Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 yildirimokur said: Çocukları eğlendirir böyle şeyler, orta yaş düşük modu farklı bi şey. sev sin ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 boruto seyret. seyrettim çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 hayır bi kere o senin dediğin çocuk eğlendirir seni küçük aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 hayvanlar gibi tatlı yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 yükseltirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yildirimokur said: Çocukları eğlendirir böyle şeyler, orta yaş düşük modu farklı bi şey. eglendirir eglendirir. secilmis anime. shounen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 bugün modum düşük epey, hafta ortası bide gün sayıyorum dönmek için falan modum düşük olduğu için daha da düşürücem moral bozucu şarkılarla. Dibi görmeden çıkamıorm çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Interstelların soundatracki çok iyi bu iş için her seferinde gözlerim doluyor zaten o baba kız sahnesinde açıp izleysim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Tatre_ said: Riverwind said: patlat bi ozbir teknik olarak imkansız ahah kalkmıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 31 demeye gelmistim. denilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Khiran said: Tatre_ said: Khiran said: spotify - post rock playlisti chrome - aynı sayfalara boş boş f5 bu kadar post rock yine iyi ya, Mogwai patlattım ben de bir tane şimdi mono'yu çok seviyorum ben gelin arkadaş olalım size kanım ısındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ben de geleyim mi? lights out asia, all india radio falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Black-ice said: Khiran said: Tatre_ said: Khiran said: spotify - post rock playlisti chrome - aynı sayfalara boş boş f5 bu kadar post rock yine iyi ya, Mogwai patlattım ben de bir tane şimdi mono'yu çok seviyorum ben gelin arkadaş olalım size kanım ısındı Gelin, olalım. Benim de size kanım ısındı hihi. dasaaa said: ben de geleyim mi? lights out asia, all india radio falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 cruachan dinle. ç değil ğh orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Tatre_ said: Jaegerjaquez said: Tatre_ said: Riverwind said: patlat bi ozbir teknik olarak imkansız ahah kalkmıyo muteknik olarak imkansız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Jaegerjaquez said: Tatre_ said: Riverwind said: patlat bi ozbir teknik olarak imkansız ahah kalkmıyo mu Olmuyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Normalde eğlenmek için ne yapıyorsan onu yapıyorsun: sigara, vape, cigara, kahve, sinema, tiyatro, opera, bale, müzik, sex, 31, spor... En efektif neyin olduğu tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Barcelona geziyoruz grupcana. Gezicez ayagina it gibi yuruyoruz. Yorgunluktan dusecek mod kalmiyo tsisi. Ha bi de eskiden tabanim varmis, artik yok. Ayakkabiyla ic ice gecti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 teknik olarak 31 imkansiz nasil oluyor yaw? elleri yoksa ayagi ile mi yaziyorsun? yok allah korusun da belden asagisinda hissiyat yoksa benim de moralim cok dusuk olurdu. en buyuk korkularimdan birisi gercekten.lutfen oyle bir sey olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Simdi gordum o mubabbeti. Ilk yapildiginda guldurmus de sonra gereksiz uzamis yine paticik klasigi olarak. Yapmayin abi, size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 sonra evpatoria report, god is an astronaut işte.. hadi olalım valla piramiti düzelttim. bi de tatre nickinden çağrışım yaptı Katre diye Türk grubu var bi bakın isterseniz: https://katre-music.bandcamp.com/releases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 explosions in the sky - the earth is not a cold dead place. bi de piramit yapmayın di geziyo buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 muzik abi.. tabi ki muzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ağlayarak 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 beni de alın lan aranıza çok sağlam post rockçıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar