Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuvalet Sonrası Kalıntı

bingildak

Öne çıkan mesajlar

ya bizim dombulun kıçında tuvaletini yaptıktan sonra kalıntı kalmaya başladı. götü boklu geziyor etrafa oturuyor. biz temizliyoruz falan da her seferinde takip etmek imkansız. şişman ama kıçına ulaşabiliyor (böyle bir sıkıntı varmış hahaha). arada sırada temizliyor ama normalde iki kedi oldukları için birbirlerine temizliyorlardı ama kardeşi sanırım kendine düşen tarafını yapmayı kesti.

var mı böyle sorun yaşayan ve tavsiyesi olan. bunun için veterinere gitmek gerekir mi? tuvalet alışkanlığında ve dışkı formatında bir sıkıntı yok. külçe gibi diziyor sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim

şuna sesli güldüm ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim
hahhaahhah hahahha ama sana böyle bi durumda gülseler iyi mi? Hayvanın psikoloji bozmıssunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...