souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Ben 2. Lig topçusu Necip yakacak diyordum ama wonderkid yaktı. Fabri de bir tane kurtaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 lan fabri daha ne kurtarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 beşiktaşı ait olduğu yere süt ligine geri gönderdiler zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Maçta o kadar kurtardı o gazla penaltılar da coşar dedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 böyle bir şey olabilir mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 - cenk denen kale diregini gonderip adam gibi forvet almak lazim. - ta$iko nun penaltisi fena degildi de, 6 pastan kacirdigi sut bitirdi bjk yi - kalecinin penalti piskolojisi calismasi lazim, kalede at sutu ben de bi koseye yatayim seklinde bekleyecegine, volkan gibi, muslera gibi tahrik edici el kol hareketleri yapmasi gerek. yeri geldimi bi koseye yakin gibi durup piskolojik oyunlar yapicak. - gecmis olsun, hayirli forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Bakalım kaç tane gazete teşekkürler BJK diye başlık atacak. Asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 kurtarılacak penaltı atmadı abi adamlar aut gibi kullanan yetenek dışında. beşiktaşın son iki penaltısı mesela direk kurtarılacak tier ki kurtardı zaten kaleci. hele son penaltıda adamların kaleci terse atlasa kalkıp çıkarırdı ya neredeyse o ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 tahrik edici kaleci penaltida iyidir muhabbetini shorunmu'da biraktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Catze said: beşiktaşı ait olduğu yere süt ligine geri gönderdiler zaaa Elinize verdikleri lige mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Hüseyinağa, İstiklal Caddesi No 90, 34435 Beyoğlu İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 valla elenme hiç koymadı. bok yoluna verdik ama takım elinden geleni yaptı bir yerde. bireysel yetenekler yetmiyor işte. veletqüenta gelir 17 sene önce aldık falan der şimdi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Sinirlenmeyin gençler Avrupa da tarihi maçlara 2 - 3 daha eklendi işte . Yarım saat sürer artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yalnız adamlar deplasmanda inanılmaz oynadılar, o kadar seyircinin önünde 5 er 10 ar dakikalık serilerde akın akın atak yaptılar. bizim bal procladı size ama sonu gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 souldarkorn said: Ben 2. Lig topçusu Necip yakacak diyordum ama wonderkid yaktı. Fabri de bir tane kurtaramadı. Adamlar bi tane kurtarilicak gibi atmadi mubarek.. Seneye yari final yapariz artik. 90 dakika sonu hakki penaltilardi. Adamlar 1 fazla atti kazandilar. Ben gazeteleri beklemiyorum. Tesekkurler besiktasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 gg ve beck varken bu 2 mal niye penaltiyi once kullandi anlamadi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 BJK hep çeyrek final fatihi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yani çok bi şey söylemiycem gerçekten de mitrovic tosic dışında kimse yok muydu penaltı atacak? gökhan gönül vardı mesela beck vardı falan ne bileyim yani garip bi karar yine şenol güneş'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Bu arada butun forum modlari afk Yardirin renkliler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi 4231'in 231'i kullanmıştı işte kalanlar da bunlardı. ben gg'yi tosiç mitroviç ikilisinin önüne yazardım da şg'nin bir bildiği vardır artık ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 nası afk abi elmalı geldiği gibi uçtu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 tunch said: Bu arada butun forum modlari afk Yardirin renkliler :p DErken? ben göztepeliyim. forumda bursalı da var. sakaryalıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Tahriklere birşey yok ama elma uçtu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Lacazette çıkmasa maç belki uzatmalarda biterdi. BJK bitti resmen uzatmalarda. Penaltıya kalsın diye zamana oynadılar bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 totemic said: Tahriklere birşey yok ama elma uçtu direk. tahrikte küfür yok bişi yok. elma ise klasik bokunu çıkarmış. ha bence tahrik de bölüm banı falan almalı ayrı. süt ligi falan ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar