Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun oynadik 5 kisi pati'den eglenceliydi. Eksiklikleri, sorunlari vs var ama bence bir cok sacma MMO'dan cok daha iyi durumda oyun bu haliyle bile.

Bu guild beta olayinda muhtemelen open betaya donusecek oncesinde email atin, alin keylerinizi biz de o zamana kadar kadar guildi kurariz saniyorum. Saniyorum herkese key vermeyecekler tek tek zaten girebilceksiniz.
Mesaj tarihi:
Kime atıyoruz mail ? Adres filan versenize.
Bir de key versinler diye acıklı bir mail örneği yazsanıza bana ya, fena gaza geldim. Almam lazım bir key.

BUnlar direk kredi kartı kabul etse olmaz mı ya ?

Paypal acc varda, Türkiyeden çıkınc, bizim KK ler yalan oldu.
Mesaj tarihi:
sweathers at citadelstudios.net adresine bir email atin ve kisaca soyle yazin:

Hello Sanya,

Hope you are well.

I am a veteran Ultima Online player and I would like to try Legends of Aria. Could you please send me a trial key, please? I am from Paticik and we would like to give you feedback on this game!

Thanks,

US'de olduklarindan aksama dogru veya gece atarlar key ve oyun 2.5gb zaten kolayca indiriosun.
Mesaj tarihi:
Hauhuaha

Gençtik tabe :D, helberdiyle koştururdu kedi sağa sola, nox nox takılrdık peşinde :(...

Şu oyun düzgün çıksın steamde oynamayacak olsam da alırım :D....
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

sweathers at citadelstudios.net adresine bir email atin ve kisaca soyle yazin:

Hello Sanya,

Hope you are well.

I am a veteran Ultima Online player and I would like to try Legends of Aria. Could you please send me a trial key, please? I am from Paticik and we would like to give you feedback on this game!

Thanks,

US'de olduklarindan aksama dogru veya gece atarlar key ve oyun 2.5gb zaten kolayca indiriosun.

Bu oluyor mu böyle harbi asdkfjsadh
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bu oluyor mu böyle harbi asdkfjsadh

Olur ben destan yazdim bizimle ilgili biliyorlar. Bu basligin linki ve bizim gecmisimizle ilgili dokumanlar paylastim. Key pls or I kill u on brit bridge yaz yine verirler.
Mesaj tarihi:
https://legendsofaria.gamepedia.com/Housing

Ilgilenenlere ev modelleri.

Sphere modeli NPC alip koyabiliyorsun evinin onune, sadece buy mantigi farkli. NPC'nin onune kermes gibi dizmen gerekiyor satmak istediklerini masaya fln koyup.
Mesaj tarihi:
Sereglininki temel alıp, Ağlamaklı bir mail yazdım ben.

Acıların çocuğu rolü yapıp. Küçük Emrah, Sezercik karışık salladık bir şeyler.

Osman kılıcımı çaldı, babamı orklar oldürdü, o günder beri benim babam yok ki amca. Babamı orklar öldürdükten sonra, Han Solo gibin hep Treasure Hunter takıldım, diye yazdım.

Dur bakam ne olcak.
Mesaj tarihi:
Key gelirse buraya gelin ve online gorduklerinize mesaj atin. Oyunda olanlar illaki yardimci vs olur.

https://discord.gg/8FCVCv

Cok fazla degiliz suan da en azindan birisi varsa hizlica her seyi ogrenirsiniz.
  • Yeni Oluştur...