Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Esh said: Aiko said: göztepe 36 daireli apt. 2 asansör var, kapıcı var, otomatik bahçe kapısı var 1 adet. 215 tl. 300 tl fln yakıt oluyo. 36 daireye kapici mi dayanir abi. 2 kapici olmasin? tek kapıcı. karısıyla beraber. 7 kat. her katta 4 daire. en az 25 yıldır aynı kapıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 pati'nin en sıkıcı topiği sanırım bu fsjahsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 içerenköydeyken 50 falandı sanırım şimdi izmir 4 kat, görevli varmı henüz bilmiyorum 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Aidat yok.İmece usulü her ay biri temizliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 https://pbs.twimg.com/profile_images/785195601252216832/V-DyumQl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 oluyo ya bizim izmirdeki eski evde 72 daire vardı, tabi çöpleri her katta bulunan borudan aşşağı sallandırıyorduk. Ama yinede tmeizliği vs vardı yani Aiko said: Esh said: Aiko said: göztepe 36 daireli apt. 2 asansör var, kapıcı var, otomatik bahçe kapısı var 1 adet. 215 tl. 300 tl fln yakıt oluyo. 36 daireye kapici mi dayanir abi. 2 kapici olmasin? tek kapıcı. karısıyla beraber. 7 kat. her katta 4 daire. en az 25 yıldır aynı kapıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 olm kapıcı dediğiniz gerçek kapıcıysa yani sabah ve öğlen servisi varsa 36 daire hatta 72 demişsiniz, 72'ye nasıl yetişsin lan adam. yazıktır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ozan said: 1500 dairelik, 22 bloklu site, kapıcı, asansör, site içi bahçe, güvenlik, sıcak su kazanı dairesi var. 70 liradan 90'a çıktı aidat 2 ay önce oha saydıklarınla 90 çok iyi valla be. neresi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 deadwoll said: 4 daire var, asansör var, kapıcı yok. 50 lira veriyorum. Bence çok veriyorum ama kiram 500 olduğu için ses çıkartmıyorum. Ha bu arada asansör de dün mühürlendi, tehlikeli olduğu için... sdhfudsahfuha. apartmanda diil baya 4 dairelik gecekonduda oturuyon sen ahsdfuhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 deadwoll said: 4 daire var, asansör var, kapıcı yok. 50 lira veriyorum. Bence çok veriyorum ama kiram 500 olduğu için ses çıkartmıyorum. Ha bu arada asansör de dün mühürlendi, tehlikeli olduğu için... sdhfudsahfuha. apartmanda diil baya 4 dairelik gecekonduda oturuyon sen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Olm Sabonis forumu bozdun heralde. ÖM geliyor ama topic'te görünmüyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 üsküdar zeynep kamil, 9 daire falan var, aidat almıyolar 7-8 ay oldu taşınalı ses etmiyoruz biz de, asansör yok ama temizleniyo sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sabonis said: Ozan said: 1500 dairelik, 22 bloklu site, kapıcı, asansör, site içi bahçe, güvenlik, sıcak su kazanı dairesi var. 70 liradan 90'a çıktı aidat 2 ay önce oha saydıklarınla 90 çok iyi valla be. neresi bu innovia ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sabah ve öğlen servisi nasıl oluyor? bi sabah gaste ekmek getirdi bide temizlik o kadar merdiveni temizlemek can sıkıcı tabi sabonis said: olm kapıcı dediğiniz gerçek kapıcıysa yani sabah ve öğlen servisi varsa 36 daire hatta 72 demişsiniz, 72'ye nasıl yetişsin lan adam. yazıktır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sabah gaste ekmek gelio 10 30 servis 15 servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 deadwoll said: Olm Sabonis forumu bozdun heralde. ÖM geliyor ama topic'te görünmüyor sdf. haxxor. ben de bi mesaj göndermiştim seninkini alıntılayıp da, yalan olmuş. o nası bi ev olm seninki, direk 4'lü gecekondu stayla yaşıyosunuz. korkunç. semt nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 16 daire 190tl ödüyoruz. havuz yok bir şey yok. sabah-öğle servisi var. asansör bile bozuk devamlı. apartman aidatlarından her zaman kıllanmışımdır. yöneticiler ve kapıcılar cukka yapıyor gibi geliyor. bi gün yönetici olup görmeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 50 daireli lojman Yakıt dahil 225 TL ödüyoruz her ay Asansör ve full time kapıcı var, kapıcı isteyenlere sabah ekmek gazete servisinden evdeki ufak tamiratlara herşeyle ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 380 aidat 600daire var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 15TL aidat var :D bu arada her ay 100TL boya parası topluyorlar . kapıcı yok, güvenlik yok ,havuz yok vs... ev güzel yalıda sahile 2 adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 250 tl aidat. 4 blok şeklinde 270 daire var. Temizlikçi, bahçıvan, 7/24 güvenlik, kapalı havuz, sauna, fin hamamı, türk hamamı, mini fitness merkezi, Buraları temizleyen ekstra temizlikçi ve yüzme hocası, mobil tamir ekibi var. Temizlikçi çöpleri çöp odasından alıp çöpe atıyor ve haftada 2-3 gün yerleri, asansörleri temizliyor. her blokta 3 Asansör, 2 Merdiven var. Tüm sitede görevli sayısı 10 kişi. Yüzme hocasına felaket para veriyoruz. Çalışanların sigortasına epey bi para gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Yuzmeyi bilen adam yuzme hocasina nie para veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sabonis said: deadwoll said: Olm Sabonis forumu bozdun heralde. ÖM geliyor ama topic'te görünmüyor sdf. haxxor. ben de bi mesaj göndermiştim seninkini alıntılayıp da, yalan olmuş. o nası bi ev olm seninki, direk 4'lü gecekondu stayla yaşıyosunuz. korkunç. semt nere Kütahya, merkez sdf. İşin komiği her ay gelip asansöre bakım yapıyorlar ve bina daha 3 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Tamirci ve temizlikçi tamam da yüzme hocası nedir la gerçekten? Bu hayvani sitelerde güvenlik havuz fitness salonu dahil 250 ödüyorsunuz da, yakıt dahil değil heralde buna di mi. Yakıt da denilse direk öle bi yere taşınalım. Gerçi bu tür yerler hep abuk subuk yerlerde oluyor, Anadolu yakası merkezi yerde falan yoktur pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar