Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş arıyorum

Tatre_

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Benimde grafik- tasarım okumuş akrabam var ve ankara- bursa- izmir üçgenini radara almış bulunmaktayız.

bos durmasin simdiden kendini internete acsin..tasarimlarini ciddi sitelerde sergilesin..olmadi kendi sitesini tasarlayip sunsun..

hiic olmadi yeni akim online oyunculara yayincilara twichcilere menu tasarlamak header vs yapmak var..facebookta yapan birkac kisi var mesela goren duyan geliyor..adamlar bunu facebookta kullaniyor twichte kullaniyor youtube de kullaniyor senin kartvizitin gibi yayildikca yayiliyor..

artik insanlar elinde portfolio ile gezen tipleri arayip bulmak istemiyor ..reklamci vs bile olsan internette talep goren insanlarin begenip de kendini ispat eden tasarimcilar bayagi bir onde basliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

grubun staj konusunda kısıtlamaları olmasa ben bir şeyler ayarlardım da çok karın ağrısı stajyer çalıştırmak.

Staj olmadan, dönemsel de calisabilirim. Deneyim acisindan belki sıkıntı olabilir diye düşündüğüm için staj dedim daha cok aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Narstil said:

İlgilendiğin firma profillerini yada staj durumunu paylaş belki patiden çıkar yardımcı olabilecek.

Aslında şöyle; Staj olacaksa İnsan Kaynakları alanında olabilir, diğer türlü dönemsel herhangi bir işte calisabilirim gibi, Eylül'e kadar. Yardımcı olabilirim diyeceklere özelden linkedin profili ya da cv gonderebilirim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Tatre_ said:

Öğrenciyim ama okul erken bitti bu yıl. Eylül'e kadar bomboşum ve bulamıyorum. Zorunlu staj isteyeni var, zorunlu stajım yok. Ya da başvuruyorum ama en fazla ''başvuru goruntulendi'' diyor ve dönüş yok. Uzun süre boş durunca da kötü hissediyorum. Canımı sıkmaya başladı.

Öncelikle mutlaka İŞKUR'a kayıt ol. İŞKUR'un işverenlere senin gibi yeni mezun iş arayanlar için çok fazla teşviği var. İşveren onlardan yararlanabilirse ihtiyacı olmasa bile alır. İş başvurularında mutlaka İŞKUR kaydın oldugunu belirt.

http://www.dunya.com/kose-yazisi/isverene-aylik-760-tl-tesvik/349427

http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isveren/tesvikler.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

IT'ci olaydin iyiydi. Bulurduk biseyler de su durumda i-ih.

Valla sırf bu yuzden it'ye mi kaysam diye düşünmüyor değilim. İşletme okuyup üzerine İşletme Bilişim Sistemleri masteri yapıp, birkaç sertifika alıp test engineer olan tanıdığım var. Bir de yurtdışında iş bulması kolay falan. 2. lisans olarak girdiğim şu Psikoloji bölümünü ne kadar sevsem de kafamı karıştıran seylerden biri de buydu bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

Öncelikle mutlaka İŞKUR'a kayıt ol. İŞKUR'un işverenlere senin gibi yeni mezun iş arayanlar için çok fazla teşviği var. İşveren onlardan yararlanabilirse ihtiyacı olmasa bile alır. İş başvurularında mutlaka İŞKUR kaydın oldugunu belirt.

http://www.dunya.com/kose-yazisi/isverene-aylik-760-tl-tesvik/349427

http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isveren/tesvikler.aspx

Teşekkür ederim Xaero, bakınayım bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatre_ said:

di said:

IT'ci olaydin iyiydi. Bulurduk biseyler de su durumda i-ih.

Valla sırf bu yuzden it'ye mi kaysam diye düşünmüyor değilim. İşletme okuyup üzerine İşletme Bilişim Sistemleri masteri yapıp, birkaç sertifika alıp test engineer olan tanıdığım var. Bir de yurtdışında iş bulması kolay falan. 2. lisans olarak girdiğim şu Psikoloji bölümünü ne kadar sevsem de kafamı karıştıran seylerden biri de buydu bu aralar.

Kolay degil, cok kolay.

Fakirler olsun, Londra'dan selamlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kolay degil, cok kolay.

Fakirler olsun, Londra'dan selamlar :P

ahaha ne guzel, kurtarmışsın kendini. Darısı başımıza.
İşletme + Yönetim Bilişim Sistemleri masteri sence nasıl olur? Yurtdışı açısından falan da. Boğaziçi'nin var, ona giremem ortalama yetmiyor. Ama Bilgi Universitesi'nde sadece online programı var. Çok farketmiyor online olması diyorlar ama acaba eksi yönleri fazla mıdır? Bilen ya da deneyimi olan var mı? Bir yandan calismak ya da kurslara gitmek daha rahat olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben lise mezunuyum. O yuzden egitiminin ne oldugu etkili de olabiliyor super etkisiz de. O yuzden hangi okuldan ne egitim alinmali hic bi fikrim yok ama herhangi bir egitimle baslayip, temelini atip, sonra ustune ekleme kismi her sekilde faydali.

edit : ha bir de piyasana, hangi teknolojilerin arandigina ve bu teknolojilerin forecast'lerine bakip ona gore egitim almak/ogrenmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Piskoloji iyidir.

Ya ii tabi ki de, kafam karışıyor yine de. Yaş 26 olacak birkaç aya, 4 yıl okuyacagım psikolojide, +2 yıl master. Bir de kendi paramı kazanmam lazım bir yandan. Baktım iş bulamıyorum, canımı sıkmaya, kafamı karıştırmaya başladı yine.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdiye kadarki tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki çok spesifik branşlar haricinde hangi mesleğe gireceğini üniversitedeki bölümün belirlemiyor.
üniversiteye artık insanlar hmm üniversite okumuş OK diye bakıyor. geri kalansa iş tecrüben ve bir kaç sene (şanslı değilsen) boktan paralara çalışmak kalıyor.

ha tabi üniversiteye gitmeyip kendini geliştirmiş insanları da üniversite okumadın diye işe almıyorlar. adamı görüşmeye bile çağırmıyorlar. o yüzden üni her türlü avantaj ama her şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...