Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 narkotikler çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Gene vuruldum dikloron simdi. Gece 1 tane kaldi ve sabah sabah kimseyi uyandirmayayim diye komsuyla gece nobetci eczaneye gittik ve 4 kutu dikloron aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Oha. Seninki bi de et parçası, benim babamın kemik törpülendi hiç böle ağrı çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Burna estetik yapıp burun kemiğini kırdıranları merak ediyorum bende. Tırnağa 3 dikiş mahvetti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 +21 Dikkat ameliyat görüntüleri var , Etkilenebilirsiniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 iyi huylu tümör herhalde. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Teşekkür ederim. Bende iyi huylu olmasını ümit ediyorum yoksa sıçtık ! 3 hafta sonraki sonucu merak ediyorum. Gerçi doktorda iyi yönde konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 tek renkliler çoğu zaman iyi huylu, değişik tonlu benekliler kötü oluyordu yamulmuyorsam. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 dafuq. ben böle ufak bi et parçası falan diye algılamıştım, neymiş meğerse.. piuv. geçmiş olsun. pembesinin tonu çok tatlıymış yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Dikişler daha alınmadı çünkü iltihap kapmışız ! Bu sebeple antibiyotiğe başladım bir kaç gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Benim bildigim ameliyattan 1-2 gun once antibiyotige baslatiyorlar zaten bu olmasin diye, iste risk meselesi ama.. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 adam dandik ameliyat oluyor amma heyecan yaptı diye dalga geçerken ister misin bir de ölsün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Düzgün konuşun len :) İnsan bi moral verir veya yapılacak bir şey söyler hadi hiç bilemediniz çocuk gibi azarlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 das leben der anderen filmine 5/10 veren birinin arkasından üzülecek değilim...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 arveles iç hacı. ağrıyı geçiriyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bence bi tane mezar bul gir içine yat şimdiden vucut alışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 abi ben şu: https://forum.paticik.com/read.php?20,8365264 ameliyatı atlattıktan sonra hiçbir şey koymuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 bende geçenlerde sırtta agrı , kollarda falan böcek sokması gibi his. koyu idrar ve açık renk dışkı şikayetleri ile acile gittim. acaip kaşıntı vardı kollarda dayanamadım vs.. zaten acilde direk safra kesesi dediler . sonra kan tahlili istediler. laaan dedim oda ne Karaciger enzimleri fırlamış ALT: 1000 AST:500 lerde geziyor. hoop ultrason baktılar safra kesesi agzına kadar taş dolmuş. 1 gece acilde yattım. serum bagladılar falan ama aç susuz falan perişan oldum en son safra yolunu genişletmek için Endoski ERCP yapıcaklardı . dedim istemiyorum ben çıkıcam olmıcak böyle dedim. kagıt imzalayıp çıktım. ertesi gün önceki ufak ameliyatlarımı yapan cerraha gittim. adam sağ olsun bütün kan tahlillerimi 2 tane ultrason sonucumu falan baya bir inceledi ve öğrencisine anlatır gibi anlattı. meğerse kanala taş düşürmüşüm enzimlerim ondan fırlamış ama sonra kanaldan taşı ince bağırsaklara yollayıp atmışım. işte enzimlerin düşmesini bekleyip ameliyat olacakmışım. geçenelerde özel bir hastneye gittim orada kan tahlili falan 70li değerlere düşmüş enzimler içim rahatladı. tabi arada taşlarda dolayı gene kaşıntı ve sırt agrısı hafiften oluyor. bakalım bu haftada cerraha gidecegim . inşallah bir an önce ameliyat olurum . hayat kalitesi bariz düşüyor insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 sabonis said: dafuq. ben böle ufak bi et parçası falan diye algılamıştım, neymiş meğerse.. piuv. geçmiş olsun. pembesinin tonu çok tatlıymış yalnız :P hakkaten o ne oyle ayaginda bonibon cikmis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Nihayet dikisleri bugun aldirdim ve o parcanin raporunu aldim. Doktor bugun yokmus ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 gerisini anlamadım ama iyi benign diyo =) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 iyi huylu bağ doku tumörü geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar