Oski Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 gamespot 9 vermis buna minimap ve haritada point-of-interest ler kaldirilmis. daha naturalmis open world - setting de guzel. biraz ilgimi cekti simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 setting degilde daha once farcry oynamamis olan benim bile ilgimi cekti su acilis sekansi ile https://www.youtube.com/watch?v=NBfgrszEx48 efsane olmus kurgu ehuahaua, cok oynamak istiom kart kesilsinde aliyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Amerika içerisinde yuvarlanmış paralelcileri mi kovalıyoruz burada şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 cikti mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 pensilvanya da geçiyormuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ben de daha önce hiç oynamadım bu seriyi ya. Direk 5'ten başlayınca bu ne lan olur muyum yoksa önce hızlıca diğerlerini oynamak daha iyi olur mu? Gerçi hepsi de oynanmaz ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 olmazsın hikayeler komple bağımsız. sadece oyun dinamiği olarak benzer şeyler var ama alışırsın, adamlar hepsinde senin gibi sıfır kuzuları da alıştıracak şekilde dizayn ediyor oyunların girişini. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Laurelin said: efsane olmus kurgu ehuahaua, cok oynamak istiom kart kesilsinde aliyim :( ekran kartınız yetmiyorsa maltepe küçükyalı metro durağından 1200 tlye elden alacağınız bir gtx 980 sistemi çoşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 270 lira nedir ya. (console master race) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Aynen single oynamak icin fazla yuksek. Indirim beklemek lazim fjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 pattisliborek said: Amerika içerisinde yuvarlanmış paralelcileri mi kovalıyoruz burada şimdi. Yalnız pazarı çok iyi görmüşler. Yobaz ve silahlı.... Bunları öldürüyorsunuz... G.. gelmeyelim bişey diyemiyorum ama adamlar gerçekten iyi görmüş. Artık kimse daha fazla zombi, daha fazla nazi öldürmek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 sostizm said: pattisliborek said: Amerika içerisinde yuvarlanmış paralelcileri mi kovalıyoruz burada şimdi. Yalnız pazarı çok iyi görmüşler. Yobaz ve silahlı.... Bunları öldürüyorsunuz... G.. gelmeyelim bişey diyemiyorum ama adamlar gerçekten iyi görmüş. Artık kimse daha fazla zombi, daha fazla nazi öldürmek istemiyor. Tam öyle değil ama ya Polygon da öyle bir kalıba oturtmaya çalışmış da becerememiş misal Sana yardım edenlerin çoğu da standart flyover state vatandaşı, bible 'n'gunz hesabı - hepsinin iyisi kötüsü gibi bir olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 100 tl bandına düştü mü alınır anca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Far Cry 4 anca düştü 100 TL ye. Daha bekleyin siz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 far cryda bandım 60dı benim. kinguin fln far cry 4'ü 6 ay önce fln yakalayabildim galba o fiyata. bunu hayatta bekleyemem o kadar.gogo http://www.youtube.com/watch?v=GCAm7gAXP6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 quixef said: Far Cry 4 anca düştü 100 TL ye. Daha bekleyin siz ahah. Ps4 te bayadir indirim goruyor ya. Spot fiyatina da bakmak lazim bi. Psikolojik sinirim 200 fjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ps4'te fc4 60-70'e düştü bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 far cry 4 ps4'e almıştım. bu sefer pc'den tv'ye yansıtıp oynıcam :) bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ahaha https://www.reddit.com/r/gaming/comments/87t2pq/ehhh_i_might_buy_far_cry_5_not_completely_sold_ok/?st=JFBITC6G&sh=85fd9486 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 asdasd iyiymis bu da iyi baya https://www.reddit.com/r/gaming/comments/87og1t/i_gunned_down_a_civilian_in_farcry_5_only_to/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 settingin bi numarası yok benim için. far cry ve ac gibi seriler sırf tematik zevke göre seçilebilecek oyunlar. mekanikler klon zaten. fcp'yi sevmiştim epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bazı küçük ama oyananış zevkini arttıran değişiklikler var. Mesela minimapin kalkması çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Şu karikatür oyunu çok net anlatıyor ya Gereksiz derecede fazla random encounter ve zırhlı hayvanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Ben oyunu sevdim ilginç bir şekilde. Her oyuna baktım ama hiçbirini bu kadar uzun süre oynamamıştım. Story bir şekilde bağladı bu sefer. Companion işleride keyifli. Balık tutma filan var baya kasmış herifler keşke bir anlamı olsaydı. Belki ilerde multiplayer en büyük balığı yakalama tarzı bir şeyler gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 oyunun grafiklerini sevdim combat da cok kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar