Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızın the martian'la imtihanı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

olm size çok sıradışı gelebilir ama aptal olarak gördüğünüz birinin aslında çok başka marifetleri olup da böyle şeyleri bilmeme ihtimali de var.
ki bu bi kız. kızların çok okumamışından böyle şeyleri beklemenin bi manası yok diyorum. gerçi ben okuyanından da beklemem yani. kafaları hayata bakışları çok farklı oluyor.

gidip çok basit bi makyaj malzemesini sorsa bilemeyecek nice erkek var ama halbuki herkesin bildiği şeyler bunlar. malzemeyi bilmedi diye aptal diyemem adama. ilgisi yok işte.

çok basit abi nasıl bilemez yaaa diye zorlamayın.
salak lan bunlar diyip garip bir tribe girmeniz so liseli.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

gidip çok basit bi makyaj malzemesini sorsa bilemeyecek nice erkek var ama halbuki herkesin bildiği şeyler bunlar. malzemeyi bilmedi diye aptal diyemem adama. ilgisi yok işte.

AHAHAHAHAHAHASDFHUDSAHFUADSHFUAHDSFASD

hayatımda daha absürd bi örnek, daha absürd bi mesaj okumadım ya. baya ödüllük yani. tebrikler.

Marsa insan gitmemesi ile makyaj malzemesini aynı cümlede kullandı ya ahsdufadsufhuads.,
futbolda ofsayt ile makyaj malzemesini karşılaştırıyor olsak tamam da. MARS MARS....
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok sanssiz bir mesaj olmus dgahagsa

sanssizsansli said:

olm size çok sıradışı gelebilir ama aptal olarak gördüğünüz birinin aslında çok başka marifetleri olup da böyle şeyleri bilmeme ihtimali de var.
ki bu bi kız. kızların çok okumamışından böyle şeyleri beklemenin bi manası yok diyorum. gerçi ben okuyanından da beklemem yani. kafaları hayata bakışları çok farklı oluyor.

çok basit abi nasıl bilemez yaaa diye zorlamayın.
salak lan bunlar diyip garip bir tribe girmeniz so liseli.
Sosyal ağlarda paylaş

kizin uzayla ayla marsla olan bilgisi tamamen "aya ciktik" "yuri gagarin" onun disinda da facebookta falan arada sirada gordugu "spacex marsa gidiyormus" "marsta su bulunmus" "marsta koloni kuruyorz" haberleriyse film de gercekci gelmistir.

bunu soyleyen kiza "tabi ki gercek hikaye ama biraz eski, 20 yillik hikaye guzelim. artik oralar cok guzellesti. bir dahaki uzay gemisinde ben de gidiyorum. gel seni de gotureyim biraz dolasir doneriz." demeyen sucludur
Sosyal ağlarda paylaş

ya kıza sorsan marsa insan gitti mi diye, büyük ihtimal gitmedi der zaten, bunun ayrımını yapamayan kişi filmi de seyretmez zaten, seyretse de anca erkek arkadaşının zoru ile o filmi seyreder, yarısında ise face falan girer...

ben bir anımı anlatıyım, geçmiş zaman serviste kitap okuyordum, kızın biri yanıma geldi, dedi ne okuyorsun, bende kitabın kapağını okuyacak şekilde kaldırdım -bunu zaman zaman yapıyorum büyük saygısızlık :( - sesli okudu, "namık kemal, vatan yahut silistire" dedi bir kısa es, sonra sordu "kim yazmış?" sonrasını hatırlamıyorum.

şimdi bu örnekteki kadının, yazar ve kitapla ilgisi lise yıllarında belki kulağına çalmış olması onun dışında bilgisi dışındadır ama bir şekilde üniye kadar gelmiş ve orada kalmış birisi "namık kemal, vatan yahut silistire" diye okuduğu bir cümleden mantık yürüterek yazarın kim olduğu bilir ama o anki şartlar ve durum böyle rezil vaziyetlere düşmene neden oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende rus bi hatunla kara delikler üzerine tartışıyordum. Gece ilerledi, tartışma da alevlendi.. bi adet kara delik fotoğrafı gösterdim. Kız dedi ki, gerçekten kara delik fotoğrafı mı bu dedi, evet dedim. gözlerini kıstı, tepeden bana bakarak, sen gerçekten kara deliklerin fotoğrafı olduğunu mu sanıyorsun dedi. nasıl ya?! :S dedim.
Sonradan öğrendim ki, fotoğrafların hepsi einstein'ın görelik teorisine göre oluşturulmuş tahmini imajlarmış.

http://2.bp.blogspot.com/-xnAvNaVV1kE/T_PzBsOePgI/AAAAAAAAAaY/Rv0cTpZ-hP0/s1600/Black-Hole-Nasa.jpg

oysa ki konunun başlarında, hiçbi erkekle böyle muhabbetler yapamadığını, dolayısıyla benimle konuşmaktan çok hoşlandığını söylemişti, ertesi günde buluşacaktık, daha geniş bi zamanda.. ama olmadı. sdfasfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...