Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 thanks hacılar, bakıcam hepsine. varsa daha söyleyin, yığınak yapalım buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 southland de iyi. o aklima gelmemisti. karakter isleyisi olarak boomtown'a epey yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 behzat ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Ben bi de "Cardinal" demeye geldim. 6 bölümlük dizi. Unforgotten gibin... Bi de "rosalie & isles" değil rizzoli & isles olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 oha söylenmediyse söylemek farz.. MIDSOMER MURDERS!!! asdf vizyonda konusu var bunun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Feamer said: rosalie and isles, cinayet çeşitliği ve yaratıcılığı, delilerin toplanması, bilimsellik vs gibi alanların başarılı işlendiğini düşünüyor ve bunları artı değer olarak belirtiyorum, tabi Angie Harmon ve Sasha Alexander da ayrıca değinmek lazım, :) keza yazılan karakterlerde bir o kadar ilgi çekici olabiliyor, zaman zaman ... ha unutmadan benim için başka artı değerler, boston, keltin tema müziği ve isles arkaplanı, rosalie nin italyan arka planı... eksi değer olarak, -tam olarak değil kişiden kişiye değişir- rosalie ve isles arasında lezbiyenliğe giriş seviyesinde ilerleyen bir ilişki, ve bu ilişkinin hırçın kadın ile şık,zarf ve zengin diğer kadın gibi bir klişe olarak kurulması, tabi bunların hayatlarına giren erkeklerden istediklerini bulamamaları, rosalie nin tam bulmuş gibi yaparak geri çekilmesi gibi gibi bir çok daha çok "kadınsal" mevzuların üzerinden ilerlemesi bir çok kişi için sıkıcı olabilir. ama, davalar ve çözümlemeler bakımından tatmin edeci ve katlanılabilinir buluyorum Yok Rosalinda! Rizzoli & Isles la dizinin adı, ezberin bozulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 ondan değil ya, tam doğru olsun diye google yazdım, çıkanı değil yazdığımı kopyalamışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 GERGE said: Psych (bu inanilmaz bir dizi, izlemediysen atla hemen) Tavsiyen üzerine başladım ben ilk 5 bölüm keyifliydi. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 al çükümantis http://www.imdb.com/title/tt2401256/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 önce benimkini izleyecek çünkü benimki sadece 9 bölüm. wire efsane olmasına rağmen falan üşenecek. çünkü ilk başta diziye girmek için çaba gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 afferin lan dombilibaren bunu unutumuştum ben hatırlattığın iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Luther Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 goldbären said: al çükümantis http://www.imdb.com/title/tt2401256/ the night of ne? neyin gecesi? izlemem ben bunu. delirtmeyin beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 torrentte zor çıkıyor tabi kelimeler fazla generic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 burdan görüp luther ve the shield izledim. İkisinide beğendim ama the shield daha iyi tabi. The wire havası verdi biraz. Sonra banshee açtım birşey bulamayınca. 2 bölümü ileri sara sara zor izledim. çok tırtmış banshee. başka önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 öncelikle Wire izleyip Fargo izlemediysen fargo ile başlayalım, sonracığımaaaaaaaa Criminal minds Persons of interest True Detective The Mentalist ve bonus olarak eğlencede katılmış polisiyelerden Lucifer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Psych cok iyi bence. Miss Fisher sonra, WWI'in hemen ardindan gectigi icin ayri bir tadi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 psych baya izlemiştim ben de ünide. güzel diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 masa said: Sonra banshee açtım birşey bulamayınca. 2 bölümü ileri sara sara zor izledim. çok tırtmış banshee. başka önerisi olan var mı? arka sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Luther, hannibal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 The Night of oldukça iyiydi, kimse The Killing önermemiş, izlenmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Burdan görüp killing izledim, beğendim. Konuda önerilenlerin çoğunu izledim. Başka önerisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Pordakal said: öncelikle Wire izleyip Fargo izlemediysen fargo ile başlayalım, sonracığımaaaaaaaa Criminal minds Persons of interest True Detective The Mentalist ve bonus olarak eğlencede katılmış polisiyelerden Lucifer persons interest ve luifer hariç diğerlerini izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vhzacl88gjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar