Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig >>>Galatasaray- Fenerbahçe 23.04.2017 Saat: 19,00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MUHTEMEL 11'LER

Galatsaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Lionel Carole, Nigel de Jong, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Bruma, Lukas Podolski

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Jeremain Lens, Alper Potuk, Volkan Şen, Robin van Persie
Mesaj tarihi:
Seneye Galatasaray ve fenerbahçe taraftarlarını kaybetmek istemeyenler bu işe bi el atarlar. Ben zannetmiyorum herhangi bir takım ligi 10-20 sene süpürsün gitsin. Mücadele olmalı ki para kazanılsın.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Seneye Galatasaray ve fenerbahçe taraftarlarını kaybetmek istemeyenler bu işe bi el atarlar.

Ooo tarlalar stayla. Nays

fenn said:

Ben zannetmiyorum herhangi bir takım ligi 10-20 sene süpürsün gitsin. Mücadele olmalı ki para kazanılsın.

Buna da hastayim. Oynayın abicim mücadele olsun tutan mı var. Kek

Ayrica yine mücadele var 3.lük tahtı için son derece üst seviye bir mücadele var 4 büyüklerin 3'ü arasında
Mesaj tarihi:
adam akilli?? yaris ??

onun disinda olmaz..onun icin -30 40 senelik hegemonya- altyapi plan program yer insan akil gerekir ki hicbiri tr de yok..her ilin stadindan daha buyuk futbolcu yetistirme ciftlikleri kuracaksin..afrikadan en az 8 10 ulkeden atletik cocuklari tr vatandasi yapip yetistireceksin..tr de futboldan anlayan adam olmadigi icin bunlari da almanlara hollandalilara yaptiracaksin..10 sene sabretsen dunya capinda ekol olursun..
Mesaj tarihi:
hayatımda ilk defa gs-fb maçı izlemiyorum. tamamen keyfimden. nerde olursam olayım bir şekilde izledim hep. şuan fener 9 atsa üzülmem.
  • Yeni Oluştur...