Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat oluyorum

fenn

Öne çıkan mesajlar

bende geçenlerde sırtta agrı , kollarda falan böcek sokması gibi his. koyu idrar ve açık renk dışkı şikayetleri ile acile gittim. acaip kaşıntı vardı kollarda dayanamadım vs.. zaten acilde direk safra kesesi dediler . sonra kan tahlili istediler. laaan dedim oda ne Karaciger enzimleri fırlamış ALT: 1000 AST:500 lerde geziyor. hoop ultrason baktılar safra kesesi agzına kadar taş dolmuş.

1 gece acilde yattım. serum bagladılar falan ama aç susuz falan perişan oldum en son safra yolunu genişletmek için Endoski ERCP yapıcaklardı . dedim istemiyorum ben çıkıcam olmıcak böyle dedim. kagıt imzalayıp çıktım.

ertesi gün önceki ufak ameliyatlarımı yapan cerraha gittim. adam sağ olsun bütün kan tahlillerimi 2 tane ultrason sonucumu falan baya bir inceledi ve öğrencisine anlatır gibi anlattı. meğerse kanala taş düşürmüşüm enzimlerim ondan fırlamış ama sonra kanaldan taşı ince bağırsaklara yollayıp atmışım. işte enzimlerin düşmesini bekleyip ameliyat olacakmışım. geçenelerde özel bir hastneye gittim orada kan tahlili falan 70li değerlere düşmüş enzimler içim rahatladı. tabi arada taşlarda dolayı gene kaşıntı ve sırt agrısı hafiften oluyor.

bakalım bu haftada cerraha gidecegim . inşallah bir an önce ameliyat olurum . hayat kalitesi bariz düşüyor insanın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...