cagrus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 LOU çok kötüydü lag açısından, inanılmaz delay var zaten sadece ABD Batı kıyısı serverı olduğu için, bide oyunun kendisi sorunlu, oynanmıyordu, yani PvP yapılamıyordu 250 ping + delay ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Ben suan Romanya'dan baglaniyorum ve lag yok(Romanyanin interneti dunyanin en iyilerinden). LoU serverinda baya insan oynuyor ve developerlar hergun iyilestirmeler yapiyor ve yeni seyler ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 https://www.legendsofaria.com/open-beta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Oyunu alamıyoruz. Sadece paypal'dan ödeme kabul ediyorlar. Steam e gelmesini bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 referral bırakayım şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Gece 1 gibi open beta başlayacak, bütün haftasonu devam edecek. Denemek için güzel fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 3gb dl yapıyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 siteye girilmiyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 biraz zorla giriyoru download linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Open betada oynayan var mi nasil olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 3d UO olmus baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 benim pc launcherı açarken patlıyor hata bile vermeden kapanıyor ne login ekranı ne birşey ilk beyaz penceremsi şey çözümü de yok fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 windows 7 kullanıyosan sp1 yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Twitchden izlediğimi kadarıyla ben bu oyunu oynarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 açtım yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Biraz kasıyor gibi geldi bana grafik yada lag bazlı da çözemedim akıcılığı azaltıyor gerçi bu hali ile ultima gibi olmuş takıla takıla ilerleyen dönen tipler sldld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 leşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 oyundan UO tati aldim ama 2 hafta sonra aynen boyle cikarsa oynanmaz. spawnlar, crafting hala bugli. durduk yerde stuck kalabiliyorsunuz. Crafting'in elden gecmesi lazim. carpenter kastim biraz; ust seviye itemleri acakmak icin recipe lazim. Recipe'ler work order'lardan (order deeds) cikiyor ve order o kadar rastgeleki bana durmadan ust sevkiye deedler cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 şunu koyim buraya yeni deneyecekler için; playerbook: https://legendsofariainfo.000webhostapp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Pati'de eskiden oyunlar için Wiki tarzı sub siteler vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 orijinal oyunu boşverin zaten legends of ultima moduna girin. direkt t2a'ya döndü server. meditation biraz kanser olsa da oynanıyor bir şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 aldım ben de oyunu. craft kasarım mis gibi kafam rahat olur. buglu hali ile action kanser olabilirim :D orjinalde oynamayı düşünüyorum şu an gerçi. uo remaster oynamak yerine gider uo oynarım zaten direk. oyun şu an patlak olsa da zamanla fixlerler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 oyun buglu baya ama gördüğüm bugları yazıyorum bende adamlara. belki dikakte alır fixlerle diye mesela mining bs kastım, copper smelt recipe'i asla düşmedi 25 30 tane order yapmama rağmen, ama ısrarla bana vendor copper item orderı veriyor. yani nasıl yapmamı bekliyorki. 2-3 tane orderdan recipe vermedi mesela sadece gold ve ingot verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 combat görevleri de buglı. Spider's nest problem diyor, kabul ediyorum bandit's den çıkıyor. sonra lokasyona gidiyorum hiçbi şey yok falan sdf hala hantal, hala node değişirken oyun takılıyor, ama hala keyif veriyor lan. ne acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 şu oyunu çıkartmadan önce bi karakter yürüme hızına ve oynanabilirliğe baksalar keşke ya. Her şeyi yapacaz kafasını bi bıraksalar. Her köşe başında unity unreal engine kursları var yani yıl olmuş 2018,9 adamı yürütmek için kanırtıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar