Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartman aidatı

xaty

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Aiko said:

göztepe 36 daireli apt. 2 asansör var, kapıcı var, otomatik bahçe kapısı var 1 adet. 215 tl. 300 tl fln yakıt oluyo.

36 daireye kapici mi dayanir abi.

2 kapici olmasin?

tek kapıcı. karısıyla beraber. 7 kat. her katta 4 daire. en az 25 yıldır aynı kapıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

oluyo ya bizim izmirdeki eski evde 72 daire vardı, tabi çöpleri her katta bulunan borudan aşşağı sallandırıyorduk.

Ama yinede tmeizliği vs vardı yani
Aiko said:

Esh said:

Aiko said:

göztepe 36 daireli apt. 2 asansör var, kapıcı var, otomatik bahçe kapısı var 1 adet. 215 tl. 300 tl fln yakıt oluyo.

36 daireye kapici mi dayanir abi.

2 kapici olmasin?

tek kapıcı. karısıyla beraber. 7 kat. her katta 4 daire. en az 25 yıldır aynı kapıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

4 daire var, asansör var, kapıcı yok. 50 lira veriyorum. Bence çok veriyorum ama kiram 500 olduğu için ses çıkartmıyorum.

Ha bu arada asansör de dün mühürlendi, tehlikeli olduğu için...

sdhfudsahfuha. apartmanda diil baya 4 dairelik gecekonduda oturuyon sen ahsdfuhdas
Sosyal ağlarda paylaş

sabah ve öğlen servisi nasıl oluyor?
bi sabah gaste ekmek getirdi
bide temizlik
o kadar merdiveni temizlemek can sıkıcı tabi
sabonis said:

olm kapıcı dediğiniz gerçek kapıcıysa yani sabah ve öğlen servisi varsa 36 daire hatta 72 demişsiniz, 72'ye nasıl yetişsin lan adam. yazıktır valla.
Sosyal ağlarda paylaş

16 daire 190tl ödüyoruz. havuz yok bir şey yok. sabah-öğle servisi var. asansör bile bozuk devamlı. apartman aidatlarından her zaman kıllanmışımdır. yöneticiler ve kapıcılar cukka yapıyor gibi geliyor. bi gün yönetici olup görmeden inanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

250 tl aidat. 4 blok şeklinde 270 daire var. Temizlikçi, bahçıvan, 7/24 güvenlik, kapalı havuz, sauna, fin hamamı, türk hamamı, mini fitness merkezi, Buraları temizleyen ekstra temizlikçi ve yüzme hocası, mobil tamir ekibi var. Temizlikçi çöpleri çöp odasından alıp çöpe atıyor ve haftada 2-3 gün yerleri, asansörleri temizliyor. her blokta 3 Asansör, 2 Merdiven var. Tüm sitede görevli sayısı 10 kişi. Yüzme hocasına felaket para veriyoruz. Çalışanların sigortasına epey bi para gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

deadwoll said:

Olm Sabonis forumu bozdun heralde. ÖM geliyor ama topic'te görünmüyor sdf.

haxxor. ben de bi mesaj göndermiştim seninkini alıntılayıp da, yalan olmuş. o nası bi ev olm seninki, direk 4'lü gecekondu stayla yaşıyosunuz. korkunç. semt nere

Kütahya, merkez sdf. İşin komiği her ay gelip asansöre bakım yapıyorlar ve bina daha 3 yıllık.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamirci ve temizlikçi tamam da yüzme hocası nedir la gerçekten?

Bu hayvani sitelerde güvenlik havuz fitness salonu dahil 250 ödüyorsunuz da, yakıt dahil değil heralde buna di mi. Yakıt da denilse direk öle bi yere taşınalım. Gerçi bu tür yerler hep abuk subuk yerlerde oluyor, Anadolu yakası merkezi yerde falan yoktur pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...