Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Steam fall'da geliyor. Belki alternatif bir odeme opsiyonu isteyebiliriz bakalim dinlerler mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 odemeyi reject etti paypal nl alamadim q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 https://www.legendsofaria.com/wp-content/uploads/2018/04/DevelopmentRoadMap.jpg Early access dediği Steam release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 dun oynadik 5 kisi pati'den eglenceliydi. Eksiklikleri, sorunlari vs var ama bence bir cok sacma MMO'dan cok daha iyi durumda oyun bu haliyle bile. Bu guild beta olayinda muhtemelen open betaya donusecek oncesinde email atin, alin keylerinizi biz de o zamana kadar kadar guildi kurariz saniyorum. Saniyorum herkese key vermeyecekler tek tek zaten girebilceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Kime atıyoruz mail ? Adres filan versenize. Bir de key versinler diye acıklı bir mail örneği yazsanıza bana ya, fena gaza geldim. Almam lazım bir key. BUnlar direk kredi kartı kabul etse olmaz mı ya ? Paypal acc varda, Türkiyeden çıkınc, bizim KK ler yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 babami orclar kesti filan yaz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Osman kılıcımı çaldı yazcam da, kime yazcam ? Mail adres filan da göremedim ben bunların sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 sweathers at citadelstudios.net adresine bir email atin ve kisaca soyle yazin: Hello Sanya, Hope you are well. I am a veteran Ultima Online player and I would like to try Legends of Aria. Could you please send me a trial key, please? I am from Paticik and we would like to give you feedback on this game! Thanks, US'de olduklarindan aksama dogru veya gece atarlar key ve oyun 2.5gb zaten kolayca indiriosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Quo-Vadis said: Paypal acc varda, Türkiyeden çıkınc, bizim KK ler yalan oldu. Bunu sordum, dedim TR icin farkli bir opsiyon yapma sansiniz olur mu diye. Bakalim ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Karakedi ye de soyleyin o da başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 sonra legendsofariatr.com diye site acsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Hauhuaha Gençtik tabe :D, helberdiyle koştururdu kedi sağa sola, nox nox takılrdık peşinde :(... Şu oyun düzgün çıksın steamde oynamayacak olsam da alırım :D.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 aquila said: sonra legendsofariatr.com diye site acsin. Ne gzel işte Return of the ev dikme 3 - The Last Ev Dikme diye de konu açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Sereglin said: sweathers at citadelstudios.net adresine bir email atin ve kisaca soyle yazin: Hello Sanya, Hope you are well. I am a veteran Ultima Online player and I would like to try Legends of Aria. Could you please send me a trial key, please? I am from Paticik and we would like to give you feedback on this game! Thanks, US'de olduklarindan aksama dogru veya gece atarlar key ve oyun 2.5gb zaten kolayca indiriosun. Bu oluyor mu böyle harbi asdkfjsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Alfred said: Karakedi ye de soyleyin o da başlasın O forumlarda zaten ben gordum yazdigini. Ama o mu gercekten bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 DarKRideR said: Bu oluyor mu böyle harbi asdkfjsadh Olur ben destan yazdim bizimle ilgili biliyorlar. Bu basligin linki ve bizim gecmisimizle ilgili dokumanlar paylastim. Key pls or I kill u on brit bridge yaz yine verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 https://legendsofaria.gamepedia.com/Housing Ilgilenenlere ev modelleri. Sphere modeli NPC alip koyabiliyorsun evinin onune, sadece buy mantigi farkli. NPC'nin onune kermes gibi dizmen gerekiyor satmak istediklerini masaya fln koyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Madem veteransin bas parayi al birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ben bu olaya giriyorum, dur mailde atayım sefillik yapıp beğenirsem para basarım söz derim sonunda da sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Turkiye'de bir publisher ile anlasmamiz gerekiyor suan icin sadece PayPal var ne yazik ki diyorlar. Durmaplay'e bakin dedim de tabi hic bir sey bilmiyorum nasil calisiyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 mail atıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Sereglininki temel alıp, Ağlamaklı bir mail yazdım ben. Acıların çocuğu rolü yapıp. Küçük Emrah, Sezercik karışık salladık bir şeyler. Osman kılıcımı çaldı, babamı orklar oldürdü, o günder beri benim babam yok ki amca. Babamı orklar öldürdükten sonra, Han Solo gibin hep Treasure Hunter takıldım, diye yazdım. Dur bakam ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Key gelirse buraya gelin ve online gorduklerinize mesaj atin. Oyunda olanlar illaki yardimci vs olur. https://discord.gg/8FCVCv Cok fazla degiliz suan da en azindan birisi varsa hizlica her seyi ogrenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 itlik serserilik yapmak istiyorum, milletin atını kesmek, cesedini lootlamak, malını mülkünü çalmak istiyorum dedim. cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Bende key istedim bakalim.ama 1 hafta cok az ya bakalik sonrasinda nasil yapicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar