µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 abi alacaksın ufak bir tabaka, akşamları evde pc başında bir şey izlerken sarıp sarıp dolduracaksın tabakayı, ertesi gün onları içeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Kiz olsam sarma aletiyle gezen adama hayatta yaklasmazdim, oyle diyeyim. Takma penis gibi bisey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bi gece yaptım onu ben 5lik golden virginia aldım free shoptan (250 gram total) gelirken de 10 paket kağıt ve filtre aldım açtım bi twitch sabaha kadar sardıkça sardım artık koyucak yerim kalmamıştı 1 ay o sigaraları içtim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yav said: Kiz olsam sarma aletiyle gezen adama hayatta yaklasmazdim, oyle diyeyim. Takma penis gibi bisey yani ahaha abi öyle deme ya ufacık benimki :( sdfhsdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kendi haznesi olandan mı alayım, yoksa 2. sayfada verilen haznesiz direk sarandan mı?ikisi de kalın sarıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 mulgear6 said: bi gece yaptım onu ben 5lik golden virginia aldım free shoptan (250 gram total) gelirken de 10 paket kağıt ve filtre aldım açtım bi twitch sabaha kadar sardıkça sardım artık koyucak yerim kalmamıştı 1 ay o sigaraları içtim ama :D makinaile sigara sarana erkek demiuoz burada. almanyada ne diyorlar bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Cigara sarardık eskiden, modelin ismi olimpiyat meşalesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 olm paketten çıkartınca tütün kurumuyor mu niye çoklu sarıyonuz? pipo muydu la yoksa o https://histmine.files.wordpress.com/2014/12/radagast-e1419852411680.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kurur. mülger anlamıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 golden virginia aşırı nemli bi tütün biraz kurumadan içilmiyo valla (yada ben o aralar sıkı sarıyodum) sonra zaten pakedi 11€ oldu almayı bıraktım dsfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kurumuş golden virginia ile sesiniz bi ton daha kalın deneyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 RamsesII said: kendi haznesi olandan mı alayım, yoksa 2. sayfada verilen haznesiz direk sarandan mı?ikisi de kalın sarıyo sanırım.En kalın ve yuvarlak olanlarından al, en güzel onlar gider sana. Sarı drum içiyorum, gizeh mentollü filter denemiştim birazcık ama bayıyor gecede 2 tane içince. Böyle arada keyfi atmalık. Filtre gizeh 6 mm, kağıt da genelde gizeh kırmızı. Zaten çok da içmiyorum gerçi bi paket 3 hafta falan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 50gramlık yabancı tütün bulabildiğiniz bir yer var mı bu arada kadıköy tarafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 benim gördüğüm hemen hemen hepsi satıyo çok çeşitleri yok ama satıyolar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ufaktan evde cay kahve tutun yetistirme tutolari ni da gorebilecekmiyiz acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Golden Virginia falan nasıl içiyonuz olm ya, çok kötüydü onun tadı. Old Holborn sarı master race'ti o tütünler arasında. Onu da Old Holborn mavi takip ediyordu. Gene de hiçbiri bir vape değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Holy said: RamsesII said: kendi haznesi olandan mı alayım, yoksa 2. sayfada verilen haznesiz direk sarandan mı?ikisi de kalın sarıyo sanırım.En kalın ve yuvarlak olanlarından al, en güzel onlar gider sana. Sarı drum içiyorum, gizeh mentollü filter denemiştim birazcık ama bayıyor gecede 2 tane içince. Böyle arada keyfi atmalık. Filtre gizeh 6 mm, kağıt da genelde gizeh kırmızı. Zaten çok da içmiyorum gerçi bi paket 3 hafta falan gidiyor. kalından memnun kalmışsın anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Orijinalinden turkuaz pakette drum'ın üstüne bilmiyorum lakin çakması çok kötü oluyor :( mümkünse alacağınız yerde test edin. Bariz fark ediliyor. O yoksa sarı drum idare edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Bright said: Golden Virginia falan nasıl içiyonuz olm ya, çok kötüydü onun tadı. Old Holborn sarı master race'ti o tütünler arasında. Onu da Old Holborn mavi takip ediyordu. Gene de hiçbiri bir vape değil. (master race) old holborn sarı, golden virginia'ya bayağı yakın ya bence. onun bi tık altı camel soft :D zaten bi ara araştırmıştım aynı tütünden yapılıyormuş. edit: araştırmıştım dediğim wiki'den bakmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ben de önceden Camel Soft içiyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 gondarcengiz gel saramayanlara sarma topiki asjhgfajhlla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 öncelikle, 1 yıldan fazladır tütün içip de aletle saranlar topic'den yavaşca uzasın. 2. olarak sanssizsansli said: 6 senedir sarma tütün içiyorum. Tad mat girmicem o konulara artık. Tek önerim sakın açık tütün alma ucuz diye. Onların hepsi bok, küba müba farketmiyor. Ne bilim 2-3 lira fazla ver george karellias falan iç. bu çok talihsiz bir yorum. Açık tütünle hazır pakette satılan tütün arasındaki farkı şöyle söyleyeyim; açık tütünde kimyasal olmadığı tamamen saf olduğu için küflenme, mayalanma vs gibi şeyler oluyor bu yuzunden sıcak nemli kapalı yerlerde saklanmaması gerekiyor. Fakat bu bozulma DOĞAL VE KATKISIZ olmasından geliyor. Bu da diğerlerinden DAHA AZ ZARARLI yapıyor. 2-3 lira fazla verip aldığın hazır paketlere, tütünün ömrü uzasın diye yediğimiz her işlenmiş yemek gibi onlarca kimyasal katıyorlar ve raf süresini uzatıp DAHA DA ZARARLI HALE GETIRIYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 pascalnouman said: gondarcengiz gel saramayanlara sarma topiki asjhgfajhlla B)- sokakta yürürken nasıl sarılır tutosu açmak lazım lul B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Voys said: öncelikle, 1 yıldan fazladır tütün içip de aletle saranlar topic'den yavaşca uzasın. Bence haksızsın Çok rahat oluyo yolda filan sarması. 20 sn bile sürmüyo ve her seferinde düzgün çıkıyo. Oyun filan oynarken arada 10 sn boşluğum olduğunda filtre ve tütün koyuyorum kapatıyorum. Sonraki boşlukta kağıdı koyuyorum filan. Elle sararken impossibru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 dat time efficiency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar