Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LOU çok kötüydü lag açısından, inanılmaz delay var zaten sadece ABD Batı kıyısı serverı olduğu için, bide oyunun kendisi sorunlu, oynanmıyordu, yani PvP yapılamıyordu 250 ping + delay ile.
Mesaj tarihi:
Ben suan Romanya'dan baglaniyorum ve lag yok(Romanyanin interneti dunyanin en iyilerinden). LoU serverinda baya insan oynuyor ve developerlar hergun iyilestirmeler yapiyor ve yeni seyler ekliyorlar.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biraz kasıyor gibi geldi bana grafik yada lag bazlı da çözemedim akıcılığı azaltıyor gerçi bu hali ile ultima gibi olmuş takıla takıla ilerleyen dönen tipler sldld
Mesaj tarihi:
oyundan UO tati aldim ama 2 hafta sonra aynen boyle cikarsa oynanmaz. spawnlar, crafting hala bugli. durduk yerde stuck kalabiliyorsunuz.

Crafting'in elden gecmesi lazim. carpenter kastim biraz; ust seviye itemleri acakmak icin recipe lazim. Recipe'ler work order'lardan (order deeds) cikiyor ve order o kadar rastgeleki bana durmadan ust sevkiye deedler cikti.
Mesaj tarihi:
aldım ben de oyunu. craft kasarım mis gibi kafam rahat olur. buglu hali ile action kanser olabilirim :D

orjinalde oynamayı düşünüyorum şu an gerçi. uo remaster oynamak yerine gider uo oynarım zaten direk. oyun şu an patlak olsa da zamanla fixlerler inş.
Mesaj tarihi:
oyun buglu baya ama gördüğüm bugları yazıyorum bende adamlara. belki dikakte alır fixlerle diye
mesela mining bs kastım, copper smelt recipe'i asla düşmedi 25 30 tane order yapmama rağmen, ama ısrarla bana vendor copper item orderı veriyor. yani nasıl yapmamı bekliyorki. 2-3 tane orderdan recipe vermedi mesela sadece gold ve ingot verdi.
Mesaj tarihi:
combat görevleri de buglı. Spider's nest problem diyor, kabul ediyorum bandit's den çıkıyor. sonra lokasyona gidiyorum hiçbi şey yok falan sdf

hala hantal, hala node değişirken oyun takılıyor, ama hala keyif veriyor lan. ne acayip.
Mesaj tarihi:
şu oyunu çıkartmadan önce bi karakter yürüme hızına ve oynanabilirliğe baksalar keşke ya. Her şeyi yapacaz kafasını bi bıraksalar. Her köşe başında unity unreal engine kursları var yani yıl olmuş 2018,9 adamı yürütmek için kanırtıyoruz.
  • Yeni Oluştur...