Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamburgerleri sevemiyorum

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Akhlaur said:

Abi ekmeği ve peyniri güzelde eti kötü onların ya. Eti de güzel olsa zaten quarter baya iyi bence de.

Yani güzel dediğim tadı güzel. Yoksa tabi ki abi ıyy gerçek cheddar gerçek ekmek o değil ııyy.

abi açıkçası etine kötü diyemem ben ya. belki yanındaki ürünlerle beraber güzelleşiyor olabilir gayet iyi bence.

ha bazen kötü olabiliyor. mcdonaldsın zaten kötü yanı bu yani. her zaman aynı kalitede olmayabiliyor o quarter. ama oldu mu üstüne tanıyamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

op başta olmak üzere yakınında beef & chicken olan varsa denesin mutlaka. başka şubesi/dükkanı var mı bilmiyorum da ataköy 5. kısım'da vardı. (şimdi baktım, yemeksepeti'nde göremedim gerçi ama duruyordur heralde.)

bi de nedense ne zaman şekilli hamburgerci görsem mal gibi barbekü soslu bişey söyleyip sostan bayıyorum. genelde füme etli bişeylere koyuyorlar, hep ona kanıyorum.

bi de mano burger mi ne vardı taksim'de, noldu o duruyor mu? duruyorsa gömeyim bi ara ya
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

sabonis said:

ha bu arada önerilmiş, hemen uyarayım shakeshack overrated'ın kralı. 50 liraya, 2 kere butik hamburgercide 5 kat güzel hamburger yersiniz

this,
tad olarak kötü diyemeyeceğim ama
fiyat/performans olarak yediğim açık ara en kötü hamburger

Kötü diil zaten. Hatta güzel. Çok sade, saf bir hamburger. Ama 50 lira edecek bi yemek diil yani. Ayıptır..
Sosyal ağlarda paylaş

Aankarada Fess burger var yolunuz duserse balgay raraflarima tavsiye ederim. Onun disinda virginia angus guzeldir, sucugu da guzeldir hatta.

Mc donalds demisken, bu adamlar uk de.signature series diye bir bok cikardi gayet basarili buluyorum. Hatta acik ara favorim. Sanirim butik styla hamburger isine ilk adimlari bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...