Komutan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6Nxc-3WpMbg Kendi başlığını açmak daha iyi olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 fragman sonu fragmanı "colin firth'süz yavan olacak bu çocuk" diye düşünerek geçirdim, derken lol. neyse diğer oyuncular iyi de çocuk zayıf hala, silik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ilk filmdeki church sahnesi iyiydi ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0fvqnGmr9S8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yine çok iyi olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Trailer cok bomba gozukuyor ama niye Pedro Pascal in adini koymamislar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 release hazirlik icin dun gece ilk filmi tekrar izledim de ne iyi filmdi ya. umarim o "quintessentially british" havayi kaybetmezler. trailer'de cok fazla americanism ustune espri var gibi duruyo ama belli olmaz as kadroyu korumuslar michael caine (my cocaine) haric sanirim edit: michael kane yazmisim sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 çünkü amerikan ajan dahil oluyor; kaptan bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 iste filmin tum olayini british ajanlar amerika'da'ya cevirmezler umarim demek istedim. yoksa: http://www.imdb.com/title/tt0949751/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ya illa amerikayı sokacaklar güzelim seri gene mission impossible havasına dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Yine eğlenceli ama ilkini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Baya zevkli Tabii film sacma, bol bol mantik hatasi var ama cok zevkli yapmislar Action sahneleri yine ayri bir guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konu nanay, aksiyon ve müzik güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 eh işte güzeldi. kimseye git sinemada izle demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 gidecektim vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Desene zarar edecek film Mindless action işte kafayı yormadan izleyin geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 mieeh ilk filmin komedi analytısı gayet netti ordan yürüyüp vuruyodu yumruğu. bu bi karmakarısık daha az rafine bi film olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 quixef said: Desene zarar edecek film Mindless action işte kafayı yormadan izleyin geçin o da değil işte. pek aksiyon da yok filmin tamamına baktığın zaman. toptan kötü bi film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Aksiyon yok mu, aynı filmi mi izledik hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ya var da film o kadar uzun ve lüzumsuz sahnelerle, sub plotlarla dolu ki o filme o aksiyon az ve sıkıcı geldi bana. baya baya sıkıldım ben filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Julianne Moore u pek severim ama villian tarafi cok gucsuz kalmis karakter ve kuvvet olarak. Once imba bir darbe vuruyorlar gerisi tiri viri. Zaten Pedro Pascal twist ini abi kotuler cok gucsuz oldu diyerek uydurmuslar. Harry Hart in hafiza olayi da cok yapay durmus. Merlin in harcanmasi da yersiz. Ama izledik, gulduk, eglendik. Evde izlesem de olurdu acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Aksiyon sahnelerinde kullanılan kamera açıları ve detaylar baya üst seviyeydi ya. Aksiyon filmi çekiyorum diye salak salak sahneler koyan marvel filmlerinin yönetmenlerine izletmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi açılar iyi güzel de ellerinde tam otomatik silah olan adamların kahramanın üzerine yumruk atmaya koşması olayı çok baydı, john wick'in özellikle ikinci filminde de çok göze batıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 john wickin ikinci filminde olay kursun geçirmez takım giydi ya bi kere adam bildiğin bubble açmış paladin gibi gezdi bütün film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 adam rozeti uzatırken, prezervatif veriyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar