Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuvalet Sonrası Kalıntı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bizim dombulun kıçında tuvaletini yaptıktan sonra kalıntı kalmaya başladı. götü boklu geziyor etrafa oturuyor. biz temizliyoruz falan da her seferinde takip etmek imkansız. şişman ama kıçına ulaşabiliyor (böyle bir sıkıntı varmış hahaha). arada sırada temizliyor ama normalde iki kedi oldukları için birbirlerine temizliyorlardı ama kardeşi sanırım kendine düşen tarafını yapmayı kesti.

var mı böyle sorun yaşayan ve tavsiyesi olan. bunun için veterinere gitmek gerekir mi? tuvalet alışkanlığında ve dışkı formatında bir sıkıntı yok. külçe gibi diziyor sağolsun.
Mesaj tarihi:
benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim
Mesaj tarihi:
benimki ulaşıyor da yaş mama - kuru mama yapınca böyle kalıntıya sebep olabiliyormuş. 2 haftadır yaş mamayı da kestik sadece kuru yiyor. bugün bildiğin yarısı kıçında kalmıştı ya. son 6 aydır falan başladı böyle bir şey yoktu.
Mesaj tarihi:
Bu oluyor maalesef arada ya.. Sürekli olmaya başladıysa diyetiyle ilgili bir şeyler olabilir.

Bizim şişko da kıçının üstüne halıya oturup kendini ileri geri ittirerek temizlemeye başlamıştı bir ara, iğrenç afdas
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim

şuna sesli güldüm ahah
Mesaj tarihi:
benim kedide elitist emenike,önce bi bakıyor kuma,kumu yeni tertemiz kum değilse gidip duşa sıçıyor.illa sıçılmamış sıfır kum olucak paşa için.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

hahhaahhah hahahha ama sana böyle bi durumda gülseler iyi mi? Hayvanın psikoloji bozmıssunuz
Mesaj tarihi:
göze görünen bir şey yok. çocukluktan beri tuvaleti yaptıktan sonra boğazını kesiyorlarmış gibi böğürme özelliği var ama tuvaleti yaparken falan gözlemledim yapma esnasında falan sorun yaşamıyor.
Mesaj tarihi:
bazı kediler sıçtıktan sonra bağırırmış. bende araştırdığımda öğrendim. garibime gitti acaba yapamıyor mu veya idrar yolu iltihabı mı var diye endişelendim. ondan sonra araştırdığımda denk geldim.
  • Yeni Oluştur...