Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2017 - Yaz

Xenus

Öne çıkan mesajlar

ShadowFury said:

Aynen. Çoook iyiydi. İlk bölümden bayıldım.
Sezon başlar başlamaz en iyisi belli oldu gibi. Bundan daha iyisi zor çıkar ^^

Şunu dedim de sezon çok sağlam geldi ya.

Fate/Apocrypha var, en iyilerden olacağı şimdiden belli.
Katsugeki/Touken Ranbu bayağı iyi başladı.
Üstüne bir de Mahmut geldi, bu da mükemmel olmuş beklentilerimin çok ötesinde.
Daha bakmadığım bir sürü şey var üstelik.

Kakegurui yi daha satmadım, ilk bölümden en çok etkileyen oydu ama en iyiyi seçmek bayağı zorlayacak bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mu?

http://cdn.novelupdates.com/images/2017/02/cover00219.jpeg

Eğer buysa Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e

Yaharinin main castı almışlar Ansatsu Kyoushitsu okuluna koymuşlar. Bayağı potansiyeli var bunun, bu sezon en sevdiklerim arasında.

Ama tabi bu pek bişey ifade etmiyor çünkü bu sezon bayağı bi fazla en sevdiğim var. Bu sezon altın madeni çıktı resmen.

Kakegurui, Made in Abyss, Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e, Princess Principal, Gamers, Fate/Apocrypha filan hepsi "en iyi".
Buraya bir de Ballroom e Youkoso rahat girer, şimdilik "competitive dancing ne lan ahahahah" evresindeyim ama Chihayafurudan edindiğim tecrübeyle bu lafın ağzıma geri tıkılacağı zamanı bekliyorum ^^

Isekai Shokudou, Koi to Uso, Mahmut, Katsugeki/Touken Ranbu, Knights & Magic filan da bayağı iyi, ciddi potansiyelleri var.
Jikan no Shihaisha ve Isekai wa Smartphone to Tomo ni de güzelleşirse bu listeye girebilir şimdilik eh işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Bu mu?

http://cdn.novelupdates.com/images/2017/02/cover00219.jpeg

Eğer buysa Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e

Yaharinin main castı almışlar Ansatsu Kyoushitsu okuluna koymuşlar. Bayağı potansiyeli var bunun, bu sezon en sevdiklerim arasında.

hacı cast muhabbeti sana kapak olmuştur 3. bölüm sonuyla :d.

iyi bu anime bu arada hacılar. benim için sezonun en iyisi zaten de ben gerçeğe yakın olacak şekilde zeki karakter gördü mü dibi düşen salaklardanım. fakat bu potansiyelini gölgelemesin.

bu arada yahari favori animelerimden birisidir. sevdiyseniz yahariyi, buna kesin göz atın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...