bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ya bizim dombulun kıçında tuvaletini yaptıktan sonra kalıntı kalmaya başladı. götü boklu geziyor etrafa oturuyor. biz temizliyoruz falan da her seferinde takip etmek imkansız. şişman ama kıçına ulaşabiliyor (böyle bir sıkıntı varmış hahaha). arada sırada temizliyor ama normalde iki kedi oldukları için birbirlerine temizliyorlardı ama kardeşi sanırım kendine düşen tarafını yapmayı kesti. var mı böyle sorun yaşayan ve tavsiyesi olan. bunun için veterinere gitmek gerekir mi? tuvalet alışkanlığında ve dışkı formatında bir sıkıntı yok. külçe gibi diziyor sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 pavlov mezarında ters döndü kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 benimki ulaşıyor da yaş mama - kuru mama yapınca böyle kalıntıya sebep olabiliyormuş. 2 haftadır yaş mamayı da kestik sadece kuru yiyor. bugün bildiğin yarısı kıçında kalmıştı ya. son 6 aydır falan başladı böyle bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 tüyleri uzamış falan olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 yok abi tekir zaten, kıç bölgesinde tüy yok. direkt anusun orada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 senin kediler köpekten beter bakım istiyor birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Bu oluyor maalesef arada ya.. Sürekli olmaya başladıysa diyetiyle ilgili bir şeyler olabilir. Bizim şişko da kıçının üstüne halıya oturup kendini ileri geri ittirerek temizlemeye başlamıştı bir ara, iğrenç afdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Jaegerjaquez said: benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim şuna sesli güldüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 götünce bişi kalınca hafiften su attırsan, ıslanınca zaten o kendi yalamak isteyecek. bi kaç kereden sonra belki alışkanlığı düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 annneeeeee biittttiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 olm benim kedi temizlik virali gibi lan. heryerini deli gibi temizliyor. maşallah hiç bi sıkıntısı boyası yok şimdiye kadar. arada bir çapak kalıyor onu da parmağımla alıyorum lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 benim kedide elitist emenike,önce bi bakıyor kuma,kumu yeni tertemiz kum değilse gidip duşa sıçıyor.illa sıçılmamış sıfır kum olucak paşa için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Kedilerden daha bir tiksindim. Teşekkürler etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 mamayı mı değiştirsem diyeceğim ama kardeşinde aynı problem yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Jaegerjaquez said: benim kedi de çok şişmandı götüne ulaşamıyodu bazen böyle 2 saat uğraşıyodu kafasını bi ordan bi ordan uzatıyodu yuvarlanıyodu falan, bi kere arkadaşla gördük bunu yarım saat güldük kediye bakıp utandı heralde bi daha götünde bok görmedim hahhaahhah hahahha ama sana böyle bi durumda gülseler iyi mi? Hayvanın psikoloji bozmıssunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 böyle giderse şişmanlıktan değilde sırt kaslarımdan götümü silemicem o zaman gülersiniz flkşgdhfghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 başka değişiklikler var mı kedide? normalden daha az hareketli olma, daha çok uyuma / yatma, daha az oyun oynama, daha çok su içme vs gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 göze görünen bir şey yok. çocukluktan beri tuvaleti yaptıktan sonra boğazını kesiyorlarmış gibi böğürme özelliği var ama tuvaleti yaparken falan gözlemledim yapma esnasında falan sorun yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Güncelde başlığı görünce heyecanla tıkladım ama kedi çıktı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ahaha tuvaetini yaptıktan sonra niye böğürüyor olm hayvan lasdhalks "BAAAĞ SIIIĞÇTIIIIĞM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Osuran_boğa said: Güncelde başlığı görünce heyecanla tıkladım ama kedi çıktı meh nickinin hakkını vermeye gelmiş adam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bazı kediler sıçtıktan sonra bağırırmış. bende araştırdığımda öğrendim. garibime gitti acaba yapamıyor mu veya idrar yolu iltihabı mı var diye endişelendim. ondan sonra araştırdığımda denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ahskdahk vay arkadaş ilginçmiş baya, o kadar kedi gördüm ev ortamında hiç sıçmıklı bağıranına denk gelmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 kendi motivasyonunu yüksek tutuyor hayvan demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar