ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 derzde var mı marka önerdiğin. açık gri derz olacak bi de, fiyat farkediyor mu onda bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 6-7 torba alcan kalekim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Weber'in ürünleri o kadar leş ki, yani o kadar olur. Elinle sökersin yapışmış fayansı o derece. Piyasanın en iyisi Kalekim ile Filli'nin ürünleri, benchmark testlerinden çıkan sonuçlara göre. Kalekim'in orta kalitesinin ismini hatırlamıyorum da Filli'de Fayfleks alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 forumun ameleleri toplanmış. yevmiyeniz ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 2 sene ürün geliştirme yaptım bu ürünlerde, ısı-su yalıtım ve yapı kimyasallarında işiniz varsa malzeme/usta öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Weberin urunlerine dandik dedi adam. Peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Holy said: 2 sene ürün geliştirme yaptım bu ürünlerde, ısı-su yalıtım ve yapı kimyasallarında işiniz varsa malzeme/usta öneririm. ekliyorum listeye? neci diyelim, iş görür bir şey bu da, adını bilemedim. nalbur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 nalbur ne ahasgajgda adam urun gelistirme yaptim diyor kimya muhendisi falan muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Jeeztro said: forumun ameleleri toplanmış. yevmiyeniz ne kadar ahahahahaha kalekim yapıştırıcı tavsiyedir.Derz dolgu da silikonlu olsa iyi olur veya filli boyanın var o da iyidir. Bu arada eski fotoları vs çektim,inşallah becerebilirsek bitincede çekip koyacağım buraya.Nerdeeeennn nereye diye.. Sıfır düzen kursam daha rahat kurarım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 µh said: nalbur ne ahasgajgda adam urun gelistirme yaptim diyor kimya muhendisi falan muhtemelen askerlik mantığıyla yazıyorum ya, okuyan için anlaması daha kolay oluyor bdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Esh said: Weberin urunlerine dandik dedi adam. Peki abiLaboratuar sonuçları ile konuşuyorum, götümden atmıyorum. Benchmark dedim farkındaysan :) Testler TS standartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: Holy said: 2 sene ürün geliştirme yaptım bu ürünlerde, ısı-su yalıtım ve yapı kimyasallarında işiniz varsa malzeme/usta öneririm. ekliyorum listeye? neci diyelim, iş görür bir şey bu da, adını bilemedim. nalbur?Ahahaha kimya mühendisi evet de yalıtım/yapı kimyasalı danışmanı yaz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 forumun yarısı şişman olduğu için askere alınmıyor.. Bir kısmı "Bedelliyi Beklerken" isimli eserde yüksek lisans öğrencisi olarak rol alıyor. askeriye dilini burda çözebilecek kişi sayısı az baya sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 abi bana resim okudum diye, sen iyi fotokopi çekersin deyip jandarma fotokopi er yapmışlardı. official title ım buydu ictima kağıdında. hepimiz nalburuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ahahahah grego asdsfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Holy said: Esh said: Weberin urunlerine dandik dedi adam. Peki abiLaboratuar sonuçları ile konuşuyorum, götümden atmıyorum. Benchmark dedim farkındaysan :) Testler TS standartlarında. Baba ben anlamam oyle ya da boyle, havuz 17 sene boyunca weberin satin aldigi firmanin (deichmann miydi neydi) urunleriyle yalitimliydi, zerre kacak gocek kalkma olmadi. Sonra havuzun seramigini yenilerken o kadar zor oldu ki kaldirmak direk seramik uzerine betebe kaplayip gectik. O yuzden GERCEK HAYAT TESTI > LABORATUVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 17 sene önceki ürün =/ mevcut ürün :) Yapı kimyasalı piyasasında hemen hemen her sene maliyet ucuzlatmak için farklı hammedeler, performansları TS sınırlarına kadar çekmek için miktar azaltmalar uygulanıyor. 17 sene önce iyi olan marka, şu anda da iyi geçerli bir argüman değil yani. Benim dediğim en son sonuçlar da 2016 sonuçları, 2020'de falan atıp tutmayı bırakırım çünkü çok fazla değişim görmüş olacaktır ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Abi ben sasmam yine de yapi kimyasalinda almandan. Ama tuvalet seramigi icin de weber sacmalik olur acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Öyle bir takıntı varsa da Almanlar arasında BASF'in ürünleri hepsinden iyi. Piyasada bulması biraz daha zor ama mümkünse BASF al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Basf iyi tabi de yok aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 mytheron said: ...Ama istediğim olay müşteri gelsin gezsin dolaşsın,almaya geldiği ürünü alsın gezerkende gözüne takılan bişeyler olursa onu da alsın gitsin.Yani sadece atıyorum çivi istiyosa çivi verip yollamayalım,ordan çekiçde alsın gitsin.Gibi. ... geçmiş baya üstünden ama maliyetlerin konusu konuşulmuş galiba ama bu sistemim işleyişi takibi vs gibi alanlarda ne kadar bilgin var, bir okuma yaptın mı, püf noktaları, handikapları vs onlarada iyi bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 unity100 said: adamin eseri, vizyonu bi de. adam 23 sene ugrasmis yaratmis oldugu bisey. cikiyorsunuz bi gun direk gidiyorsunuz adama 'birak git'. adamin benliginden bi parca kesip koparmak gibi. ... bu önemli, buraya empati yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 şöyle söyliyeyim.Mevcut sistemde elde nevar ne yok takibi çok daha zor. Henüz barkoda geçmedik,çünkü daha düzenlemedik. Bu düzensizliğe hiçbirşey yapmam,görseydiniz hak verirdiniz. Raf bakmaya gideceğim bu aralar + yapı marketleri de ufaktan gezip bilgi toplayacağım düzen vs nasıl yapmışlar. Kendi sistemim az çok kafamda oturttum fakat birde uygulanmışları gezeyim bakem alıcı gözle :) düzenleyeceğimiz sadece dükkan değil çünkü. 2 depo birde yan dükkan var teşhir ve boya ürünlerinin tamamını oraya taşıyacagım bir dükkan var.Kira veriyoruz orayada hemen yanımızda,tam teşhirlik ama suan bildiğin döküntü depo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Yapı marketten ziyade büyük nalburları gez bence. Bauhaus'un falan raf düzeni hiç iyi değil mesela. Vidaların olduğu yerde uyarı levhaları falan var. Vidanın yanında tornavida falan olması gerekirken onlar bambaşka bir yerde, zımparaların yanında vs. Adamların ürün gamı çok geniş olduğu için muhtemelen sığdıramıyorlar ve böyle bir gruplama yapmışlar ama müşteri gözüyle çok itici olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: abi bana resim okudum diye, sen iyi fotokopi çekersin deyip jandarma fotokopi er yapmışlardı. official title ım buydu ictima kağıdında. hepimiz nalburuz. boyada yaptıra bilirlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar