calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sabonis said: Buradaki popülasyonun yüzde 90ı bilgisayarı ve telefonu aynı anda bozulsa ve yerine koyamasa 10 gün boyunca, baya ciddi depresyona girer bence. abi bak bunlar bağımlılık değil demiyoruz. bunlar da bağımlılık ama farklı bağımlılıklar. yani bağımlılığın bin tane türü var, bağımlılık merkezinde çalışan arhaşım var illa onu arayıp sorduracaksınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 fiziksel yoksunluğunu 2 gün çekiyon bitiyo işte, gerisi piskolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 dana22 said: abi nikotin ihtiyacin diye birsey yok..cekilme semptomlari da ilk 24 48 saat..o nikotin sakizlarini vs aldikca sureci gereksiz dertli hale getiriyorsun..bence tabi.. al sana doktor yorumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Bence ara sor. Sigaranın fiziksel bağımlılığını fazla abartıyosun. Olay sırf "vücut nikotin istiyoo yhaa" olsa, yapıştırırsın sakızı bandı biter gider. Bir sürü insan da rahatlıkla bırakırdı, gel gelelim böyle olmuyor. Olay yine kişinin sigarayla kurduğu duygusal bağa geliyor, which is yeto. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 abi doktor "bence" demez, doktor olabilir dana hani de doktor yorumu değil sanki o. ben sigara bıraktırma polikliniğine gittim, oradaki doktorlar da 2-3 hafta diyorlardı, hani ona bakacaksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 fiziksel yoksunluktan bahsediyoruz, zaten sigara bu fiziksel yoksunluğu yok denecek kadar az hiç alkolik birisini tanıdınız mı ? eli ayağıu titriyor adamların, vücut motor fonksiyonlarını yerine getiremiyor, o adamın sabah kalkıp sıçabilmesi için içmesi lazım, yada 10 gün vücüttan o alkolü atması lazım sigara içmesen ay daraldım der tribe girersin en fazla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 calimero said: sabonis said: Buradaki popülasyonun yüzde 90ı bilgisayarı ve telefonu aynı anda bozulsa ve yerine koyamasa 10 gün boyunca, baya ciddi depresyona girer bence. abi bak bunlar bağımlılık değil demiyoruz. bunlar da bağımlılık ama farklı bağımlılıklar. yani bağımlılığın bin tane türü var, bağımlılık merkezinde çalışan arhaşım var illa onu arayıp sorduracaksınız :P ben sigarayla kıyaslamak için mi yazdım ki? sana cevap olarak mı yazmışım? biri yazdı bilgisayar bağımlısıyız diye, ona istinaden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Calimero kendi iradesizligine baya kilif takmaya çalışıyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ginaly e benim inancım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 calimero net becerememiş bırakmayı da, cinali totoyu ipoteklemiş adam, sigarayı mı bırakamıcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 olm ben bıraktım, 3 aydır içmiyorum da cinaliye ben de inanıyorum. konudan ayrılırken neşet usta'ya saygı olarak şu videoyu bırakıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=fjtzl4D2OF4 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ee kardeş tekele uğramadın dimi takipteyizh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ginaliy bigün bana gelsene tek seansta sigarayı bıraktırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ashduafa ahlaksız teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Tekele ugramadim ama cok pis zorluyor meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bağren'e uğrarsan sonra da pizza bağımlılığına başlıyorsun, gece yatakta 2 büyük pizzayla yatmaya başlıyorsun, baağren gibi 158 kg oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 barenin derdi başka, onun aklı kestanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Suark said: bu "zamanlı" bırakanlar daha iyi bırakıyor bu arada mesela temmuz 12 ye kadar bırakıcam diosn. 12 de başlaman lazm tabi, sonra bidaha bidaha benim de böyle oldu hakikaten, daha mart ayında dedim ki 22 nisanda bırakıcam. gece 12'de son sigaramı içtim ve bıraktım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ginaly Abi sexte artis oluyore. Eger Motive edecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Xenus said: benim bi arkadaşım da böyle. günde min 2 paket sigara içiyor gencecik çocuk. 50 yaşına kadar yaşasam yeter diyor. manyak mısınız siz kuzum? sigara icmiyorum da, uzun yasasam ne olacak o konuda pek bi bok yok yani. mars'a, ay'a yerlesecek kadar gelismemize cok var. elon musk falan da degiliz. benim yeryuzune inisimi silsen cok bi degisiklik olmaz hani. faydasi var mi? yok. oyle bisiler iste. faydasi olan insanlar uzun yasasin da herkesin cok bi yasamasina gerek yok. zaten dunya da cok kalabaliklasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sigara birakmak ne ya kız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Yapamayacam galiba ya. Eve geldigimden beri surekli aklimda sigara var. Bacagim segiriyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Seele said: Ginaly Abi sexte artis oluyore. Eger Motive edecekse. sex sonrası şöyle bi tane yakamadıktan sonra sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ginaly said: Yapamayacam galiba ya. Eve geldigimden beri surekli aklimda sigara var. Bacagim segiriyor paso. ic olm kademe kademe birakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ramazanda bırakırsın dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar