnız, steamden aldık arkadaşlarla oynuyoruz arada, seslerden tanıdım ahahasdf
Öne çıkan mesajlar