Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Far Cry 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gamespot 9 vermis buna

minimap ve haritada point-of-interest ler kaldirilmis. daha naturalmis open world - setting de guzel. biraz ilgimi cekti simdi
Mesaj tarihi:
setting degilde daha once farcry oynamamis olan benim bile ilgimi cekti su acilis sekansi ile

https://www.youtube.com/watch?v=NBfgrszEx48

efsane olmus kurgu ehuahaua, cok oynamak istiom kart kesilsinde aliyim :(
Mesaj tarihi:
Ben de daha önce hiç oynamadım bu seriyi ya. Direk 5'ten başlayınca bu ne lan olur muyum yoksa önce hızlıca diğerlerini oynamak daha iyi olur mu? Gerçi hepsi de oynanmaz ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
olmazsın hikayeler komple bağımsız. sadece oyun dinamiği olarak benzer şeyler var ama alışırsın, adamlar hepsinde senin gibi sıfır kuzuları da alıştıracak şekilde dizayn ediyor oyunların girişini. gogo.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

efsane olmus kurgu ehuahaua, cok oynamak istiom kart kesilsinde aliyim :(

ekran kartınız yetmiyorsa maltepe küçükyalı metro durağından 1200 tlye elden alacağınız bir gtx 980 sistemi çoşturur.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Amerika içerisinde yuvarlanmış paralelcileri mi kovalıyoruz burada şimdi.

Yalnız pazarı çok iyi görmüşler. Yobaz ve silahlı.... Bunları öldürüyorsunuz... G.. gelmeyelim bişey diyemiyorum ama adamlar gerçekten iyi görmüş.

Artık kimse daha fazla zombi, daha fazla nazi öldürmek istemiyor.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

pattisliborek said:

Amerika içerisinde yuvarlanmış paralelcileri mi kovalıyoruz burada şimdi.

Yalnız pazarı çok iyi görmüşler. Yobaz ve silahlı.... Bunları öldürüyorsunuz... G.. gelmeyelim bişey diyemiyorum ama adamlar gerçekten iyi görmüş.

Artık kimse daha fazla zombi, daha fazla nazi öldürmek istemiyor.

Tam öyle değil ama ya

Polygon da öyle bir kalıba oturtmaya çalışmış da becerememiş misal

Sana yardım edenlerin çoğu da standart flyover state vatandaşı, bible 'n'gunz hesabı - hepsinin iyisi kötüsü gibi bir olayı var
Mesaj tarihi:
quixef said:

Far Cry 4 anca düştü 100 TL ye. Daha bekleyin siz ahah.

Ps4 te bayadir indirim goruyor ya. Spot fiyatina da bakmak lazim bi. Psikolojik sinirim 200 fjfj
Mesaj tarihi:
settingin bi numarası yok benim için. far cry ve ac gibi seriler sırf tematik zevke göre seçilebilecek oyunlar. mekanikler klon zaten. fcp'yi sevmiştim epey.
Mesaj tarihi:
Ben oyunu sevdim ilginç bir şekilde. Her oyuna baktım ama hiçbirini bu kadar uzun süre oynamamıştım. Story bir şekilde bağladı bu sefer. Companion işleride keyifli. Balık tutma filan var baya kasmış herifler keşke bir anlamı olsaydı. Belki ilerde multiplayer en büyük balığı yakalama tarzı bir şeyler gelir.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...