Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Laraken said: FromTheHell said: video abi adam heyecandan video diyebilmiş sadece fsdfdskfkds abi asdafsrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Laraken said: FromTheHell said: video abi adam heyecandan video diyebilmiş sadece fsdfdskfkds ahahahhhahsdhashshdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 öyle yorumlanabilir tabi ama olay videonun varolup hiçbi şey anlatmaması benim açımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 tutun ve tutun mamulleri sagliga zararlidir.+18 butun mesela parmak uclarinla kagida hassas davranabilmekte.arap kagidi kullaniyodum hep.digerlerinin tadi hic hos olmuyodu.kagit ictiginizi farkediyosunuz.ister princten olsun ister agac kutugu, kagit kalinlasinca direk dumani tadi bozuyo.duzgun sarilmis bi arap kagidiyla sarilmis tutun adami kagida bagimli yapar.bide arap kagidi disindakilerde bol miktarda yapistirici kullaniliyo o da bayaa tadi bozuyo. ote yandan arap kagidiyla tutun sarmak bayaa sor bi is.alismak zaman aliyo.onunda caresi, kotude olsa sardiginiz tutunu iciyosunuz.daha iyisini sarmak icin sebebiniz oluyo.zamanla kalem gibi tutun sarar hale geliyo o parmaklar. arap kagitlarinin saniyorum ya imitasyonlari var yada cook uzun beklemis olanlari.keza bunlarin uzerinde yapiskan bi serit yok digerlerindeki gibi ama kagidi grup halinde tutmak icin uzun kenarindan yapistiriyolar.o yapistirici sayesinde hasbel kader sarma isi kolaylasiyo.ola ki o yapiskan zaman icinde niteligini kaybetmistir yada orjinalinde olan yapistirici malzeme disinda bisiyle tutturulmustur(imitasyon ihtimali) o kagitlardan hic verim alamadim.yuzlerce sigara sarmisimdir, arap kagidini eger tukurup yapistiramadiysam mutlaka degistirirdim.ilk defa sarmayi deneyen arkadaslarin bunu anlamasi zor.ama orneklemek gerekirse kagidi yaladiginiz zaman eger yapismiyosa o kagit sikintilidir.duzgun yapisanina denk gelince onu zaten anliyosunuz.bu tukuruk miktarindan ziyade kagidin kagida yapisma durumunu gozlemleme hadisesi. yapistiricisi sikintili olan arap kagitlarinin yanini disiyle koparip oyle yapistirabilen bi arkadas vardi.o mevzu beni astigi icin cok deneyip ustasi olamadim ama oyle bi yoluda var. tutunu kagida koymadan once tabakanin icinde yada tutunun o plastik kabinin kapaginda tutunu biraz havalandirmak lazim(alisinca o isi kagidin icinde yapiyosun).boyle parmaklarinizla cekip cekip birakiyosunuz.kullanilacak tutun miktari deneyime bagli olarak degisir.o zamanla olusan icime bagli bi degisken. subliminal mesaj sarma tutun kadina benzer.fazla sikarsan nefes alamaz, gevsek birakirsan kacar gider.arada guzel bi kivami var.herkesin mutlu oldugu. X( kesinlikle filtre kullanin.kibrista mentollu filtrelerden vardi(swan).turkiyede bulamadim onlardan hic.belki simdilerde gelmistir.ben ultra slim filtre kullaniyodum. sigaralari sarip pakette saklamadim hic.keza bence sigara tutun hafif nemliyken guzel oluyo.benim hafif nemli dedigim bazi arkadaslara bayaa islak geliyodu.orjinal golden virginianin paketinden ciktigi gibi nemliligi bence ideal.kurudugu zaman kotu oluyo.sarip pakete saklayincada tutun cabuk kuruyo.kendinden zipli paketler tutunu 1.5 hafta nemiyle muhafaza edebiliyodum.yururkende sarabildigim icin yolluk sarayim ben bunu gibi bi derdim hic olmadi.zaman icinde olmuyoda. acik tutunlere hic alisamadim.envai cesidini denedim. eskiden bahar diye bi sigara vardi.acik tutunlerin tadini ona benzetiyorum.degisik aromalandirma tarifleri varmis ama denemedim acikcasi hic birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 fethiye'de paket sigara içen insan yok, full tütün. 3-4 liraya parlament küba bilmem ne sarılı halde satıyorlar. istanbul'da paketlere verdiğim para aklıma geldi. 30-35 liraya koca kutu satıyorlar sarılı. /sigaraiçmeksağlığazararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 american spiritlerin duty free de artık bulunmaması nedeniyle, pueblo diye bişi aldım. bakalım nasıl çıkacak, bu da additive free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sigara içmek çok lame bişiy ya, bide dertleri kederleri alıyo falan diyolar, püsküllü yalan. irademiz yok bırakamıyoz demiyolarda paketlere her gün verilen 2 haneli rakamlarda cabası hiç başlamadım hiçbir zamanda başlamam, Allah'ın kendi gelse başlatamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 olmayan bisey gelemez de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Derdi kederi falan almıyo canım, o bahanesi. Sosyalleştiriyor iş ortamında falan, bu artısı var. Onun dışında da filmlerde özendiğin karizmatik pozlara girebiliyorsun böyle balkondan boğaza bakıp sigaradan bir fırt çekme falan gibi, şekil şukul işler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 KillJoy said: american spiritlerin duty free de artık bulunmaması nedeniyle, pueblo diye bişi aldım. bakalım nasıl çıkacak, bu da additive free. amerigan spirit hakkaten efsane tutun ayrıca bulursan lucky strike orginal red dene derim acaip bi aroma geliyor her nefeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 abi american spirit i bilmiyorum ama pueblo içtim bir süre. ben normalde camel soft içen sonrasında da tütünde george karelias light'a geçip günde de 4 5ten fazla içmeyen adam olarak puebloyu başta çok beğendim. aromasız katkısız saf tütün olarak pazarlıyolar ztn. bu arada karelias falan gibi ıslak değil kuru tütün pueblo. başlarda çok beğenmeme rağmen bir süre sonra boğaz s.kmeye başladı acayip bi şekilde. 2. pakedi bitiremeden kenara koyup karelias aldım. ara ara değişiklik olsun diye içtim bitene kadar 2. paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 bence sarma tütün sıkıntı ya ingilterede master yaparken,paketler pahalı diye sarma tütün içiyodum golden virginia,her akşam makinem vardı,fabrikada tütün sarar kafasında 20 dal sigara sarıyodum. dudağa yapışıyor tadı yok güzel değil bence evet daha ucuz ama bi winston light uzun'un yerini hiçbiri tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 winston light uzun asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Kamyoncukluktan mı emeklisin lan :D Şaka maka mentollü sarma sigara olsa dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 mentollü filtreler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 http://www.dailymail.co.uk/health/article-2821738/Menthol-cigarettes-NO-safer-unflavoured-tobacco-lead-severe-lung-problems.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Var mentollü filtre, mentollü sigaradan daha bile iyi oluyor ama once normal içiym sonar patlatayım olayı yok, direkt mentollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 holy, tandığın tütüncü varsa gidip sigara sarma aleti (su yuvarlayanlardan, dolduran değil) filtre(menthollu) kağıt tütün birlikte alak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 quixef said: Tütün ne ya, muhtar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 sigara ne cahil misiniz falan ok de, şu değil. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Bende ilk kez aldım tütün, george karillas verdi satıcı .Kahverengide bir kağıt felan.Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Lakin böyle aromatik başka tütünler varmı.Çikolatalı vanilyalı vs gibi.Online satan bir site ,güvenilir orjinal olsun.Pahalı olup olmaması önemli değil.Kaliteli birşeyler bulabileceğim . Pipo tütünleri ile bu deum karillasları karıştırsak içilebilirmiki.Karillas iyimidir.Öneriniz varmı sert severim ben sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 açık tütün küba tütünü diye satıyolar aromatik aromatik deyince old holborn de sayılabilir ama öyle dondurma gibi çikolatalı vanilyalı vs. falan değil. hafif bir aromadan bahsediyorum. kağıtlar vardı bi de aromalı ama dandik o olaylar genelde epey ya. tütün keyfi peşinde olanın pek tenezül edeceği şeyler gibi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 toros 2005 adında bir tütün var eski tekel üretimi, tabi sizin elit tütünlerinizin yanına yaklaşır mı yaklaşamaz mı bilemem ama bir deneyin derim, elektronikten önce onu kullandım baya iyiydi. şuan elektronik + haftada 1 paket sigara gidiyoruz bakalım mentollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar