-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 dün akasya imax'de izledik, gitmeden de 1. filmi öğlen yeniden izledik. nefis bir seri oldu bence guardians of the galaxy. oyuncular çok iyi oturdu rollere, aksiyon ve eğlence çok kararında, 5 dakikada bir içten kahkaha attırıyor. evreni de çok iyi tasarlamışlar, mass effect falan gitsin örnek alsın nasıl space tasarlanır. bu filmde aksiyon bir tık daha aşağıda kalmış ilkine göre, daha son bölüme saklamışlar filmin. karakterler arası ilişkilere ve geçmişlerine daha çok yer verilmiş. gene de keyifle izledik. yondu :( :( :( :( :( :( :( 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Tum film ufakligi izledim ^^ baby groot sevimliligine oynamislar full. After credits tarafi da guldurdu ahagsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://www.sideshowtoy.com/collectibles/marvel-groot-hot-toys-903025/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ha evet, 5 tane sahne olmasını geçtim, izlediğim en iyi cast sahneleri bu filmdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Ya cok tatli bisi ahahsd. Ama may 2018 neymis ya arrival icin. Gercekten baby groot gordugum en tatli cgi/animated yan karakter olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ilk sahneler ve babasının bolumleri tırt gerisi eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Egoyu kullanmak büyük cesaret ama egonun insan şekline bürünmüş böle heryere yayulcam dertleri olması garip. Baya en fanyastık Concept lerden birini kullanmislar ama çok sıradan bi plan vermiser Onun dışında sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 darkwingduck said: Gercekten baby groot gordugum en tatli cgi/animated yan karakter olabilir kendine işkence yapan adamı sonlara doğru tek bulup kovaladığı an suratı çok iyiydi ya, tam giflik asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Silphatos said: https://www.sideshowtoy.com/collectibles/marvel-groot-hot-toys-903025/ http://farm8.staticflickr.com/7153/6467520729_09d32721c2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 µh said: darkwingduck said: Gercekten baby groot gordugum en tatli cgi/animated yan karakter olabilir kendine işkence yapan adamı sonlara doğru tek bulup kovaladığı an suratı çok iyiydi ya, tam giflik asdsdf En tatlisi yondu ya veda sahnesinde kucaktan kucaga gezmesiydi ya. Bi de quill den kulakligi isteyisi. en kotusu de delige sikisirken korkup aglamaya baslamasiydi =/ kiyamam ahasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Cuce said: Egoyu kullanmak büyük cesaret ama egonun insan şekline bürünmüş böle heryere yayulcam dertleri olması garip. Baya en fanyastık Concept lerden birini kullanmislar ama çok sıradan bi plan vermiser Onun dışında sahane Fikir Ya Ego Spore hikayesiyle, Ego nun delirip kendisi gibi olan planetleri uyandırıcam diye patlattığı hikayeyi harmanlamışlar işte - spore atarak yayılıyor benzerini bulmaya çalışmak yerine Bence çok kötü değil Onun haricinde bugün gittim 8.5/10 Ravager storyline Sylvester falan çok bişi katmamış sanki onun haricinde beğendim gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 yalnız iyi ağlattı haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Beklentimi cok yüksekti belki o yüzden pek begenmedim. Film iyiydi ama islenisi beni tatmin etmedi. SPO Ego'nun egosunu tam anlamiyla yansitamamislar. Biraz sönük buldum. Dram cok fazlaydi. Baydi bi yerden sonra. Soundtrackler ilk filme cok daha iyiydi. Bu filmde baya eksik. After Credits de pek tatmin etmedi. 5 yerine 1 yapip, insani heyecanlandirmak daha yerinde olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 post credits scene zaten aptalca bir olay. 5 tane yaparak iyice saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 2. den sonra çıktım ben, hala neden böyle bi konsept var anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Logan da yoktu salonun yarisi mal gibi beklediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 güzeldi, birincisi en iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 david hasselhoff kurt russell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 filmin sonunda biri yanlışlıkla salona girseydi expendables gösteriliyor sanabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 biri pm atabilir mi thanos var mı filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Thanos'un cgi pahaliymis. Infinity War'a sakliyolarmis bütceyi. Fakat o galaxide ordan oraya atlama yaparken sanki Thanos bos bi gezegende birini patakliyo gibi bi sahne vardi. Ben mi yanlis gördüm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wMNNnYXDBbM tango&cash 2 confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Silphatos said: tango&cash 2 confirmed feels.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 mary poppinste gülmekten gözümden yaşlar geldi yalnız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar